Herkes beyaz giymiyor zaten ya zevk meselesi istediğin gibi giyin ❤Kızlar bu lohusa takımını beyaz almasak ne olurben bi siyah alt üst bi krem gecelik tarzı bir de bordo alt üst aldım. Beyaz almak istemiyorum beyaz renkten de hiç hoşlanmam
32 hafta, 15 kilodan selamlararanızdaki tombik benim sanırım.63,5 le hamile kaldım, 77-79 arası oynuyor tartı şuan, 80le doğursam diye dua ediyor, bir yandan da fındıklı milka yiyorum.
Eşinin burcu ne? Benim eşim biraz daha anaç, evcimen bir yapıda bana kıyasla o yüzden bizde başlarda problem oluyordu valla ki biz 5 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik ona rağmen yaşadık bu sıkıntıları, aile işlerine zaten aşırı darlanıyordum öyle böyle değil yani şimdiki hallerim yine en iyisi. Boşanmayı bile çok düşündüm ben bu aile meseleleri yüzünden ama dediğin gibi bizdeki huy işte. Yani hani hakime anlatsan anlatmaya değer bir konu bile yoktu çoğu zaman ortada ama yine de tahammül edemeyeceğine edemiyor insan. Akrepler genel olarak garip geliyor bana ya kendi içlerinde de bir tutarlılık yok gibi. Yani bir akrep bir akrepten çok farklı olabiliyorO hastanelik olma durumun benim hayatımın özeti işte aıdksjs özgürlüğüne düşkünlük bende de var, kovanın en belirgin özelliği galiba. Eşim de benim gibi yalnız kurt olduğu için bu konuda hiçbir zaman problem yaşamadık ama şu aile işlerinde çok darlandım, hala darlanıyorum işte. Biraz da benim huyum aslında. Akrep tanıdığım pek yok, Şubatta ilk transferim tutsaydı akrep oluyordu fazla kinci olduklarını biliyorum o da bana göre değil hiç. Umarım kalbine göre olurbenim kızım 24 aralıkta 38 haftalık oluyor, 24 aralıktan itibaren oğlak. Ben de oğlak kızını deneyimleyeceğim bakalım
Eşim balıkEşinin burcu ne? Benim eşim biraz daha anaç, evcimen bir yapıda bana kıyasla o yüzden bizde başlarda problem oluyordu valla ki biz 5 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik ona rağmen yaşadık bu sıkıntıları, aile işlerine zaten aşırı darlanıyordum öyle böyle değil yani şimdiki hallerim yine en iyisi. Boşanmayı bile çok düşündüm ben bu aile meseleleri yüzünden ama dediğin gibi bizdeki huy işte. Yani hani hakime anlatsan anlatmaya değer bir konu bile yoktu çoğu zaman ortada ama yine de tahammül edemeyeceğine edemiyor insan. Akrepler genel olarak garip geliyor bana ya kendi içlerinde de bir tutarlılık yok gibi. Yani bir akrep bir akrepten çok farklı olabiliyorOğlak kızları tatlı bence, erkekleri de yumuşak huylu oluyor genelde. Çok sıkıntılı oğlak tanımadım
Sana fikrini soran oldu mu acaba vasatAy bi kacgundur gicik oluyorum , dialoglar soyle . Isim ne koyacaksiniz Naz , ayyy emin misiniz Nazlar cok gena oluyor, eminiz, ayy yani benim arakdaslar var kizlarinin adi Naz keske koymasaydim diyolar . Keske koymasaymislar ozamanbence tekrar dusunun ayyy imdat
Kiz bi kisi de degil bi cok kisiden duydum ama hic boyle biseye ben sahit olmadim . Dedim onu yapmak icin cok ugrastim Ne koyarsam koyayim nazli olacak zatenSana fikrini soran oldu mu acaba vasat
Ay çok biliyor onlar yaa, ne gereksiz insanlar var. Yürüsün gitsin ya.Ay bi kacgundur gicik oluyorum , dialoglar soyle . Isim ne koyacaksiniz Naz , ayyy emin misiniz Nazlar cok gena oluyor, eminiz, ayy yani benim arakdaslar var kizlarinin adi Naz keske koymasaydim diyolar . Keske koymasaymislar ozamanbence tekrar dusunun ayyy imdat
Ay atlıkarıncalara bayıldımmmmmmmmmmİlk defa böyle değişik ve güzel hediyelikler görüyorum, hala karar vermeyen varsa
Ne aptal bu millet ya, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün demek nasıl bu kadar zor olabilir. Geberecekler ya yorum yapmazlarsa.Kiz bi kisi de degil bi cok kisiden duydum ama hic boyle biseye ben sahit olmadim . Dedim onu yapmak icin cok ugrastim Ne koyarsam koyayim nazli olacak zaten
Neymiş anam fiyatı? Ben sormadım valla görünce çok hoşuma gitti, hediyeyi seçmeseydim tavşanlı kutu çok iyi fikirmiş.Ay atlıkarıncalara bayıldımmmmmmmmmmama fiyatına da ayrı bayıldım. Sadece 5 tane yaptırsam ne olacak ki kendimize kadar amaan bunlara da asla karar veremiyorum ay yordu hediyelik fikri beni yaptırmıcam diyorum sonra kendim bile saklasam tatlı diyorum
Teklilere 200 olarak yazmış fiyatını çoklu alımda nolur bilmiyorum ne kadar düşer. Çoklu alım da 5Neymiş anam fiyatı? Ben sormadım valla görünce çok hoşuma gitti, hediyeyi seçmeseydim tavşanlı kutu çok iyi fikirmiş.
Bizde de öyle :) neden çift isim değilmiş , birbirleri ile uyumlu değilmiş . sanki ilk onlar sormamış da biz ismi söyleyip ne düşünüyorsun büyük üstad demişiz gibi davranıyorlar . Nezaketten boğulacam artık çıkaracaklar beni salon kadını çizgimdenAy bi kacgundur gicik oluyorum , dialoglar soyle . Isim ne koyacaksiniz Naz , ayyy emin misiniz Nazlar cok gena oluyor, eminiz, ayy yani benim arakdaslar var kizlarinin adi Naz keske koymasaydim diyolar . Keske koymasaymislar ozamanbence tekrar dusunun ayyy imdat
Çüşşş çokmuş gerçekten.Teklilere 200 olarak yazmış fiyatını çoklu alımda nolur bilmiyorum ne kadar düşer. Çoklu alım da 5
Niyeymis ikiz diye iki isim koyup yine ikiz diye asukla masuk gibi kafiyeli biseler mi koymak gerekiyormus , cocuk benim keyif benim anamBizde de öyle :) neden çift isim değilmiş , birbirleri ile uyumlu değilmiş . sanki ilk onlar sormamış da biz ismi söyleyip ne düşünüyorsun büyük üstad demişiz gibi davranıyorlar . Nezaketten boğulacam artık çıkaracaklar beni salon kadını çizgimdenhele burda daha çok gaza geliyorum
Babam da balık ama o gerçekten duygusal, hayalperest, alıngan bir balıktır. İlginç bir duygu durumu vardır her zaman. Ama çok da eğlencelidir. Mizah anlayışı iyidir. Tüm bunlar aynı beden de olduğu için de tutarsız ve dengesizdir bana göreEşim balıkama öyle duygusal mıymıy değildir hiç. Bence balık erkekleri kadınlardan çok farklı ya. Of zaten bizim dertleri bizden başka dert olarak gören yok ya, hep biz abartıyoruz yersen
Yanlız değilsin canım benim 64 le hamile kaldım ben 78 kiloyum32 hafta, 15 kilodan selamlararanızdaki tombik benim sanırım.63,5 le hamile kaldım, 77-79 arası oynuyor tartı şuan, 80le doğursam diye dua ediyor, bir yandan da fındıklı milka yiyorum.
benim esimde balik evet hassas biraz evine ailesine duskun gamli bir baykus kendisi, melankoliye yatkin ama firsat bulamiyor pek cocuktan sonraBabam da balık ama o gerçekten duygusal, hayalperest, alıngan bir balıktır. İlginç bir duygu durumu vardır her zaman. Ama çok da eğlencelidir. Mizah anlayışı iyidir. Tüm bunlar aynı beden de olduğu için de tutarsız ve dengesizdir bana göreBen balıktan korkarım ne yalan söyleyeyim hele ki balık erkeği, çünkğ önümde babam gibi bir örnek var bir de kızlar söyleye söyleye öğretmiş sanırım en ufak bişey de duygulanıyor eşim falan takılıyor hani sen sert mizaçlıydın ne oldu diyor ben balık burcuyum diyor hemen Evet valla, eşim bugün diyor ki doğuma az kaldı heyecanlanıp sevineceğin yerde neden geriliyorsun durup durup Heyecanlanıp sevinmediğimi nereden biliyorsun ya deyip hemen bir yükseliyorum tekrardan Benim son zamanlar gergoluk seviyesi yüksek geçecek anlaşılan