Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
buna çok katılıyorum ama sadece ilk kucağıma aldığım anın foto/videosunu çok isterim ya. hatta eşimin de olduğu an🥹
Eşim doğuma girmek istemiyor ya, saygı duyuyorum tabi ama üzülüyorum da :KK43: keşke o da yanımda olsa. Bence bağı da güçlendirir ama bebeği de seni de o halde görmek istemiyorum diyor. Çok dayanıklı bir tip değil zaten bayılıp kalabilir instagram videolarındaki gibi ajfksksk ilk buluşmayı ben de çok isterim, hemşireden rica etsek olur sanırım. Eşim de bebişi gördüğünde bizimkilere söyleyeceğim çeksinler ❤️
Kar kürelerini buldum bu arada 😂

Bir de ben hiçbir çekimden memnun kalmadım şu zamana kadar, arkadaşım çok iyi fotoğraf çekiyor ona söylerim denk gelebilirsek. Olmazsa da önemli değil.
Bende eşime cektircem anı kalsın önemli olan o çekin falan zor işler gercekten hastanede de düşünmüyorum ama kendılerı çekip hedıye edıyormus acaba sezaryandan sonra nasıl çıkarım fotoğraflarda merak edıyorum 😂😂en iyisi ev hatırası eşim 28.haftada cekmıstı böyle 34.te falan yine cektırırım

Eklentiler

• IMG_3438.jpeg
    IMG_3438.jpeg
    133,7 KB · Görüntüleme: 62
aynen yaa komik bi şey izlerken bile eşim git bi işe çok güldün altına yapcan diyo o da paranoyak oldu ksdjfskd
Baskı oluyor galıba sürekli tuvalet ıhtıyacı oluyor bebık artık büyüyor çok hareket ettıgı ıcın sürekli aynı yere vuruyor benim kı neden öyle yaa😂😂

Saol canım 😍 ay ne diyorsun bir de orda denize bile girdik nişan öncesi ve sonraki gün resmen su halimle hiç birseyden eksik kalmadım. Şimdi düşününce gayretim ve üstün başarımdan dolayı kendimi tebrik ettim 😂
Evde başka çocukların olması insanı uyusukluktan mecburen çıkarıyor ve bu durum benim çok da hoşuma gidiyor bilmiyorum sen daha iyi bilirsin 😀 Maşallah gerçekten, ne güzel yapmışsın, yarasın canım 🧿❤️

Bende eşime cektircem anı kalsın önemli olan o çekin falan zor işler gercekten hastanede de düşünmüyorum ama kendılerı çekip hedıye edıyormus acaba sezaryandan sonra nasıl çıkarım fotoğraflarda merak edıyorum 😂😂en iyisi ev hatırası eşim 28.haftada cekmıstı böyle 34.te falan yine cektırırım
Çok güzel olmuş, beni de arkadaşım çekecek ama sıfır fotojeniğim, sabır diliyorum kendisine sjfksks

Saol canım 😍 ay ne diyorsun bir de orda denize bile girdik nişan öncesi ve sonraki gün resmen su halimle hiç birseyden eksik kalmadım. Şimdi düşününce gayretim ve üstün başarımdan dolayı kendimi tebrik ettim 😂
Benim bacaklarım çocuksuz ve sadece bir düğüne, uzun yola şiştiği için utanıyorlar şuan 🤣🤣🤣

yaparlar mı? nasıl oluyor acaba o işler.
sırf o an için fotoğrafçı da olmaz herhalde?
Yoo vardır doğum fotoğrafçısı ama o ilk buluşma dışındaki fotoğraflar bana biraz gereksiz geldi. Açıp bakmadım, kimseye de gösteremem zaten 😀 Açık açık doktor kucağıma verirken, ilk kucağıma alırken fotoğrafımızı çekebilir misiniz diyeceğim. O an zaten doktor hallediyor işleri. Yaparlar inşallah 🙏🏻

Evde başka çocukların olması insanı uyusukluktan mecburen çıkarıyor ve bu durum benim çok da hoşuma gidiyor bilmiyorum sen daha iyi bilirsin 😀 Maşallah gerçekten, ne güzel yapmışsın, yarasın canım 🧿❤️
Gercekten oyle oluyor uyusukluğa vaktim yok ki sabah 7 de başlıyor mesaim büyük kızı servise hazırlamakla gece yatana kadar bilfiil devam. Sırtım karnım agrımasın yeterki sıkıntı diil yapıyorum bana da zor gelmiyor cok sükür.

Eşim doğuma girmek istemiyor ya, saygı duyuyorum tabi ama üzülüyorum da :KK43: keşke o da yanımda olsa. Bence bağı da güçlendirir ama bebeği de seni de o halde görmek istemiyorum diyor. Çok dayanıklı bir tip değil zaten bayılıp kalabilir instagram videolarındaki gibi ajfksksk ilk buluşmayı ben de çok isterim, hemşireden rica etsek olur sanırım. Eşim de bebişi gördüğünde bizimkilere söyleyeceğim çeksinler ❤️

Yıllarca yanında doğum bile yaptığım insan diye diye dolaştım, hakikaten başka kimseyle paylasilmayacak, o kadar özel bir an bence de. Benim eşimin de tansiyonu düşmüştü 😂😂 Bir de yok öyle ana tek başına yaşasın o zorluğu, o el sıkılacak, o destek verilecek. Madem sen de bu kadar çok istiyorsun saygıyı az duyup ikna etmeye çalışabilirsin canım. Açık açık seni orada istiyorum, gerekirse gözünü kapat de 😀

Yoo vardır doğum fotoğrafçısı ama o ilk buluşma dışındaki fotoğraflar bana biraz gereksiz geldi. Açıp bakmadım, kimseye de gösteremem zaten 😀 Açık açık doktor kucağıma verirken, ilk kucağıma alırken fotoğrafımızı çekebilir misiniz diyeceğim. O an zaten doktor hallediyor işleri. Yaparlar inşallah 🙏🏻
Benim ilk kızımda hastanenin fotografcısı vardı cok aman aman bir hastane diildi fiyat falan da uygundu o zamana göre ama hazırladıgı video güzel olmuştu. Hevesim vardı o zaman. 2. De sezaryan oldum spinal, doktorum soyledi telefonunu da al yanına diye hemşireye verdi orda ameliyathanede cekmişlerdi bebeği ilk cıkardıkları anı falan yoksa benim söylemek aklıma gelmezdi heralde

Selam kızlar öncelikle hayırlı dogumlariniz olsun🤲 ben ocak annesiyim sizin hazırlıklarıniz bitmiştir simdi😅 pijama takımı arıyorum beyaz dışında var mı önerebileceğiniz 🥰

küreler için çok teşekkür ederim

eşler için de çok zor aslında. kendi konumuzdan onları çok düşünemiyoruz. benim eşim çok dayanıklı ama çok seyahat halinde, yetişemezsem diye korkuyor mesela o da. Allah biliyor ya ben de biraz buruk hissederim. bi de dediğin gibi ilk temas çok önemli diyorlar baba ile de. belki o gün, tüm süreçte değil ama sona gelindiğinde girebilir , bilmiyorum var mı öyle bir seçenek ama. sen bir de normal doğum istiyorsun, inşallah da olur🙏🙏🙏🙏 o zaman daha da muhtaç olacağız desteğe belki de.

eş bebişi gördüğünde odada mı olacak bu buluşma ? zaten belki beraber yaşayacaksınız o anı yine de🙏🥰

Yıllarca yanında doğum bile yaptığım insan diye diye dolaştım, hakikaten başka kimseyle paylasilmayacak, o kadar özel bir an bence de. Benim eşimin de tansiyonu düşmüştü 😂😂 Bir de yok öyle ana tek başına yaşasın o zorluğu, o el sıkılacak, o destek verilecek. Madem sen de bu kadar çok istiyorsun saygıyı az duyup ikna etmeye çalışabilirsin canım. Açık açık seni orada istiyorum, gerekirse gözünü kapat de 😀
Valla son çare baskı yapabilirim evet, içinden gelsin istiyorum o ayrı ama bayılır kalır diye de korkuyorum. Kan alınırken bile bayılıyor iki metre adam ya puh sjfjsksk

X