Bence tulum en iyisi pusete kalın battaniyeyle yatırmak biraz zor olur gibiKızlar hastaneden çıkarken pusette bebeğe dış tulumu giydirecek miyiz? Normal giysisi üstüne battaniye + puset üstü örtüsü yetiyor mu
Ahahah dur onu soralım söyle kirimizden pasımızdan arınmadan mı dönelim evimize dimi amaKese de atıyorlarsa bende hastane değişcem
Ben battaniyeye sarıp çıkartacağım canım, puset örtüsü de almadım. Direkt arabaya koyacağız zaten dış kundak astronot vs almayı düşünmüyorumKızlar hastaneden çıkarken pusette bebeğe dış tulumu giydirecek miyiz? Normal giysisi üstüne battaniye + puset üstü örtüsü yetiyor mu
Ben kasım sonu dogan kızımı battaniyeye sarmıştım sadece eve götürürken. Pusetin üstünü de örtünce içinde üşümez heralde o kadar ya cok minikler o dış tulumu nasıl giydircez . Arabada da kaloriferi acmıştık zaten bana gerek yok gibi geliyorKızlar hastaneden çıkarken pusette bebeğe dış tulumu giydirecek miyiz? Normal giysisi üstüne battaniye + puset üstü örtüsü yetiyor mu
Varya ben 103 bin versem hemşireyi eve götürürüm 1 hafta bizde kal bacım diyeAhahah dur onu soralım söyle kirimizden pasımızdan arınmadan mı dönelim evimize dimi ama
Sokma aklıma şöyle seyler bacımVarya ben 103 bin versem hemşireyi eve götürürüm 1 hafta bizde kal bacım diye
6 cmle mi doguma almışlar benim bildigim 8-9 dan sonra anca diil mi yaLan şimdi 6 cm açılma var doğuma girdi dediler bebek doğdu diye bir daha aradılarabi şunu gördüm hareket etme spor kilo boy vs hiç biri etken değil olursa oluyor nasip yani bebek nasıl gelmek isterse
Sen neden hesap kitap yapıyorsun ki, 3. çocuk, doğur evdeSokma aklıma şöyle seyler bacım
Dış kundak ya da tulum için fazla küçük olurlar bence ilk gün ya battaniye yeter diye düşünüyorumKızlar hastaneden çıkarken pusette bebeğe dış tulumu giydirecek miyiz? Normal giysisi üstüne battaniye + puset üstü örtüsü yetiyor mu
Anacım bebek ters dönemedi bir sıpaSen neden hesap kitap yapıyorsun ki, 3. çocuk, doğur evde
Aynı zamana denk gelmezsek ben sana gelirim hayırlı olsunaSokma aklıma şöyle seyler bacım
Çok teşekkür ederimBen kullandım daha önce canım bundada kullanicam çok.memnun kaldım emzirirken takıyorum diğer göğüse yada kalan sütü sagiyorum dolabı doldurmustum valla elektiriklikliyle de sagdim çok ama mochi çok guzel
11le doğum başlar demişlerde 6 ile girdi birden 11 oldu galiba6 cmle mi doguma almışlar benim bildigim 8-9 dan sonra anca diil mi ya
cok degisir o heveslenmesin :) ultrason resmi nerdee simdi cocugun tipi nerdeBebonun ultrason pozuyla eşime aynı pozu verdirdim, birebir aynılar. Kolaj yapıp kayınvalideme attım. Bravo orangeım kocanı ne kadar sevdiysen aynısı olmuş diyo ndjgkg
Bekleriz efenimAynı zamana denk gelmezsek ben sana gelirim hayırlı olsuna
Ay o değil ben daha heveslendim benzeyecek diyecok degisir o heveslenmesin :) ultrason resmi nerdee simdi cocugun tipi nerde