Piremses bünyem var de sen ona ben amele mahmut abi modunda takılıyorum sanırım cok koymuyor bir seyBenim bacaklarım çocuksuz ve sadece bir düğüne, uzun yola şiştiği için utanıyorlar şuan
Medical park hastanelerinde hep bebeği o küvöze benzeyen şeyin içinde gösteriyorlar videolardan gördüğüm kadarıyla, o da pek hayal ettiğim gibi değil aslında. Ben kucağına verirler diye düşünmüştümküreler için çok teşekkür ederim
eşler için de çok zor aslında. kendi konumuzdan onları çok düşünemiyoruz. benim eşim çok dayanıklı ama çok seyahat halinde, yetişemezsem diye korkuyor mesela o da. Allah biliyor ya ben de biraz buruk hissederim. bi de dediğin gibi ilk temas çok önemli diyorlar baba ile de. belki o gün, tüm süreçte değil ama sona gelindiğinde girebilir , bilmiyorum var mı öyle bir seçenek ama. sen bir de normal doğum istiyorsun, inşallah da oluro zaman daha da muhtaç olacağız desteğe belki de.
eş bebişi gördüğünde odada mı olacak bu buluşma ? zaten belki beraber yaşayacaksınız o anı yine de
geçen midem bulandı, kusma pozisyonuna geçmeden önce bi tuvaletimi yapayım da öyle kusmayı denerim diye vücudumla anlaştımBaskı oluyor galıba sürekli tuvalet ıhtıyacı oluyor bebık artık büyüyor çok hareket ettıgı ıcın sürekli aynı yere vuruyor benim kı neden öyle yaa
Aynen aynısı, içine beyaz topçuk, figür vs koyulacak. Bi hesaplamak da lazım sanji daha mı pahalıya gelirKendim yapsam yetişir mi kısmındayım hala.
Arkadaş mesela şöyle bişey yapmış aynı küreler aslında
Eki Görüntüle 3497072
Emaann ne cicilerŞu tarz anam
Bayılırsa ayiltirlar korkmaValla son çare baskı yapabilirim evet, içinden gelsin istiyorum o ayrı ama bayılır kalır diye de korkuyorum. Kan alınırken bile bayılıyor iki metre adam ya puh sjfjsksk
çok klas bu yaŞu tarz anam
İki çocuk + 8 aylık hamilelikle muhtemelen multitasking olmanın dibini siyiriyorsundur. Hiç öyle kendine haksızlık edip Mahmut abi falan deme, iş bitiricilik buPiremses bünyem var de sen ona ben amele mahmut abi modunda takılıyorum sanırım cok koymuyor bir sey
Şu ana kadar hiç böyle süste püste gözüm olmamıştı ama buna ve şu kar küresi olayına gerçekten bayıldım. Yaptırsam kesin bunlardan yaptırırdımKendim yapsam yetişir mi kısmındayım hala.
Arkadaş mesela şöyle bişey yapmış aynı küreler aslında
Eki Görüntüle 3497072
Benim de olmamıştı. Foto çekimine karar verince bi anda herşeye heves ettimŞu ana kadar hiç böyle süste püste gözüm olmamıştı ama buna ve şu kar küresi olayına gerçekten bayıldım. Yaptırsam kesin bunlardan yaptırırdım
kafaları çok baskı yapıyor artık kımıldadıkça çişim geliyor benim. dün gece uyurken bile o kadar çok kımıldıyodu ki durduk yere çişim geldiBaskı oluyor galıba sürekli tuvalet ıhtıyacı oluyor bebık artık büyüyor çok hareket ettıgı ıcın sürekli aynı yere vuruyor benim kı neden öyle yaa
benimki de istemiyor açıkçası bu beni hiç üzmüyor ben çok kötü durumdayken beni kimse görsün istemem genel olarak da. o halde de görsün istemiyorum beni kapıda beklesin çıkınca görsün orda bi faydası yok kimsenin banaEşim doğuma girmek istemiyor ya, saygı duyuyorum tabi ama üzülüyorum dakeşke o da yanımda olsa. Bence bağı da güçlendirir ama bebeği de seni de o halde görmek istemiyorum diyor. Çok dayanıklı bir tip değil zaten bayılıp kalabilir instagram videolarındaki gibi ajfksksk ilk buluşmayı ben de çok isterim, hemşireden rica etsek olur sanırım. Eşim de bebişi gördüğünde bizimkilere söyleyeceğim çeksinler
Kar kürelerini buldum bu arada
Bende yaptırmıycam evde yapıyım diyorum üşeniyorum izne çıkınca yaparım belki. Yenidoğan çekimi de yaptırmayı düşünmüyorum yine evde kendim anı olarak çekeceğimKızlar ben hamile çekimine hiç heveslenmiyorum yaa yaptırmicam da. Hiç cezbetmiyor beni yüzüm şiş her yerim şiş bebek daha karnımda neden boy boy foto çekilicem anlayamıyorum. Zaten normalde 50 tane çekiyorum her hafta. O halimi de hiç duvara asasım yok. Problem bende mi acaba
yenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfslBende yaptırmıycam evde yapıyım diyorum üşeniyorum izne çıkınca yaparım belki. Yenidoğan çekimi de yaptırmayı düşünmüyorum yine evde kendim anı olarak çekeceğim
Her yenidoğan çekimi dendiğinde aklıma bu video geliyor ya, çok üzülüyorum o bebeklere aufksksyenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl
Kuvetim yok zaten ayaklarima yapicam mecbur o bile ise yarar diye umuyorum.çok iyi o da.
hamilelik öncesi tüm vücut küvet yapıyordum. kışın hele, sıcak suda yarım saat, müthiş oluyordu. şimdi mecburen bıraktım küvet işini. ayaklarıma yapmaya da erindim sanırım, ona uygun bir leğen vs de yoktu evde. ama keşke alıp başlasam. magnezyum almanın en iyi yollarından biri
Bir haftada değil aslında 15-20 günlükken evde yapılıyor ama biz yine de çok pişman olduk. Hamilelik, doğum çekimi falan bizle ilgiliydi ama el kadar bebeyi öyle yormak beni sonradan çok üzdü. O fotoğraflara hiç gönül rahatlığıyla bakamadım öyle söyleyimyenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl
ahaha benim de yaa. valla perişan oluyor bebekler bi de zaten bağışıklık sistemi çok zayıf. bunlar yüzünden hasta olursa vicdan azabından ölürümHer yenidoğan çekimi dendiğinde aklıma bu video geliyor ya, çok üzülüyorum o bebeklere aufksks