Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
ahaha benim de yaa. valla perişan oluyor bebekler bi de zaten bağışıklık sistemi çok zayıf. bunlar yüzünden hasta olursa vicdan azabından ölürüm
Bu nedir ayrıca yaaa ajfksks

Eklentiler

• 3C31E0DD-8109-41D7-9ECA-6EC9A3B5625A.jpeg
    3C31E0DD-8109-41D7-9ECA-6EC9A3B5625A.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba :KK70:
ben de yaptirmadim canim ne bu hamileligimde ne ilkinde. zaten telefonumdan cekiyorum ani olarak duruyor

İki çocuk + 8 aylık hamilelikle muhtemelen multitasking olmanın dibini siyiriyorsundur. Hiç öyle kendine haksızlık edip Mahmut abi falan deme, iş bitiricilik bu 👏🏻👏🏻🧿
Ayy cok canımın sıkkın oldugu bir günde ne güzel moral verici seyler soylüyorsun canım ya gönlünden gecen tüm güzellikler seninle olsun inşallah.🙏 Bir de anneden gecme genetik pratiklik var bende hızlı ve tezcanlıyım yoksa 3. Cocuga zor cesaret ederdim sanırım. Tezcanlılık (hele de agırkanlı bir kocan varsa) basıma bazen iş acsa da genel olarak hayatta baya işime yarıyor😂

Bir haftada değil aslında 15-20 günlükken evde yapılıyor ama biz yine de çok pişman olduk. Hamilelik, doğum çekimi falan bizle ilgiliydi ama el kadar bebeyi öyle yormak beni sonradan çok üzdü. O fotoğraflara hiç gönül rahatlığıyla bakamadım öyle söyleyim 🥺 O poz poz halleri de sevemedim zaten, evdeki normal fotoğraflar hep daha güzel geldi gözüme. Hevesi olan yaptırsın tabii ki ama biz de düşünmüyoruz.
Valla peşpeşe olmasa hepimizin İstanbul'da olan herkese hediye ücretsiz evde hastanede nerde istiyorsa çekim yapardım. Sonraki bebekleriniz için bana yazın sözüm olsun 😂😂

Eklentiler

• e70c1631-32db-4d1f-96b3-0a546b28e714.JPEG
    e70c1631-32db-4d1f-96b3-0a546b28e714.JPEG
    100,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4443.JPEG
    IMG_4443.JPEG
    152 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1380.JPEG
    IMG_1380.JPEG
    388,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4438.JPEG
    IMG_4438.JPEG
    481,8 KB · Görüntüleme: 46
Eşim doğuma girmek istemiyor ya, saygı duyuyorum tabi ama üzülüyorum da :KK43: keşke o da yanımda olsa. Bence bağı da güçlendirir ama bebeği de seni de o halde görmek istemiyorum diyor. Çok dayanıklı bir tip değil zaten bayılıp kalabilir instagram videolarındaki gibi ajfksksk ilk buluşmayı ben de çok isterim, hemşireden rica etsek olur sanırım. Eşim de bebişi gördüğünde bizimkilere söyleyeceğim çeksinler ❤️
Kar kürelerini buldum bu arada 😂

Benimki de ben yapamam dayanamam diye hiç girmedi benim de cok cok istediğim birseydi dediğin gibi adam kan bile aldıramıyor. Hatta ikinci de sezaryen ben de uyanıgım dedim bir sey görmiceksim bakmıcaksın napıyorlar diye yanımda dur sadece yok kesinlikle istemedi. İstemeyince de nasıl zorlayacaksın ki adamı napalım bizim de kaderimiz ☺️

yenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl
Ay buna katılıyorum yaa😂 çocuğu şekilden şekile sokuluyor zaten ilk zamanları kendi hali bile değil minicik her şeyi

Medical park hastanelerinde hep bebeği o küvöze benzeyen şeyin içinde gösteriyorlar videolardan gördüğüm kadarıyla, o da pek hayal ettiğim gibi değil aslında. Ben kucağına verirler diye düşünmüştüm :KK43:
Ben ilkini medical parkta yaptım ya eşim de giremem ben doğuma heralde diyordu sonra sohbet ederken falan kontrole geldiler açıklık 10 cm olunca eşime net aletinin kablosunu verdiler tutar mısınız diye biraz da eşinizin elini tutarsınız dedi doktor. Bir baktım kaldı orda çıkamıyor da😁 en son eşim eline telefonu almış doğum olduğu an kendi de dahil selfie çekiyordu doktorlar hemşireler bizi 😂😂😂

Kızlar herkes bir hastanesine sorsun yeni doğan bakım ünitesi var mı allah ihtiyaç duyurmasın ama işte gece gittiği hastane doğuma alamayız demiş göndermiş evine yakın diye gidiyordu uzak bir yere sevk etmişler
Benimkinde normalde yok ama merkez hastanesinde var söyledi doktor bana zaten eğer riskli görürsem orda doğurturum diye inşallah gerek kalmaz öyle bir şeye bizede gittiğim hastane yakın merkez yarım saat uzaklıkta

Ben ilkini medical parkta yaptım ya eşim de giremem ben doğuma heralde diyordu sonra sohbet ederken falan kontrole geldiler açıklık 10 cm olunca eşime net aletinin kablosunu verdiler tutar mısınız diye biraz da eşinizin elini tutarsınız dedi doktor. Bir baktım kaldı orda çıkamıyor da😁 en son eşim eline telefonu almış doğum olduğu an kendi de dahil selfie çekiyordu doktorlar hemşireler bizi 😂😂😂
Ay hadi darısı başıma diyelim ama benimki bayılır muhtemelen sjflsks

Minikomun son aksesuarları da bitmişşş 🥹
Çok tatlış olmuş😍 Bende bir zamanlar makrome yapardım aslında ipler var elimde de bu malzemeleri bulsam bende yaparım kapı süsü yapardım hediye ederdim isteyene parayla satardım hey gidi ama nedense kendime hiç istemedim salıncak bile yaptım makromeden😅

Ayy cok canımın sıkkın oldugu bir günde ne güzel moral verici seyler soylüyorsun canım ya gönlünden gecen tüm güzellikler seninle olsun inşallah.🙏 Bir de anneden gecme genetik pratiklik var bende hızlı ve tezcanlıyım yoksa 3. Cocuga zor cesaret ederdim sanırım. Tezcanlılık (hele de agırkanlı bir kocan varsa) basıma bazen iş acsa da genel olarak hayatta baya işime yarıyor😂
Kesinlikle evde çocuk olunca hamilelik konforu diye bir şey kalmıyor. Okulda olduğu an çalışıp eve gelince tüm zaman onunla geçiyor benim de hatta doğuma ne kaldı bebeğin hediyeliği yok ama kızımın doğum günü için yüz boyama ekibi hazırlama aşamasındayım😂 aman eksik hissetmesin diye diye dinlenmeye vakit olmuyor maalesef.

Çok tatlış olmuş😍 Bende bir zamanlar makrome yapardım aslında ipler var elimde de bu malzemeleri bulsam bende yaparım kapı süsü yapardım hediye ederdim isteyene parayla satardım hey gidi ama nedense kendime hiç istemedim salıncak bile yaptım makromeden😅
ayyy ne beceriklisin ya, hiçbir şey yapamam ben sıfır 🙄 belki beboyu kreşe yolladıktan sonra yaparsın tekrar

X