Onlara da ekstra güç geliyor babalık gücü en son öyle değil böyle yapman gerekiyor diyordu sanki 574663. Doğumuna girmiş de beni düzeltiyor tehdit edince sustu neyse kiAy hadi darısı başıma diyelim ama benimki bayılır muhtemelen sjflsks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara da ekstra güç geliyor babalık gücü en son öyle değil böyle yapman gerekiyor diyordu sanki 574663. Doğumuna girmiş de beni düzeltiyor tehdit edince sustu neyse kiAy hadi darısı başıma diyelim ama benimki bayılır muhtemelen sjflsks
bende oluşmadı pek:/ beyaz tende daha az oluyormuş, epeyce beyazım, ondan sanırımKarın çizginiz ne durumda ya birleşince doğum olur derlermişş sizce doğru mu
Bende yapardim eskiden , taki toka macromeden ama hic icimden gelmiyo . Aslinda kitler var alip kizceme hatira yapsammi demiyor degilimÇok tatlış olmuş Bende bir zamanlar makrome yapardım aslında ipler var elimde de bu malzemeleri bulsam bende yaparım kapı süsü yapardım hediye ederdim isteyene parayla satardım hey gidi ama nedense kendime hiç istemedim salıncak bile yaptım makromeden
tansiyonum hep düşük çıkıyordu, doktor çok seviniyordu. düşükse en fazla bayılırsın, yüksekse dert diyeAy hadi darısı başıma diyelim ama benimki bayılır muhtemelen sjflsks
Rapordan kastım şu;Canımlar bişi sorucam. Benim doktor biliyosunuz çalışabilir raporu yazamadı devlete gönderdi. Nedenini bilmiyorum. Sizce bu durumda iş yerine bi rapor yazar mı? 2 haftada 1'e çektiler şimdi muayeneleri, her seferinde izin almak istemiyorum, akşam çalışayım önerisiyle gidecektim ama niye çalışayım yani doktora gitmişken. Çalışabilir raporu veremeyen biri iş için bi rapor verebilir mi sizce?
Bence vermesi gerekiyor sonuçta günlük raporları tüm doktorlar veriyor muayenehanesi olanlar da dahilCanımlar bişi sorucam. Benim doktor biliyosunuz çalışabilir raporu yazamadı devlete gönderdi. Nedenini bilmiyorum. Sizce bu durumda iş yerine bi rapor yazar mı? 2 haftada 1'e çektiler şimdi muayeneleri, her seferinde izin almak istemiyorum, akşam çalışayım önerisiyle gidecektim ama niye çalışayım yani doktora gitmişken. Çalışabilir raporu veremeyen biri iş için bi rapor verebilir mi sizce?
Bi sordum asistanına, sürekli şefime yüz sürüyorum izin alcam diye hakkım olmasına rağmen bezdimBence vermesi gerekiyor sonuçta günlük raporları tüm doktorlar veriyor muayenehanesi olanlar da dahil
Ah canım benim Amin, her şey hepimizin gönlünce olsun inşallah Allah hepimizin kalbine ferahlık versinAyy cok canımın sıkkın oldugu bir günde ne güzel moral verici seyler soylüyorsun canım ya gönlünden gecen tüm güzellikler seninle olsun inşallah. Bir de anneden gecme genetik pratiklik var bende hızlı ve tezcanlıyım yoksa 3. Cocuga zor cesaret ederdim sanırım. Tezcanlılık (hele de agırkanlı bir kocan varsa) basıma bazen iş acsa da genel olarak hayatta baya işime yarıyor
Ben sana net ne geçiriyor haber vericem 7 sülalem güzellik sektöründe işletmeci İstanbul'da doktorlar var yanlarında araştıralım ekstra ne geçirir doğum çatlağı başka çünkü sana söylerim sende araştırır denersin ❤Ay öyle mi bi de o yağı alayım sağolasın
Bende kumralım ama hafiften var belli oluyor ve birleşti benim ya ayrıydıbende oluşmadı pek:/ beyaz tende daha az oluyormuş, epeyce beyazım, ondan sanırım
Olmazsın olmazsın ben de kına yapmadım ve bir gurur nişanesi olarak taşıyorum göğsümdepişman olacağımı hiç düşünmüyorum annem her şeye pişman olursun diyor hiç olmuyorum kdjfkjd düğünde de kına yapmam demiştim 1 ay bunun kavgasını ettik. kvdemi bile aramış gelinin kına istemiyor diye o da nasıl isterse öyle olsun demiş. sonuçta yapmadım yine keyfime göre olacak :)
Kız bu ne ben de böyle bişey arıyordum, nerden yaptırdın çok çok güzelmişMinikomun son aksesuarları da bitmişşş
Ben esıme gır dedım de ısrar etmedim çünkü dayanamaz orda kan görürüm organ görürüm bayılırım diyorBen ilkini medical parkta yaptım ya eşim de giremem ben doğuma heralde diyordu sonra sohbet ederken falan kontrole geldiler açıklık 10 cm olunca eşime net aletinin kablosunu verdiler tutar mısınız diye biraz da eşinizin elini tutarsınız dedi doktor. Bir baktım kaldı orda çıkamıyor da en son eşim eline telefonu almış doğum olduğu an kendi de dahil selfie çekiyordu doktorlar hemşireler bizi
Bende oluşmadı henüzKarın çizginiz ne durumda ya birleşince doğum olur derlermişş sizce doğru mu
Fiziksel olarak konfor daha azdır elbette ama zihinsel konfor ilkine göre çok çok artıyor bence. Durup enseyi karartacak, öyle mi böyle mi diyecek hem zaman hem enerji yok Her gün yeni bir yapılacaklar listesi, üstü çizilmesi gereken yeni maddeler var ve ağrı sızı olmadığı sürece bu tatlı koşturma benim çok hoşuma gidiyor.Kesinlikle evde çocuk olunca hamilelik konforu diye bir şey kalmıyor. Okulda olduğu an çalışıp eve gelince tüm zaman onunla geçiyor benim de hatta doğuma ne kaldı bebeğin hediyeliği yok ama kızımın doğum günü için yüz boyama ekibi hazırlama aşamasındayım aman eksik hissetmesin diye diye dinlenmeye vakit olmuyor maalesef.
evet bu da bi bakış açısı annemlere kalsa etkinlikten etkinliğe koşmalıyım. baby shower, cinsiyet partisi, hamile çekimi,kırk uçurma hepsini püskürtüyorum tek tek skdjfnskdl
Senin parmakların neler yazar öyle ben de istanbuldayım valla kopmam peşinden öyle canım sıkılıyor ki çatlaklara geçmezse böyle kalırsa diye korkuyorum.Ben sana net ne geçiriyor haber vericem 7 sülalem güzellik sektöründe işletmeci İstanbul'da doktorlar var yanlarında araştıralım ekstra ne geçirir doğum çatlağı başka çünkü sana söylerim sende araştırır denersin ❤
Ooyy beğendin mi akşam almaya gideceğiz anamın arkadaşı yapmıştı, gelsin son halini atayım iletişim bilgilerini vereyim sanaOlmazsın olmazsın ben de kına yapmadım ve bir gurur nişanesi olarak taşıyorum göğsümde
Kız bu ne ben de böyle bişey arıyordum, nerden yaptırdın çok çok güzelmiş