- 24 Nisan 2020
- 4.088
- 3.795
Ufff dur kız durNormal doğum istediğim için biraz tadım kaçmadı değil ama sağlıklı olsun bana yeter piremses bir tüp birey doğuracağım derken piknik tüpü doğuracak olmam şoku sjfksjdks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ufff dur kız durNormal doğum istediğim için biraz tadım kaçmadı değil ama sağlıklı olsun bana yeter piremses bir tüp birey doğuracağım derken piknik tüpü doğuracak olmam şoku sjfksjdks
Aaaa sen de minicikmişsin öyleyse gerçekten Ben de kendimden rahat bir normal doğum performansı beklerdim valla. Hamile kalabildik, plasenta doğru yerde, erken doğum riski yok, kısacası akarı kokarı yok derken tosuncuk bebek engeli Aman ne yapalım iyi olsunlar da biz de iyi olalım yeteray annen aynen ben ebat olarak, boy ve hamilelik kilosu . tam olarak dogum kilomuz bile ayniymis ben de ilkinde dogurdum ciktim eski halimdeyim hemen hoop 48-50 civarlari. kiz ben de kendimden hep rahat dogum bekliyordum annem cok rahat iki dogum yapmis tipi ben gibi. ama benim ya plesantam dusuk ya bebek ters hayat bana hayirrr diyor napayim :)
Kızlar izlesinize şunu. Doktorlarımız resmen kolaycı ya. 5 kilo üzeri iri bebekmiş literatüre göre de.
Ya aynen öyle akışa müdahale etmek benim de içime sinmiyor. Bugün bir komşu dedi suyumu elleriyle patlattılar ona bile o kadar üzülmüştüm ki müdahale oldu diye dedi. Zaten sancım vardı ellemeseler de olacaktı dedi. Düşünsene insanlar buna bozuluyor biz gelmek istemeyen bebeği vaktinden önce ameliyatla alın diyeceğiz. Sağlık Bakanlığının videosundaki bebeğin travmatik konuşmaları geliyor aklıma ufBen çok katılıyorum bu duruma ve senin yorumuna. İsteyen sezaryen tercih etsin elbette ama ben çok istiyorum mesela, motive et ya hu. Bir de allah korusun bir sorun yokken gün verip sezaryen yapmak da benim hiç içime sinmiyor, bari doğum kendiliğinden başlasın kasılmaların bebeğe ve anneye çok faydası var.
D derya32 Attığım video da ona ait. Siz söyleyince belki de öneri olarak önüme çıktı. Ne güzel izah etmiş durumu..Yusuf olgaç ı tanıyorum. Florance nightingale de çok iyi bi doktordur kendisi.bikaç yıl gittim kendisine. Ünlülerin doktorudur.Hatta şarkıcı berkayın eşi özlem i de duda o doğurtmuştu diye hatırlıyorum.suda doğumda çok iyi
önemli olan düzenli olması ve aralardaki sürenin kısalması sanırım. yoksa doğuma kadar hiç kasılma olmayacak çok gerçekçi bir yaklaşım değildir zaten.Bu arada ben kasılmanın ne olduğunu bugün anladım. Bebek önümde toplanıp ileri doğru itiyordu kendini devamlı. Bu durum biraz nefes almama bile mani oluyordu. Bugün cihaza bağlıyken sancım 3-5-10 gidiyorsa mesela o hareketleri yaptığında 30-35 falan oluyordu. Ki oradaki kasılmalar evdeki kadar güçlü olmadı hiç. Demek ki evde 45-50 bile oluyor benim tahminim.. Ama herhalde son haftalarda hep olan bir şey kasılma. Yani kasılma hissettim hemen doğuracağım diye bir şey yoktur herhalde
Ay o video bok gibi ya, saçmalamışlar gerçekten hiç etkilenme her şeyi dramatize etmeye bayılıyor aptal sürüsü. İstersem normal doğururum istersem sezaryen doğururum sana ne, o zaman öyle bi opsiyonum olmayacak yurtdışındaki gibi sadece bir sıkıntı olduğunda sezaryen yapacaksın, çatı muayenesi bile yapmıyorlar. Ama ne bileyim doğal doğum için bu kadar çabalamak da zoruma gidiyor açıkçası.Ya aynen öyle akışa müdahale etmek benim de içime sinmiyor. Bugün bir komşu dedi suyumu elleriyle patlattılar ona bile o kadar üzülmüştüm ki müdahale oldu diye dedi. Zaten sancım vardı ellemeseler de olacaktı dedi. Düşünsene insanlar buna bozuluyor biz gelmek istemeyen bebeği vaktinden önce ameliyatla alın diyeceğiz. Sağlık Bakanlığının videosundaki bebeğin travmatik konuşmaları geliyor aklıma uf
Bende çok oluyor, doktora söyledim günde 5’i geçen ve 1 dakikadan fazla sürenleri ciddiye alırız dedi. Bende kesin 10 kere oluyordur ama kısa sürüyor, canım da acıyorBu arada ben kasılmanın ne olduğunu bugün anladım. Bebek önümde toplanıp ileri doğru itiyordu kendini devamlı. Bu durum biraz nefes almama bile mani oluyordu. Bugün cihaza bağlıyken sancım 3-5-10 gidiyorsa mesela o hareketleri yaptığında 30-35 falan oluyordu. Ki oradaki kasılmalar evdeki kadar güçlü olmadı hiç. Demek ki evde 45-50 bile oluyor benim tahminim.. Ama herhalde son haftalarda hep olan bir şey kasılma. Yani kasılma hissettim hemen doğuracağım diye bir şey yoktur herhalde
İnşallah canım hepimizin bebeği vaktinde gelsin. kilosu şu an kurtarıyor ama ciğer gelişimi ve emme refleksi ne durumda onu bilmiyoruz inşallah onlar da çok güzel oöor da hiç gerek kalmazMrb. 2 kilo uzeri oldugunda kuveze gerek duyulmuyordu herhangi bir saglik sikintisi olmaz ise insallah zamaninda gelir bebeginiz