Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Bende yapardim eskiden , taki toka macromeden ama hic icimden gelmiyo . Aslinda kitler var alip kizceme hatira yapsammi demiyor degilim

Merhaba Hanımlar, aşılama tedavisi oldum ve şuan gebeyim. İki gün önce Hcg değerim 203 ve progesteron değerim 21 çıkmıştı. Bugün ise Hcg değerim 680 ve progesteron değerim 15.59 olmuş. Progesteronun düşmesi düşük riski mi oluşturuyor?

Canımlar bişi sorucam. Benim doktor biliyosunuz çalışabilir raporu yazamadı devlete gönderdi. Nedenini bilmiyorum. Sizce bu durumda iş yerine bi rapor yazar mı? 2 haftada 1'e çektiler şimdi muayeneleri, her seferinde izin almak istemiyorum, akşam çalışayım önerisiyle gidecektim ama niye çalışayım yani doktora gitmişken. Çalışabilir raporu veremeyen biri iş için bi rapor verebilir mi sizce?

Rapordan kastım şu;

X Günaydın,
Dr gitmek için hastalık izni girebilirsin. Dr'a gittiğini belgelendiren bir iş başı kağıdı veya 1 günlük rapor paylaşman yeterli. Böylece yıllık izninden kullanmamış olursun. İstersen girdiğin izni iptal ederek hastalık izni girebilirsin.

Bence vermesi gerekiyor sonuçta günlük raporları tüm doktorlar veriyor muayenehanesi olanlar da dahil

Ah canım benim Amin, her şey hepimizin gönlünce olsun inşallah Allah hepimizin kalbine ferahlık versin

Zaten öyle olmasan yola çıkamazdın, bırak çoluk çocuk denize falan girmeyi Kocanın da bir sadakası varmış demek ki

Olmazsın olmazsın ben de kına yapmadım ve bir gurur nişanesi olarak taşıyorum göğsümde
Minikomun son aksesuarları da bitmişşş
Kız bu ne ben de böyle bişey arıyordum, nerden yaptırdın çok çok güzelmiş

Ben esıme gır dedım de ısrar etmedim çünkü dayanamaz orda kan görürüm organ görürüm bayılırım diyor

Fiziksel olarak konfor daha azdır elbette ama zihinsel konfor ilkine göre çok çok artıyor bence. Durup enseyi karartacak, öyle mi böyle mi diyecek hem zaman hem enerji yok Her gün yeni bir yapılacaklar listesi, üstü çizilmesi gereken yeni maddeler var ve ağrı sızı olmadığı sürece bu tatlı koşturma benim çok hoşuma gidiyor.

evet bu da bi bakış açısı annemlere kalsa etkinlikten etkinliğe koşmalıyım. baby shower, cinsiyet partisi, hamile çekimi,kırk uçurma hepsini püskürtüyorum tek tek skdjfnskdl

Ayy ben şu ütüleri haftasonuna kadar bitirsem başka bir şey istemiyorum Şower, parti, çekim falan benim de hiç hevesim yok bende mi sıkıntı var diyordum hatta Tüm arkadaşlarım ve çevrem yurtdışına yada başka şehirlere yerleşti herkes uzaklarda zaten

Senin parmakların neler yazar öyle ben de istanbuldayım valla kopmam peşinden öyle canım sıkılıyor ki çatlaklara geçmezse böyle kalırsa diye korkuyorum.

Olmazsın olmazsın ben de kına yapmadım ve bir gurur nişanesi olarak taşıyorum göğsümde

Kız bu ne ben de böyle bişey arıyordum, nerden yaptırdın çok çok güzelmiş
Ooyy beğendin mi akşam almaya gideceğiz anamın arkadaşı yapmıştı, gelsin son halini atayım iletişim bilgilerini vereyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…