- 11 Şubat 2011
- 1.080
- 521
benim doktorum o kadar büyük ve kilolu doğmuş ki, annesinin yırtılmayan dokusu kalmamış. kendi ameliyat etmiş hatta sonra galiba doktor olunca.Ay hiç takma onları ya, bana da aynı cümleyi kurdu ve şey dedi, kafasıyla ilgili bir şey dediler mi sana ndjdjd yani hamile kadına böyle sorulur mu Allah aşkına sonra da diyor ki yani sorun değil de büyük sadece
Ben de sezaryene yakın değildim aslında ama bazen de acaba daha mı rahat diyorum açıkçası. Annenin yaşadığı şeyi birebir iş arkadaşım yaşadı, çocuğu 4 yaşında hala bazen acıyor diyor yırtılan yer. Gerçekten en önemlisi ısrarcı olmamak sanırım ya, doktor en ufak bir risk görse ben korkarım heralde hemen yatarım ameliyat masasına
canım analarımız ya. neler yaşamışlar hamile kaldığın anda nasıl iyi anlamaya başlıyorsun anneyi. bazen kendime çok kızıyorum, çok daha iyi bir evlat olabilir miydim diye. sonu yok gerçi böyle düşünmenin de.
ben vajinal çok istiyorum ama doktoruma bebekle ilgili %1 risk olursa sezaryene dönün, dert değil diyeceğim kesinlikle