Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
ben de yaptirmadim canim ne bu hamileligimde ne ilkinde. zaten telefonumdan cekiyorum ani olarak duruyor

İki çocuk + 8 aylık hamilelikle muhtemelen multitasking olmanın dibini siyiriyorsundur. Hiç öyle kendine haksızlık edip Mahmut abi falan deme, iş bitiricilik bu
Ayy cok canımın sıkkın oldugu bir günde ne güzel moral verici seyler soylüyorsun canım ya gönlünden gecen tüm güzellikler seninle olsun inşallah. Bir de anneden gecme genetik pratiklik var bende hızlı ve tezcanlıyım yoksa 3. Cocuga zor cesaret ederdim sanırım. Tezcanlılık (hele de agırkanlı bir kocan varsa) basıma bazen iş acsa da genel olarak hayatta baya işime yarıyor

Valla peşpeşe olmasa hepimizin İstanbul'da olan herkese hediye ücretsiz evde hastanede nerde istiyorsa çekim yapardım. Sonraki bebekleriniz için bana yazın sözüm olsun

Eklentiler

• e70c1631-32db-4d1f-96b3-0a546b28e714.JPEG
    100,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4443.JPEG
    152 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1380.JPEG
    388,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4438.JPEG
    481,8 KB · Görüntüleme: 46
Benimki de ben yapamam dayanamam diye hiç girmedi benim de cok cok istediğim birseydi dediğin gibi adam kan bile aldıramıyor. Hatta ikinci de sezaryen ben de uyanıgım dedim bir sey görmiceksim bakmıcaksın napıyorlar diye yanımda dur sadece yok kesinlikle istemedi. İstemeyince de nasıl zorlayacaksın ki adamı napalım bizim de kaderimiz

yenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl
Ay buna katılıyorum yaa çocuğu şekilden şekile sokuluyor zaten ilk zamanları kendi hali bile değil minicik her şeyi

Ben ilkini medical parkta yaptım ya eşim de giremem ben doğuma heralde diyordu sonra sohbet ederken falan kontrole geldiler açıklık 10 cm olunca eşime net aletinin kablosunu verdiler tutar mısınız diye biraz da eşinizin elini tutarsınız dedi doktor. Bir baktım kaldı orda çıkamıyor da en son eşim eline telefonu almış doğum olduğu an kendi de dahil selfie çekiyordu doktorlar hemşireler bizi

Benimkinde normalde yok ama merkez hastanesinde var söyledi doktor bana zaten eğer riskli görürsem orda doğurturum diye inşallah gerek kalmaz öyle bir şeye bizede gittiğim hastane yakın merkez yarım saat uzaklıkta

Ay hadi darısı başıma diyelim ama benimki bayılır muhtemelen sjflsks

Minikomun son aksesuarları da bitmişşş
Çok tatlış olmuş Bende bir zamanlar makrome yapardım aslında ipler var elimde de bu malzemeleri bulsam bende yaparım kapı süsü yapardım hediye ederdim isteyene parayla satardım hey gidi ama nedense kendime hiç istemedim salıncak bile yaptım makromeden

Kesinlikle evde çocuk olunca hamilelik konforu diye bir şey kalmıyor. Okulda olduğu an çalışıp eve gelince tüm zaman onunla geçiyor benim de hatta doğuma ne kaldı bebeğin hediyeliği yok ama kızımın doğum günü için yüz boyama ekibi hazırlama aşamasındayım aman eksik hissetmesin diye diye dinlenmeye vakit olmuyor maalesef.

ayyy ne beceriklisin ya, hiçbir şey yapamam ben sıfır belki beboyu kreşe yolladıktan sonra yaparsın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…