Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Ya bana hep erkek bebekte annenin kilosu dağılmıyor vücudu derli toplu duruyor diyorlardı ben kendimde de sizde de bunu gözlemliyorum gerçekten de dağınık dağınık durmuyor kilolarınız. Kız bebeklerde kilo biraz dağılıyor ve ödem çok tutuyor anneler. Burada yazın iki komşum doğum yaptı, ikisinin de ağzı burnu bile kocaman olmuştu son aylarda gözleri çekilmişti artık ödemden 🥹 Of başlarda hiç tatlı yiyemedim 5-6 ay. Hatta hayat boyu bir daha yiyemeyeceğim sandım ama şu an ben de ölüyorum bunlar için 🥹
Evet şaka maka bir top havası var göbüşümde. Çok dağılma yok gibi. Halbuki topaç gibiyim... Ben ömür boyu kusacam sanmıştım 🤣🤣 çok şükür hepsi bitiyor, bitecek inşallah canımm az kaldı

Benim kabızlığım baki maalesef, müshil tarzı bir ilaç içiyorum onunla bile çok zor çıkıyorum wcye, ilaçsız zaten imkansız. Kan ilacını gece yatmadan içiyorum artık kabızlıkta hiçbir değişiklik yok ama gün içindeki kusmalarımı bir tık azalttı bugün hariç. Magnezyum da aldığım vitaminin içinde var. Kovayım ben 🥲 sen?
Yaaa kronik kabızlıksa zaten pek çözümü yok gibi 😕 Eşimde de var o. 4-5 gün göreve gittiği yerlerden hiç tuvalete çıkamadan geri gelir. Artık patlamak üzereyim falan der, incir mincir zorla bir şeyler yaparız ya da bir ilaç alır öyle çıkar. Keza annem de 😕 Allah yardımcınız olsun cano. Benim burcum yay, yani ben de bir aralık bebesiydim bir zamanlar 😂 Yurtta kalırken kafa yapımın çok uyuştuğu, çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı o da kovaydı. Ben kovalarla iyi anlaşıyorum galiba shsjjs

Evet şaka maka bir top havası var göbüşümde. Çok dağılma yok gibi. Halbuki topaç gibiyim... Ben ömür boyu kusacam sanmıştım 🤣🤣 çok şükür hepsi bitiyor, bitecek inşallah canımm az kaldı
Ben de öyleyim yaa. Hatta diyorum bu göbek daha ne kadar öne gidecek. Yani biraz yana mana mı dağılsa acaba zorla çatlaması için uğraşıyor gibiyiz 🥹😅 Evet ömür boyu kusma korkusu da olmuştu bende de çok şükür geride kaldı o günler 🙏 Son dönemeçteyiz inşallah az kaldı az kaldı 🥰😍

Kızlar bu lohusa takımını beyaz almasak ne olur🥲 ben bi siyah alt üst bi krem gecelik tarzı bir de bordo alt üst aldım. Beyaz almak istemiyorum beyaz renkten de hiç hoşlanmam😅
Canım beyaz özellikle çekim için alınıyor sanki, bana çok kullanışlı da gelmiyor. Bunu diyorum ama Ben de aldım beyaz tabiki 😅 geri kalan takımlarım renkli. Beyaz riskli de geliyor bana. Krem almışsın zaten, o yeter bence

Yaaa kronik kabızlıksa zaten pek çözümü yok gibi 😕 Eşimde de var o. 4-5 gün göreve gittiği yerlerden hiç tuvalete çıkamadan geri gelir. Artık patlamak üzereyim falan der, incir mincir zorla bir şeyler yaparız ya da bir ilaç alır öyle çıkar. Keza annem de 😕 Allah yardımcınız olsun cano. Benim burcum yay, yani ben de bir aralık bebesiydim bir zamanlar 😂 Yurtta kalırken kafa yapımın çok uyuştuğu, çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı o da kovaydı. Ben kovalarla iyi anlaşıyorum galiba shsjjs
Eşin gibiyim ben de, 5 gün tatile çıkarız tuvalet yüzü görmeden eve geri gelirim 😂 çok çok zor gerçekten, şişkinlik bebek mi wc mi anlamıyorum shcksks ben de yayları çok severim, çok eğlenceli oluyorlar 😂 yükselenim yengeç, anaçlığım evcimenliğim de ordan geliyor sanırım.

Kızlar bu lohusa takımını beyaz almasak ne olur🥲 ben bi siyah alt üst bi krem gecelik tarzı bir de bordo alt üst aldım. Beyaz almak istemiyorum beyaz renkten de hiç hoşlanmam😅
Hiçbir şey olmaz yaa.. Genel olarak hiç hoşlanmıyorum zaten şu lohusa takımı, tası, tarağı, terliği işlerinden 😂 En güzeli bile çirkin bence shhsjsj Annem bana beyaz, pudra pembe ve bebek mavisi tonlarında almıştı. Lohusa kopkoyu giyinmez falan diyerek ben gittim siyah pijama takımı aldım sabahlığı falan da olan. Çünkü eminim onlarla otururken hiç rahat edemicem hastanede. Birkaç foto sonrası saçımı toplar siyah pijamalarımı giyer otururum inşallah 😂

Tck'nın 43.maddesinin 3.bendi gereğince suç ndmggn ben bi beyaz bi yeşil aldım beyaz çok süt beyaz değil ama foti falan çekinme düşüncem yok en azından planlı programlı, seviyorum sadece 🥹 yoksa ne fark eder anam istediğin rengi giy

30+1’deyim 7 kilo aldım canım, bana çakma bi kilo gibi geliyor 38 beden pantolon giyiyorum şu an düşük belli, hamile pantolonu bile değil. 2 senedir 38dim zaten 🤷‍♀️ nereme aldım onu da anlamadım göbeğim ve memelerim dışında fark yok ama evlendikten sonra +10 kilo almıştım onun etkisi herhalde. Tüp bebek sürecinde de hiç almadım. Hamilelikte 25-30 kilo alan ben pek kilolu değilim diye kıskanan kuzenim “Cnm ylnz klonun tmamı son 1.5 ay alınıooo” diyor djckdjdk bilmiyorum ama birden alınacağını düşünmüyorum ben. Bu aylarda haftada yarım kilo alınması normalmiş. Öyle olursa 4-5 kilo alırım gibi.
Alır mısın almaz mısın bilmiyorum ama ben 81 ile hamile kaldım iki hafta önceye kadar 81 dim. Pazartesi doktora gittim 85 olmuşum iki hafta da nasıl 4 kilo aldım bilmiyorum sonra evde de bakmadım acaba o an kıyafetten miydi neydi 😅 bu arada 33+4 iken gittim yarın 34 e girecem

Alır mısın almaz mısın bilmiyorum ama ben 81 ile hamile kaldım iki hafta önceye kadar 81 dim. Pazartesi doktora gittim 85 olmuşum iki hafta da nasıl 4 kilo aldım bilmiyorum sonra evde de bakmadım acaba o an kıyafetten miydi neydi 😅 bu arada 33+4 iken gittim yarın 34 e girecem
Ama sen arada hiç almamışsın ya ondan muhtemelen, ben 5 ay hiç kilo almayıp 5.ayda 2 haftada 5 kilo almıştım şoka girdim 😂 birden bire almak o yüzden oluyor sanırım.

Ama sen arada hiç almamışsın ya ondan muhtemelen, ben 5 ay hiç kilo almayıp 5.ayda 2 haftada 5 kilo almıştım şoka girdim 😂 birden bire almak o yüzden oluyor sanırım.
Benimki de aynı hesap senin gibi bi anda. Galiba artık bebeğin ağırlığı da biniyor bedene ondan böyle oldu. Ekstra önce ki zamanlara göre aşırı yemedim bi tık biraz yedim yani.

Eşin gibiyim ben de, 5 gün tatile çıkarız tuvalet yüzü görmeden eve geri gelirim 😂 çok çok zor gerçekten, şişkinlik bebek mi wc mi anlamıyorum shcksks ben de yayları çok severim, çok eğlenceli oluyorlar 😂 yükselenim yengeç, anaçlığım evcimenliğim de ordan geliyor sanırım.
hiç unutmuyorum üniversite sınavına gireceğim zaman adetim o tarihe denk geliyor diye doktora gitmiştik geciktirici hormon ilacı almıştık. Doğum kontrol hapı yani. Ben onu kullanmaya başladım bir süre sonra baktım tuvalete gidemiyorum iki üç gün sürünce ilacı bıraktım hemen ama kabızlık geçmiyor. Derken 6. ya da 7. günün sabahına hastanelik olmuştum artık çatlama noktasına gelince. Lavman falan kendime getirdiler hastanede. Adetim de gecikti yine de Allahtan 😂 Ama 4-5 gün ne demek ya alışık olmayan bizler için hastanelik olma sebebi shsjjs Evet yayların da en bilindik özelliği herhalde eğlenceli olmaları, bir de klişe özgürlüğüne düşkünlerdir 😂 Ki ben bunun zorluğunu özellikle ilk evlendiğim yıllarda çok yaşamıştım, bana tanımladığınız o kalıplara girmeyeceğim diye ergen ergen geziyordum ortalarda 😂 Bebiş de yay olabilirse inşallah iyi anlaşırız diye umuyorum. 🙏 Akreplerle genelde pek anlaşamam inşallah çok öne gelip de akrep olmaz diye dua ediyorum 🥹😂 Hayırlısı bakalım

hiç unutmuyorum üniversite sınavına gireceğim zaman adetim o tarihe denk geliyor diye doktora gitmiştik geciktirici hormon ilacı almıştık. Doğum kontrol hapı yani. Ben onu kullanmaya başladım bir süre sonra baktım tuvalete gidemiyorum iki üç gün sürünce ilacı bıraktım hemen ama kabızlık geçmiyor. Derken 6. ya da 7. günün sabahına hastanelik olmuştum artık çatlama noktasına gelince. Lavman falan kendime getirdiler hastanede. Adetim de gecikti yine de Allahtan 😂 Ama 4-5 gün ne demek ya alışık olmayan bizler için hastanelik olma sebebi shsjjs Evet yayların da en bilindik özelliği herhalde eğlenceli olmaları, bir de klişe özgürlüğüne düşkünlerdir 😂 Ki ben bunun zorluğunu özellikle ilk evlendiğim yıllarda çok yaşamıştım, bana tanımladığınız o kalıplara girmeyeceğim diye ergen ergen geziyordum ortalarda 😂 Bebiş de yay olabilirse inşallah iyi anlaşırız diye umuyorum. 🙏 Akreplerle genelde pek anlaşamam inşallah çok öne gelip de akrep olmaz diye dua ediyorum 🥹😂 Hayırlısı bakalım
O hastanelik olma durumun benim hayatımın özeti işte aıdksjs özgürlüğüne düşkünlük bende de var, kovanın en belirgin özelliği galiba. Eşim de benim gibi yalnız kurt olduğu için bu konuda hiçbir zaman problem yaşamadık ama şu aile işlerinde çok darlandım, hala darlanıyorum işte. Biraz da benim huyum aslında. Akrep tanıdığım pek yok, Şubatta ilk transferim tutsaydı akrep oluyordu fazla kinci olduklarını biliyorum o da bana göre değil hiç. Umarım kalbine göre olur 🫠 benim kızım 24 aralıkta 38 haftalık oluyor, 24 aralıktan itibaren oğlak. Ben de oğlak kızını deneyimleyeceğim bakalım

Valla pijama bitane lacivert kisa kollu bi de siyah normal pijama aldim , bi tane beyaz gcelik aldim bence gayet ne istiyosan onu al 😇

X