- 9 Nisan 2024
- 157
- 110
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin elinde olan bir şey değil ki, dur bakalım ne olacak. Şimdiden sıkma canınıAnacım bebek ters dönemedi bir sıpa . Ablası da dönmediydi zaten sezaryan olmuştum. Sezaryandan cok korkuyorum hiç istemiyorum ama gidiş oraya gidiyor gibi duruyor yine
sana benzesin istemiyormisun esine benzesin mi istiyorsun daha cok?Ay o değil ben daha heveslendim benzeyecek diye
benimki dondu en son iki hafta onceki kontrolumde. dondu de ne olacak plesanta asagida hala kac cm yakin rahim agzina olcecekler haftaya carsamba gunu, yana yakila onu bekliyorum. bebe dondu su plesanta da cikaydi ama umudum yok pek hala asagida dedi cunku doktor.Anacım bebek ters dönemedi bir sıpa . Ablası da dönmediydi zaten sezaryan olmuştum. Sezaryandan cok korkuyorum hiç istemiyorum ama gidiş oraya gidiyor gibi duruyor yine
%85'i ona benzesin ya, benim erko halim güzel olmaz dnfnsana benzesin istemiyormisun esine benzesin mi istiyorsun daha cok?
hee esinin tipini begeniyosun o zaman cok. gonlune gore olsun ona baktiysan ona benzemistir. ben kivanc tatlituga cok bakmistim sarisin oldu cocugum ama esim de sari%85'i ona benzesin ya, benim erko halim güzel olmaz dnfn
Hangi medipol canım. Ben de medipole gidiyorum mega medipol benimki?Ben medipole gidiyorumda istanbulda bana karşılamadığını söylediler doğumun
❤Bekleriz efenim
Hangisinden dolayı sarışın olduğunu hiç bilemeyeceğizhee esinin tipini begeniyosun o zaman cok. gonlune gore olsun ona baktiysan ona benzemistir. ben kivanc tatlituga cok bakmistim sarisin oldu cocugum ama esimde sari
Bu arada keşke paylaşabilsem ama aynısını yaptım ya resmen aynı ve normalde de ultrasonda benim oğlan eşim gibi uyuyor eli falan çok komikler gafagsgsgsBebonun ultrason pozuyla eşime aynı pozu verdirdim, birebir aynılar. Kolaj yapıp kayınvalideme attım. Bravo orangeım kocanı ne kadar sevdiysen aynısı olmuş diyo ndjgkg
Medipol mega hastanesinde sezeryan 60 bin ekstra epidural istersen 5000 veriyorsun canım. Ben de oraya gidiyorumBenim allianz tamamlayıcı sigortam var, onda doğum dahil değil. O yüzden geçen yıl doğumu kapsayan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık biz, Anadolu sigorta kullanıyorum şu an şeker yüklemesi dışında hiç ücret ödemedim. Doğumu da 55 bin liraya kadar karşılıyormuş, medipolde ne kadar doğum?
aynenHangisinden dolayı sarışın olduğunu hiç bilemeyeceğiz
ay ben yıkanamam kimseyle. inşallah onu fiyattan düşerlerHa bak bir de sezaryan sonrası hemsire gelip yıkamıştı. O kadar para vercen bari kendin yıkanma dimi ama
Oha bedava kim o ya ben iş alıp ona göndereyim baskı da var bunlar hep piyasayı karıştırıyorlar şakası bir yana gerçekten bedava çok sevindim uygun bulmama ben kendimi 500e çekmemİstanbulda yaşayanlar için bi fotoğrafçı buldum hamile çekimi için, tek kostüm 20 baskı foto diğerleri dijital 500 tl ye çekiyor. Biz cumartesi gideceğiz düşünen varsa alibeyköy tarafındaymış yeri
Varya ben 103 bin versem hemşireyi eve götürürüm 1 hafta bizde kal bacım diye
aaa yemek de mi varmış. menüyü düşünerek motive olayım bari bankadan parayı çekerkenKizz lohusa serbeti ikrami da var onu litfen atlamayalim bi de anne baba romantik yemek . O an umrumda olur mu bilemedim ama
Sayfasını paylaşır mısın bakayım bendeİstanbulda yaşayanlar için bi fotoğrafçı buldum hamile çekimi için, tek kostüm 20 baskı foto diğerleri dijital 500 tl ye çekiyor. Biz cumartesi gideceğiz düşünen varsa alibeyköy tarafındaymış yeri
Doğumda ve sonrasında öyle bir halka açılma yaşanıyor ki, bir noktadan sonra böyle şeyleri düşünen yerlerin çalışmaktan vazgeçiyoray ben yıkanamam kimseyle. inşallah onu fiyattan düşerler
altunizade. bölüm sonu canavarı olarakKiz dur romantik aksam yemegi de var aaaa sen hangisinde yapacaksin ?