- 31 Mayıs 2021
- 732
- 723
Hamileliğimiz son ayları diceksin ki pardon ben hamileyim pardon geçebilir miyim cazgırlık yapcaksın ya. Valla cazgır olmadığımızdan oluyor herşey kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz sinir oluyorum ama sen sinir olma hadsiz insanlar bugün sana yapılan yarın ona eminim yapılacaktırBugün servisi kaçırdım otobüsle geldim. 3 vesait geliyorum, son otobüsü beklerken çok uzun bir sıra oluyor bende geldim otobüsün yanına geçtim ve önceden gelen insanların binmesini bekliyordum (hiçbir zaman hamileyim diye tek bir öncelik beklemedim istemedim hakkım olan anlarda bile) arkadan bir adam koşa koşa yanıma geldi hanımefendi binmeyin sıra var sonradan geldiniz diye zaten bekliyorum dedim gitti adam başka bir kadın da hamile kadın dedi o aptal adamsa hamileyse taksiye binsin falan dedi diğer kadına bende bekliyorum zaten görüyosunuz dedim ama çok moralim bozuldu çıkıp gidesim geldi ağlıycaktımzor tuttum kendimi inince eşimi arayıp ağladım. Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilmiyorum hiç hemen ağlayasım geliyor sonrada kendimi savunamıyorum diye ağlayasım geliyor aptal adam gerçekten umarım kötülüğünün ve kaba davranışının karşılığını bulur