Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Medical park hastanelerinde hep bebeği o küvöze benzeyen şeyin içinde gösteriyorlar videolardan gördüğüm kadarıyla, o da pek hayal ettiğim gibi değil aslında. Ben kucağına verirler diye düşünmüştüm

Baskı oluyor galıba sürekli tuvalet ıhtıyacı oluyor bebık artık büyüyor çok hareket ettıgı ıcın sürekli aynı yere vuruyor benim kı neden öyle yaa
geçen midem bulandı, kusma pozisyonuna geçmeden önce bi tuvaletimi yapayım da öyle kusmayı denerim diye vücudumla anlaştım

Valla son çare baskı yapabilirim evet, içinden gelsin istiyorum o ayrı ama bayılır kalır diye de korkuyorum. Kan alınırken bile bayılıyor iki metre adam ya puh sjfjsksk
Bayılırsa ayiltirlar korkma Doğumu ben yaptım sen bayıldın diye yıllarca lafını edersin hem Ben artık hiçbir şeyin içten gelmesini beklemiyor muyum acaba diye kendimi sorguladım şu an Madem ki çok istiyorsun, sen bu işi halledersin inanıyorum

Piremses bünyem var de sen ona ben amele mahmut abi modunda takılıyorum sanırım cok koymuyor bir sey
İki çocuk + 8 aylık hamilelikle muhtemelen multitasking olmanın dibini siyiriyorsundur. Hiç öyle kendine haksızlık edip Mahmut abi falan deme, iş bitiricilik bu

Şu ana kadar hiç böyle süste püste gözüm olmamıştı ama buna ve şu kar küresi olayına gerçekten bayıldım. Yaptırsam kesin bunlardan yaptırırdım
Benim de olmamıştı. Foto çekimine karar verince bi anda herşeye heves ettim foto çekimine de heves etmiyordum fotoğrafçının sitesini gezince heves ettim gördükçe istiyor insan sanırım

Baskı oluyor galıba sürekli tuvalet ıhtıyacı oluyor bebık artık büyüyor çok hareket ettıgı ıcın sürekli aynı yere vuruyor benim kı neden öyle yaa
kafaları çok baskı yapıyor artık kımıldadıkça çişim geliyor benim. dün gece uyurken bile o kadar çok kımıldıyodu ki durduk yere çişim geldi

Kar kürelerinden girip ışıklı cam kürelerden çıktım. Dolunay temasına asla bişey bulamam derken şöyle bişey buldum. Haftasonu gidip bakıcam toptancıdan

benimki de istemiyor açıkçası bu beni hiç üzmüyor ben çok kötü durumdayken beni kimse görsün istemem genel olarak da. o halde de görsün istemiyorum beni kapıda beklesin çıkınca görsün orda bi faydası yok kimsenin bana

Bende yaptırmıycam evde yapıyım diyorum üşeniyorum izne çıkınca yaparım belki. Yenidoğan çekimi de yaptırmayı düşünmüyorum yine evde kendim anı olarak çekeceğim

Bende yaptırmıycam evde yapıyım diyorum üşeniyorum izne çıkınca yaparım belki. Yenidoğan çekimi de yaptırmayı düşünmüyorum yine evde kendim anı olarak çekeceğim
yenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl

Kuvetim yok zaten ayaklarima yapicam mecbur o bile ise yarar diye umuyorum.

yenidoğan çekimi daha da itici geliyor bana. bi rahat bırakın da çocuk tam doğsun yaa 1 hafta olmadan koşa koşa fotoğrafçıya gitmek hiç benlik değil lskdfsl
Bir haftada değil aslında 15-20 günlükken evde yapılıyor ama biz yine de çok pişman olduk. Hamilelik, doğum çekimi falan bizle ilgiliydi ama el kadar bebeyi öyle yormak beni sonradan çok üzdü. O fotoğraflara hiç gönül rahatlığıyla bakamadım öyle söyleyim O poz poz halleri de sevemedim zaten, evdeki normal fotoğraflar hep daha güzel geldi gözüme. Hevesi olan yaptırsın tabii ki ama biz de düşünmüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…