Ooooo neler duyuyorumGeliyorlar zaten bacım ev ziyareti yapıyorlar ve göbeği düşünce bebeğin ilk banyosunu yaptırmaya geliyorlar
benimki de sürekli ellerini yüzüne kapatıyo. tanıdıklar bebe doktoru sevmiyor olabilir mi diye soruyorlar artıkBende en son 1 ay once gormustum tavsanimi , inat ediyo sadece profil gosteriyo onda da ya plesenta onunde ya da kordon
Medipol mega hastanesinde sezeryan 60 bin ekstra epidural istersen 5000 veriyorsun canım. Ben de oraya gidiyorum
Hangi medipol canım. Ben de medipole gidiyorum mega medipol benimki?
Yuhhh ne kadar yüksekmiş bende esenler medipole gidiyorum cegrek fiyatı vallaMedipol mega hastanesinde sezeryan 60 bin ekstra epidural istersen 5000 veriyorsun canım. Ben de oraya gidiyorum
Muhtemelen bu medipolün en büyük şubesi ya biraz lükse kaçıyor diye sanırım fiyst böyleNormal Medipoller bu kadar değil ama mega olduğu için yüksek sanırım. Koşuyolu Medipol 35 bin demişti bana.
Benim 3.sezeryan Zorunlu artı tüp baglama toplam 28.250 TL çıkNormal Medipoller bu kadar değil ama mega olduğu için yüksek sanırım. Koşuyolu Medipol 35 bin demişti bana.
Tabi canım. Aman aman değil ama anı kalsın dersen bence sade ve şık fotolar çıkmış.Sayfasını paylaşır mısın bakayım bende
8’den sonra normalden sezaryene dönülmüyor diye biliyorum ek bilgi. 8’den önce olamaz demek ki.6 cmle mi doguma almışlar benim bildigim 8-9 dan sonra anca diil mi ya
Ablacım ben niye 80 90 veriyorum ya şaka gibi maşallah bu aradaBenim 3.sezeryan Zorunlu artı tüp baglama toplam 28.250 TL çıkesenler medipol
Olsun emeği var yani öyle eleştiri yapmıyım meslektaşım ama istersen sen çekil shopları ben sana yaparımTabi canım. Aman aman değil ama anı kalsın dersen bence sade ve şık fotolar çıkmış.
Ooooo neler duyuyorumgöbek bağını napıcaz abi İstanbul'da ben bir yere gömmem heryer kentsel dönüşüm cami okul fark etmez yani yıkıp AVM de yapabilirler
bebem oralardan geçerken acayip huylanıyorum :)Benim göbek deliğim acıyor ya, sizde var mı öyle bişi? Hele elim falan değmesin abuu huylanıyorum da bi yandan ama acıyor da
Kanka benimkini gömseler okul kapanır ben güvenmem daha kimseyeBunu da düşünmüşlerdir heralde paket içeriği olarak istediğin bir üniversitenin bahçesine gömmeleri lazım
Teşekkür ederim bakalım ben de merak ediyorum nasıl çıkacak acaba. Ben profilimdeki kırmızı elbiseyi beğendim muhtemelen onu kullanacağım.Olsun emeği var yani öyle eleştiri yapmıyım meslektaşım ama istersen sen çekil shopları ben sana yaparım
Ben genel olarak siyahları çok yakıştırıyorum kapalı mekan çekimlerinde dış çekimlerde mevsime göre değişir tabi ama senin içine hangisi sinerse yakından bak kumaşlarına ☺Teşekkür ederim bakalım ben de merak ediyorum nasıl çıkacak acaba. Ben profilimdeki kırmızı elbiseyi beğendim muhtemelen onu kullanacağım.
direkt harvard’a falan gömmeleri gerekiyorBunu da düşünmüşlerdir heralde paket içeriği olarak istediğin bir üniversitenin bahçesine gömmeleri lazım
Göbek deliğim bazen dışarı çıkıyor iyice kesin o zaman yapıyor bişi içerlerdebebem oralardan geçerken acayip huylanıyorum :)
Siyah da olabilir evet güzel fikir. Teşekkür ederimBen genel olarak siyahları çok yakıştırıyorum kapalı mekan çekimlerinde dış çekimlerde mevsime göre değişir tabi ama senin içine hangisi sinerse yakından bak kumaşlarına ☺
Ayy var ya 10 yasındaki kızımın göbeği hala evde duruyor ona layık yer bulamadımsaOoooo neler duyuyorumgöbek bağını napıcaz abi İstanbul'da ben bir yere gömmem heryer kentsel dönüşüm cami okul fark etmez yani yıkıp AVM de yapabilirler