Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Eşinin burcu ne? Benim eşim biraz daha anaç, evcimen bir yapıda bana kıyasla o yüzden bizde başlarda problem oluyordu valla ki biz 5 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik ona rağmen yaşadık bu sıkıntıları, aile işlerine zaten aşırı darlanıyordum öyle böyle değil yani şimdiki hallerim yine en iyisi. Boşanmayı bile çok düşündüm ben bu aile meseleleri yüzünden ama dediğin gibi bizdeki huy işte. Yani hani hakime anlatsan anlatmaya değer bir konu bile yoktu çoğu zaman ortada ama yine de tahammül edemeyeceğine edemiyor insan. Akrepler genel olarak garip geliyor bana ya kendi içlerinde de bir tutarlılık yok gibi. Yani bir akrep bir akrepten çok farklı olabiliyor Oğlak kızları tatlı bence, erkekleri de yumuşak huylu oluyor genelde. Çok sıkıntılı oğlak tanımadım

Eşim balık ama öyle duygusal mıymıy değildir hiç. Bence balık erkekleri kadınlardan çok farklı ya. Of zaten bizim dertleri bizden başka dert olarak gören yok ya, hep biz abartıyoruz yersen

Ay bi kacgundur gicik oluyorum , dialoglar soyle . Isim ne koyacaksiniz Naz , ayyy emin misiniz Nazlar cok gena oluyor, eminiz, ayy yani benim arakdaslar var kizlarinin adi Naz keske koymasaydim diyolar . Keske koymasaymislar ozaman bence tekrar dusunun ayyy imdat

Sana fikrini soran oldu mu acaba vasat

Ay çok biliyor onlar yaa, ne gereksiz insanlar var. Yürüsün gitsin ya.

İlk defa böyle değişik ve güzel hediyelikler görüyorum, hala karar vermeyen varsa
Ay atlıkarıncalara bayıldımmmmmmmmmm ama fiyatına da ayrı bayıldım. Sadece 5 tane yaptırsam ne olacak ki kendimize kadar amaan bunlara da asla karar veremiyorum ay yordu hediyelik fikri beni yaptırmıcam diyorum sonra kendim bile saklasam tatlı diyorum

Neymiş anam fiyatı? Ben sormadım valla görünce çok hoşuma gitti, hediyeyi seçmeseydim tavşanlı kutu çok iyi fikirmiş.

Bizde de öyle :) neden çift isim değilmiş , birbirleri ile uyumlu değilmiş . sanki ilk onlar sormamış da biz ismi söyleyip ne düşünüyorsun büyük üstad demişiz gibi davranıyorlar . Nezaketten boğulacam artık çıkaracaklar beni salon kadını çizgimden hele burda daha çok gaza geliyorum

Niyeymis ikiz diye iki isim koyup yine ikiz diye asukla masuk gibi kafiyeli biseler mi koymak gerekiyormus , cocuk benim keyif benim anam

Eşim balık ama öyle duygusal mıymıy değildir hiç. Bence balık erkekleri kadınlardan çok farklı ya. Of zaten bizim dertleri bizden başka dert olarak gören yok ya, hep biz abartıyoruz yersen
Babam da balık ama o gerçekten duygusal, hayalperest, alıngan bir balıktır. İlginç bir duygu durumu vardır her zaman. Ama çok da eğlencelidir. Mizah anlayışı iyidir. Tüm bunlar aynı beden de olduğu için de tutarsız ve dengesizdir bana göre Ben balıktan korkarım ne yalan söyleyeyim hele ki balık erkeği, çünkğ önümde babam gibi bir örnek var bir de kızlar söyleye söyleye öğretmiş sanırım en ufak bişey de duygulanıyor eşim falan takılıyor hani sen sert mizaçlıydın ne oldu diyor ben balık burcuyum diyor hemen Evet valla, eşim bugün diyor ki doğuma az kaldı heyecanlanıp sevineceğin yerde neden geriliyorsun durup durup Heyecanlanıp sevinmediğimi nereden biliyorsun ya deyip hemen bir yükseliyorum tekrardan Benim son zamanlar gergoluk seviyesi yüksek geçecek anlaşılan

benim esimde balik evet hassas biraz evine ailesine duskun gamli bir baykus kendisi, melankoliye yatkin ama firsat bulamiyor pek cocuktan sonra
ben esimle cok iyi anlasirim ama huylarimiz cok benzemez melankolik bir yapim hic yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…