- 11 Şubat 2011
- 1.081
- 522
benim doktorum o kadar büyük ve kilolu doğmuş ki, annesinin yırtılmayan dokusu kalmamış. kendi ameliyat etmiş hatta sonra galiba doktor olunca.Ay hiç takma onları ya, bana da aynı cümleyi kurdu ve şey dedi, kafasıyla ilgili bir şey dediler mi sana ndjdjd yani hamile kadına böyle sorulur mu Allah aşkına sonra da diyor ki yani sorun değil de büyük sadece
Ben de sezaryene yakın değildim aslında ama bazen de acaba daha mı rahat diyorum açıkçası. Annenin yaşadığı şeyi birebir iş arkadaşım yaşadı, çocuğu 4 yaşında hala bazen acıyor diyor yırtılan yer. Gerçekten en önemlisi ısrarcı olmamak sanırım ya, doktor en ufak bir risk görse ben korkarım heralde hemen yatarım ameliyat masasına
Teşekkür ederim hepimizin sorunsuz hamileliği lohusalığı geçerHayırlı olsunnNeden grubumuzda yoksunuz madem aralık annesisiniz siz de İlk çocuğum olacak, mama tecrübem yok ama araştırdığım kadarıyla Hipp önerilen mamalardan biri besleyicilik ve bebeklerin sevmesi açısından. Ben de mama verecek olsam Hipp alırım diye düşünüyorum. Yerli mamaların içerik kalitesini beğenmiyorum pek, diğer popüler mamalar da İsrail menşeili olduğu için uzak durmaya çalışıyorum. Hipp bence ideal canım inşallah bolll bol sütün olur da mamaya çok az ihtiyacın olur
hipp organic cambiotic kullandim ben ilk cocugumda 6. aydan sonra ek gidayla birlikte azar azar basladik 2 yasina kadar devam ettiMerhaba hanımlar sizlere sorum olacak aralık başı veya ortadı gibi görünüyor doğumum ikizler, bebek maması olarak hipp düşünüyorum ama sizin öneriniz var mı ?
insanlar ne hakla bu konuda görüş beyan edebilirler, aklım almıyor böyle halsizlikleri ciddenKiz bi kisi de degil bi cok kisiden duydum ama hic boyle biseye ben sahit olmadim . Dedim onu yapmak icin cok ugrastim Ne koyarsam koyayim nazli olacak zaten
Babam da öyle işte melankoliden besleniyor. Yani hep şansının kötü olduğuna inanır, en kötü şeylerin onu bulacağını düşünür, kendi iç dünyasında karamsarlık yapar yapar sonra onu gerçek sanar falan. Ah babacım çok eziyet eder kendinebenim esimde balik evet hassas biraz evine ailesine duskun gamli bir baykus kendisi, melankoliye yatkin ama firsat bulamiyor pek cocuktan sonra
ben esimle cok iyi anlasirim ama huylarimiz cok benzemez melankolik bir yapim hic yok benim de
Buna neden ihtiyaç duydunuz 6 aydan sonra canım? Kilo alımı açısından mı? Yoksa süt vermeyi mi bırakmıştın?hipp organic cambiotic kullandim ben ilk cocugumda 6. aydan sonra ek gidayla birlikte azar azar basladik 2 yasina kadar devam etti
Canım şimdi adını Naz koyarsan bebek nazlı ve zor bir bebek olur, sizi yorar, usandırır ama shshshKiz bi kisi de degil bi cok kisiden duydum ama hic boyle biseye ben sahit olmadim . Dedim onu yapmak icin cok ugrastim Ne koyarsam koyayim nazli olacak zaten
İnşallahTeşekkür ederim hepimizin sorunsuz hamileliği lohusalığı geçerKatılayım o zaman bende sizler arasına
AhahahhahaBizde de öyle :) neden çift isim değilmiş , birbirleri ile uyumlu değilmiş . sanki ilk onlar sormamış da biz ismi söyleyip ne düşünüyorsun büyük üstad demişiz gibi davranıyorlar . Nezaketten boğulacam artık çıkaracaklar beni salon kadını çizgimdenhele burda daha çok gaza geliyorum
Ayyy yavrularım benim sağlıkla büyüyün inşallahOcak Anneleri’nde gördüğüm paylaşıma bakınSağlıkla büyüsünler inşallah
Amin aminAyyy yavrularım benim sağlıkla büyüyün inşallaherken doğumdan korkuyorum korkudan doğurcam yani
İkiz bebeklerde zaten biraz daha görünen bir şey zaten erken doğum ya da zayıf bebeklerAmin aminYok yok aklına getirme, erken doğum nadir görülen bir şey, vaktinde gelecek inşallah hepsi
Aynen kuzucum ama ikiz annelerimiz de korkmasın önemli olan sağlıkla doğup büyümeleriİkiz bebeklerde zaten biraz daha görünen bir şey zaten erken doğum ya da zayıf bebeklerama ne biliyim ya kasım annelerine de dur bakım ben doğuran var mı
Kasım annesinin Dün gece 1 de suyu gelmiş 2.30 da doğurmuş bende suyum gelse hemen gitmem diyordum galiba hemen gidicemAynen kuzucum ama ikiz annelerimiz de korkmasın önemli olan sağlıkla doğup büyümeleriYa Kasım anneleri keşke tabloyu doldursalar hepsine tek tek bakmak istiyorum
Ocak anneleri de maşallah boy kilo paylaşmış bebekler çok güzel gelişmiş kilo almış haftasına göre önde olan çok var maşallahAynen kuzucum ama ikiz annelerimiz de korkmasın önemli olan sağlıkla doğup büyümeleriYa Kasım anneleri keşke tabloyu doldursalar hepsine tek tek bakmak istiyorum
yok kuzum hep esimin bk yemeleri diyecegimde agzimi bozmak istemiyorum. yok mamayla destekleyelim sanki beslenemiyor gibi zayif kaldi gibi derken derken mamaya baslatti.. zaten ek gidaya da gecmistik 10 aylikkende memeyi kesti cocugum sonra ek gida ve hipp devam etti 2 yasina kadar.. sebep cok bilmis babasi diyelimBuna neden ihtiyaç duydunuz 6 aydan sonra canım? Kilo alımı açısından mı? Yoksa süt vermeyi mi bırakmıştın?
Aaaaa ama acaba uzun süredir sancısı var mıydı ki? Su gelince çok beklememek bence de mantıklı zaten. Sancı gelip su gelmezse evde oyalanmakta yarar var gibi ama önce gelen su ise o riske girdiğimize değmez ya.Kasım annesinin Dün gece 1 de suyu gelmiş 2.30 da doğurmuş bende suyum gelse hemen gitmem diyordum galiba hemen gidicem
Ben gidip hastane çevresinde gezerim evde duramam galibaAaaaa ama acaba uzun süredir sancısı var mıydı ki? Su gelince çok beklememek bence de mantıklı zaten. Sancı gelip su gelmezse evde oyalanmakta yarar var gibi ama önce gelen su ise o riske girdiğimize değmez ya.
baban gibiydi esim de evlendigimizde ben koc burcuyum balikla birebir zit. melankoliye vaktim olmayacak kadar doludur hayattim bossa da kendim doldururum birseylerle.. esimle birbirimizi tamamladik biz aslinda cocuk oldu falan ferken zaman bulamiyor bir de bana fenalik geliyor hic girme o sulara diyorum tamam diyip kendine geliyor hemenBabam da öyle işte melankoliden besleniyor. Yani hep şansının kötü olduğuna inanır, en kötü şeylerin onu bulacağını düşünür, kendi iç dünyasında karamsarlık yapar yapar sonra onu gerçek sanar falan. Ah babacım çok eziyet eder kendineYine kardeşlerim alıştırmış bir süredir olumlama falan yapmaya başlamış. Düşünse bile söylemiyormuş artık olumsuz cümleleri Benim annem de çok realist, soğukkanlı biridir. Hiç benzemezler. Aynı duygusal dizi film karşısında babam çaktırmamaya çalışarak için için ağlar mesela annem yüz ifadesi değişmeden izler