Evet gıcık oluyorum ve nefret ediyorum, ben asla söylemiyorum ya duyuyor ya da zırt pırt aradığı için sesim falan değişince kendi fark ediyor uğraş dur sonra. Yardıma ihtiyacım olsa da söylemiyorum o yüzden, halbuki iki adımız yani. 5+6da hafif kanama/lekelenmem oldu muhtemelen yerleşme kanamasıydı, bir önceki gün anneme gitmiştik kv kp falan vardı dönüşte onlarla dönmek istemedim oturarak metroyla geldim eve o yüzden olduğunu iddia ettiler. Kp arayıp beni azarlıyor kendine dikkat et oyarım seni vs diyor. Sen kimsin lan, benim çocuğumu benden daha mı çok düşüneceksin, bir de yüklediği alt metinlere bak allah korusun bebeğe bir şey olsa ben metroya bindiğim için olacak sanki. Hele akıl küpüne bak yav. Kv de diğer gün nazar boncuklu kolyeler almış al tak bunları diyor, aynen herkes benim 1 cmlik çocuğumu kıskanıp nazar değdirecek çünkü. Katlanılacak gibi değil ya, hele bizim gibi kadınlar için sıfır yani biz benziyoruz seninle belli, her şeyleri saçma geliyor batıyor. Birçok insan takılmaz ama biz takılıyoruz işte, o yüzden x10 daha zor bize, diyorum ya uzak olduğumuzdan beri gençleştim resmen sjfkdkd kötü olmak istemiyorum ama eskisi gibi olup kendimi sıkmak da no yani. İyi niyet adı altında hadsizlikleri kaldırabilecek bi yapım yok maalesef. Bir tane video var ya instagramda falan görmüşsündür, kadın yeni doğum yapmış kendi annesi devamlı “hadi emzir, aranıyor, yeter, bi emzir” vs diyor videoda kızına, herkes gülüyor videoya ben sinir krizi geçiriyorum önüme her düştüğünde. Herkes kendi işine bakıversin bi zahmet ya