• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,3%
  • erkek

OY: 109 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 0,9%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 9 4,3%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    211
Günaydın kızlar sizde çılgın rüyalar görüyor musunuz? 1 gecede 3-4 farklı rüya görüyorum sanırım hepsi birbirinden aksiyonlu 😂 Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 senide gördüm rüyamda ne alaka bilmiyorum gece burayı okurken uyuyakalmışım o yüzden sanırım :) rüyamda sancın gelmiş doğuma almışlar seni banada annem haber veriyordu kumralı doğuma almışlar sende her an doğurabilirsin diye ben bi panik yapıyodum djjdj hayır olsun ❤️

Günaydın kızlar sizde çılgın rüyalar görüyor musunuz? 1 gecede 3-4 farklı rüya görüyorum sanırım hepsi birbirinden aksiyonlu 😂 Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 senide gördüm rüyamda ne alaka bilmiyorum gece burayı okurken uyuyakalmışım o yüzden sanırım :) rüyamda sancın gelmiş doğuma almışlar seni banada annem haber veriyordu kumralı doğuma almışlar sende her an doğurabilirsin diye ben bi panik yapıyodum djjdj hayır olsun ❤️
Günaydın anam, rjflsjflskdzn nasıl rüyaymış o ya, zamanında görmüşsündür işalla 🤪 anacuğuna selam 😂❤️

Benim hamilelikte çok azaldı bıyıklarım ama yine de kuaföre git gel zor oluyor. Bende bi tane var o da çekiştiriyor tam almıyor çok yakıyor canı, bakayım canım belki kullanan vardır bundan çok da pahalı değilmiş zaten
Ben kullanıyorumm büyük rahatlık, neredeyse ruj kadar zaten , hiç acı olmuyo, benim de bayaa azaldı bıyıklarım sanırım 15 günde bir alıyorum bununla

Günaydın kızlar. Eşimin babası düşmüş çenesi kolu falan yaralanmış hastaneye geldik bizde korktuk aradıklarında baya ama büyük bir şey yokmuş Allah tan. Biraz duygusal babası halasını falan herkesi çağırmış acilde bekliyor herkes.🥲insanlar yaş aldıkça gerçekten ilgi ihtiyaçları artıyor sanırım.
Bende grip oldum gibi geceden beri burnum akıyor genelde kolay iyileşirm inşallah öyle olur yine

Ayyy canım valla senin hikayen çok güzel ilham verdi bana 😍 38-39u görüp bir de kendiliğinden gelmeye kalkışırsa, sağlıkla doğar gelirse ne mutlu bana 😍 Peki sana hiç çatı muayenesi yapılmış mıydı? Yapısal olarak uygunsun değilsin gibi bir şey söylediler mi?
Çatı yapıldı çok 41 e kadar 😂😂 sadece bebek iri diye biraz endişe etti bir de 41 de artık tehlikeye girmesin diye suni verdiler. Yoksa 5 kilo olsa doğmazdı benimki😂😂 hiç endişe etme büyük olmasını en kötü müdahale edip başlatıyorlar ki suni çok rahat geçti benim . Genelde her yerde fazla abartı var suni için de iri bebek için de. İçin rahat olsun o kadar kötü olsa bebek dönsün de tekrar normal olsun diye çırpınmazdım😂

Günaydın kızlar. Eşimin babası düşmüş çenesi kolu falan yaralanmış hastaneye geldik bizde korktuk aradıklarında baya ama büyük bir şey yokmuş Allah tan. Biraz duygusal babası halasını falan herkesi çağırmış acilde bekliyor herkes.🥲insanlar yaş aldıkça gerçekten ilgi ihtiyaçları artıyor sanırım.
Bende grip oldum gibi geceden beri burnum akıyor genelde kolay iyileşirm inşallah öyle olur yine
Geçmiş olsun🙏🏻

Kızlarrr şunları aldım, baya indirime girmiş ihtiyaç varsa bakın isterseniz
Gezenbebe 360 Derece Dönebilen Bebek Arabası Kancası
Benim ıslak mendil mavi ya ne farkı var acaba yanlış mı almışım püü

Eklentiler

• IMG_5634.png
    IMG_5634.png
    180,9 KB · Görüntüleme: 21
Teşekkür ederiz. Kp herkesi aramış görüntülü çenesini falan göstermiş herkes geldi hastaneye bir tık abartı geldi bana ya. Kaç kişi bekliyorlar sadede dirseği dikişli😄ki ben normalde hastalık konusunda falan kendi aileme çok düşkünümdür endişeliyimdir yinede abartı geldi. Babası hemen eşimi çağırmasını söylemiş annesine görüntülü arıyor içeri giremiyoruz acil gözlemde. Görüntülü arıyor sürekli eşime sen keşke yanıma girsen diyor. Anneler yapar genelde bizde baba böyle

Kızlar doktor kontrolündeyim. 34+0’dayız. Tosbik 3.200 kg olmuş. Benim için normal doğum hayal oldu. 37 haftaya geldiğinde 4 kiloya ulaşır. Kendiliğinden gelmeye kalkışmazsa 39a kadar bekler sezaryenle alırız dedi. 4,5 kilo civarında 😕
Yeniden şekerime hemogramıma bakacak şimdi. Nst’ye bağladı şu an. Soracağım her şeyi unuttum bunları duyunca.
Kilo olayı çok değişiyor bebeklerde ya son haftalar durabiliyor bazen alabilirse daha çok tabi belli olmaz hemen sezeryan olur diye kendini sartlama en hayırlısı neyse o şekilde olsun🙏 benimde mesela 3600 bekleniyordu oğlum 3250 doğdu ama doğum sonrası çok az kilo kaybetti 3100 falan olarak sonrası ayda bir kilo alacak şekilde devam etmişti. Tosbik de olsa sezeryanla gelir artık yapacak bişey yok ikiniz içinde en kolayı neyse öyle olsun inşallah 🙏🥰

Maxi Cosi oto koltuğu bakan var mıydı? Dün babymall satıcısında 10 bine kadar düştü hızlıca aldım. Çalıştığım için paylaşamadım sonra baktım yükselmiş. Şu an da uygun ama bence yine düşer. Bakmak isteyen olursa diye atayım dedim.

Ben bunu alacaktım da eşim erken dedi almadım o yüzden. Bence mükemmel fiyat

Teşekkür ederiz. Kp herkesi aramış görüntülü çenesini falan göstermiş herkes geldi hastaneye bir tık abartı geldi bana ya. Kaç kişi bekliyorlar sadede dirseği dikişli😄ki ben normalde hastalık konusunda falan kendi aileme çok düşkünümdür endişeliyimdir yinede abartı geldi. Babası hemen eşimi çağırmasını söylemiş annesine görüntülü arıyor içeri giremiyoruz acil gözlemde. Görüntülü arıyor sürekli eşime sen keşke yanıma girsen diyor. Anneler yapar genelde bizde baba böyle
Çok geçmiş olsun, bana da fazla abartı geldi 😂 bazı insanlar bayılıyor her şeyi abartmaya.

Back