Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Ay hiç takma onları ya, bana da aynı cümleyi kurdu ve şey dedi, kafasıyla ilgili bir şey dediler mi sana ndjdjd yani hamile kadına böyle sorulur mu Allah aşkına sonra da diyor ki yani sorun değil de büyük sadece 😅

Ben de sezaryene yakın değildim aslında ama bazen de acaba daha mı rahat diyorum açıkçası. Annenin yaşadığı şeyi birebir iş arkadaşım yaşadı, çocuğu 4 yaşında hala bazen acıyor diyor yırtılan yer. Gerçekten en önemlisi ısrarcı olmamak sanırım ya, doktor en ufak bir risk görse ben korkarım heralde hemen yatarım ameliyat masasına🥲
benim doktorum o kadar büyük ve kilolu doğmuş ki, annesinin yırtılmayan dokusu kalmamış. kendi ameliyat etmiş hatta sonra galiba doktor olunca.

canım analarımız ya. neler yaşamışlar🥰 hamile kaldığın anda nasıl iyi anlamaya başlıyorsun anneyi. bazen kendime çok kızıyorum, çok daha iyi bir evlat olabilir miydim diye. sonu yok gerçi böyle düşünmenin de.

ben vajinal çok istiyorum ama doktoruma bebekle ilgili %1 risk olursa sezaryene dönün, dert değil diyeceğim kesinlikle

Hayırlı olsunn 🥰 Neden grubumuzda yoksunuz madem aralık annesisiniz siz de 😍 İlk çocuğum olacak, mama tecrübem yok ama araştırdığım kadarıyla Hipp önerilen mamalardan biri besleyicilik ve bebeklerin sevmesi açısından. Ben de mama verecek olsam Hipp alırım diye düşünüyorum. Yerli mamaların içerik kalitesini beğenmiyorum pek, diğer popüler mamalar da İsrail menşeili olduğu için uzak durmaya çalışıyorum. Hipp bence ideal canım inşallah bolll bol sütün olur da mamaya çok az ihtiyacın olur 🙏
Teşekkür ederim hepimizin sorunsuz hamileliği lohusalığı geçer🥰 Katılayım o zaman bende sizler arasına ☺️

benim esimde balik evet hassas biraz evine ailesine duskun gamli bir baykus kendisi, melankoliye yatkin ama firsat bulamiyor pek cocuktan sonra 🙂
ben esimle cok iyi anlasirim ama huylarimiz cok benzemez melankolik bir yapim hic yok benim de
Babam da öyle işte melankoliden besleniyor. Yani hep şansının kötü olduğuna inanır, en kötü şeylerin onu bulacağını düşünür, kendi iç dünyasında karamsarlık yapar yapar sonra onu gerçek sanar falan. Ah babacım çok eziyet eder kendine 🥹🥲 Yine kardeşlerim alıştırmış bir süredir olumlama falan yapmaya başlamış. Düşünse bile söylemiyormuş artık olumsuz cümleleri 😂 Benim annem de çok realist, soğukkanlı biridir. Hiç benzemezler. Aynı duygusal dizi film karşısında babam çaktırmamaya çalışarak için için ağlar mesela annem yüz ifadesi değişmeden izler 😂😂😂

Kiz bi kisi de degil bi cok kisiden duydum ama hic boyle biseye ben sahit olmadim . Dedim onu yapmak icin cok ugrastim Ne koyarsam koyayim nazli olacak zaten 🤩
Canım şimdi adını Naz koyarsan bebek nazlı ve zor bir bebek olur, sizi yorar, usandırır ama shshsh 😂😂😂 Ay onu söyleyenlere tamam hadi siz bulun ismini onu koyalım daha çok içinize sinecekse demek lazım galiba sonra da gidip “Hoş geldin Naz” diye story atmak 😂😂😂

Teşekkür ederim hepimizin sorunsuz hamileliği lohusalığı geçer🥰 Katılayım o zaman bende sizler arasına ☺️
İnşallah 🙏 😍 1. sayfada bir tablomuz var orada yazan bilgileri bana gönderebilirseniz ben sizi ekleyeyim 🥰
Son adet tarihiniz, yaş, yaşadığınız şehir, kaçıncı çocuklar olduğu, kese gördüğünüz ve kalp atışı duyduğunuz haftalar, bebeklerin cinsiyeti, beklenen doğum tarihi, karar verdiyseniz isimleri 🫠

Bizde de öyle :) neden çift isim değilmiş , birbirleri ile uyumlu değilmiş . sanki ilk onlar sormamış da biz ismi söyleyip ne düşünüyorsun büyük üstad demişiz gibi davranıyorlar . Nezaketten boğulacam artık çıkaracaklar beni salon kadını çizgimden 🤣 hele burda daha çok gaza geliyorum
Ahahahhaha 😂 Buraya başta herkes salon kadının çizgisinde geliyor, günün sonunda bana bak kadın, getirme beni oraya moduna giriyor gaza gelerek canım 🤣🤣

Ocak Anneleri’nde gördüğüm paylaşıma bakın 🥹 Sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏 🥹

Eklentiler

• IMG_4580.jpeg
    IMG_4580.jpeg
    54,3 KB · Görüntüleme: 78
İkiz bebeklerde zaten biraz daha görünen bir şey zaten erken doğum ya da zayıf bebekler 🙏🏻 ama ne biliyim ya kasım annelerine de dur bakım ben doğuran var mı 🥺
Aynen kuzucum ama ikiz annelerimiz de korkmasın önemli olan sağlıkla doğup büyümeleri 😍 Ya Kasım anneleri keşke tabloyu doldursalar hepsine tek tek bakmak istiyorum 🥹

Aynen kuzucum ama ikiz annelerimiz de korkmasın önemli olan sağlıkla doğup büyümeleri 😍 Ya Kasım anneleri keşke tabloyu doldursalar hepsine tek tek bakmak istiyorum 🥹
Ocak anneleri de maşallah boy kilo paylaşmış bebekler çok güzel gelişmiş kilo almış haftasına göre önde olan çok var maşallah 🙏🏻 bir an dedim ulan onlara nazar değmesin de benim minik adam anca bana totosunu dönsün 😂😂

Buna neden ihtiyaç duydunuz 6 aydan sonra canım? Kilo alımı açısından mı? Yoksa süt vermeyi mi bırakmıştın?
yok kuzum hep esimin bk yemeleri diyecegimde agzimi bozmak istemiyorum. yok mamayla destekleyelim sanki beslenemiyor gibi zayif kaldi gibi derken derken mamaya baslatti.. zaten ek gidaya da gecmistik 10 aylikkende memeyi kesti cocugum sonra ek gida ve hipp devam etti 2 yasina kadar.. sebep cok bilmis babasi diyelim

Kasım annesinin Dün gece 1 de suyu gelmiş 2.30 da doğurmuş bende suyum gelse hemen gitmem diyordum galiba hemen gidicem
Aaaaa ama acaba uzun süredir sancısı var mıydı ki? Su gelince çok beklememek bence de mantıklı zaten. Sancı gelip su gelmezse evde oyalanmakta yarar var gibi ama önce gelen su ise o riske girdiğimize değmez ya.

Babam da öyle işte melankoliden besleniyor. Yani hep şansının kötü olduğuna inanır, en kötü şeylerin onu bulacağını düşünür, kendi iç dünyasında karamsarlık yapar yapar sonra onu gerçek sanar falan. Ah babacım çok eziyet eder kendine 🥹🥲 Yine kardeşlerim alıştırmış bir süredir olumlama falan yapmaya başlamış. Düşünse bile söylemiyormuş artık olumsuz cümleleri 😂 Benim annem de çok realist, soğukkanlı biridir. Hiç benzemezler. Aynı duygusal dizi film karşısında babam çaktırmamaya çalışarak için için ağlar mesela annem yüz ifadesi değişmeden izler 😂😂😂
baban gibiydi esim de evlendigimizde ben koc burcuyum balikla birebir zit. melankoliye vaktim olmayacak kadar doludur hayattim bossa da kendim doldururum birseylerle.. esimle birbirimizi tamamladik biz aslinda cocuk oldu falan ferken zaman bulamiyor bir de bana fenalik geliyor hic girme o sulara diyorum tamam diyip kendine geliyor hemen 😂 bir de canim hafif duzeyde de olsa antidepresan kullaniyor o da iyi geldi. sigarayi birakti cunku kac sene oldu, icki de cok icmez ama balik burclarinin bagimliliga yatkin yapisi var aslinda bu melankolik ozelliklerini bastirmak icin. Esim bu konuda kendini sinirlayinca antidepresan onlarin yerini aldi.
karakteri de sakindir cok, neselidir de aslinda, cunku mutlu evinde isinde bizimle ama melankolik bir yapisi da vardir cabuk demoralize olur olaylar karsisinda

X