Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
İstanbulda yaşayanlar için bi fotoğrafçı buldum hamile çekimi için, tek kostüm 20 baskı foto diğerleri dijital 500 tl ye çekiyor. Biz cumartesi gideceğiz düşünen varsa alibeyköy tarafındaymış yeri

Anacım bebek ters dönemedi bir sıpa . Ablası da dönmediydi zaten sezaryan olmuştum. Sezaryandan cok korkuyorum hiç istemiyorum ama gidiş oraya gidiyor gibi duruyor yine
benimki dondu en son iki hafta onceki kontrolumde. dondu de ne olacak plesanta asagida hala kac cm yakin rahim agzina olcecekler haftaya carsamba gunu, yana yakila onu bekliyorum. bebe dondu su plesanta da cikaydi ama umudum yok pek hala asagida dedi cunku doktor.
sezaryan benim korkulu ruyam ama basa gelen cekilir modundayim napayim. zor bir dogum olmasinda nasil dogarsa dogsun bir yandan

Bebonun ultrason pozuyla eşime aynı pozu verdirdim, birebir aynılar. Kolaj yapıp kayınvalideme attım. Bravo orangeım kocanı ne kadar sevdiysen aynısı olmuş diyo ndjgkg
Bu arada keşke paylaşabilsem ama aynısını yaptım ya resmen aynı ve normalde de ultrasonda benim oğlan eşim gibi uyuyor eli falan çok komikler gafagsgsgs

Medipol mega hastanesinde sezeryan 60 bin ekstra epidural istersen 5000 veriyorsun canım. Ben de oraya gidiyorum

Benim göbek deliğim acıyor ya, sizde var mı öyle bişi? Hele elim falan değmesin abuu huylanıyorum da bi yandan ama acıyor da

Oha bedava kim o ya ben iş alıp ona göndereyim baskı da var bunlar hep piyasayı karıştırıyorlar şakası bir yana gerçekten bedava çok sevindim uygun bulmama ben kendimi 500e çekmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…