Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Bende böyleyim ve çok kötü hissettiriyor kendimi savunamıyorum gibi
Bunu psikoloğumla konuştuğumda yetişme tarzına bağlamıştı. İşte ailede sürekli ağlama denmesi falan. Ağlayınca ceza verilmesi. Biraz hırslı bir yapım varmış aile iyice onu gazlamış falan onların etkisi. Ağlamanın kötü bişey olmadığını kendime ikna ettiriyorum. Ama en ufak şeyde sanki dünyam yıkılmış gibi nefesim kesilerek ağlarım bunu düzeltemedik🤣🤣🤣🤣

Kızlar şöyle güzel taç var mı bildiğiniz. Instagramda karşıma çıktı taçsız doğurmıcam 🤣🤣 ama bu taç da ipekmiş 3700 demişler fiyatına o kadar da pahalı doğurmamazlık yapmama gerek yok djdjdj
IMG_8257.jpeg

Ben de böyle bi yerden sonra laf söylemeye başladım ama psikolog olmaz dedi. Suscaksın ne dese suscaksın diyor. Ben olabildiğince herşeyi gizliyorum. Instagramdan bişey atınca asla yorum yapmıyorum. Attığı şey de aşı karşıtlığı djdjdj. Hatta bi ara 3 kere şey attı aldığın şeyi kimseye söyleme. Araba aldığımız zamandı akrabalarından bile gizledi sıkı sıkı tembihledi. Benim de akrabalarımla aram çok iyidir aşırı garipsemiştim. Ta ki şeyde anladım. Kvlere para lazım oldu. Bizim de 1+1 bir evimiz var. Köydeki hala kpye diyor sizin oğlan evi satsın size versin parayı sen tarla satma. O zaman anladım hadsizlik genetik djdjdjdjdjd benim kp de öyle hadsiz ki yarışırlar seninkiyle ya saçma sapan aşırı saçma sapan konuşur
Ben 3.5 sene hiç cevap vermedim, bak sonunda ne oldu 😂 iletişimsizlikleri baki olduğu için benim cevap vermemem onaylamam ve sessiz kalmam anlamına geldi hep. Geç anladım ben de hatamı, halbuki çok kibar başlayıp devam ettikçe vitesi arttırarak bozmak gerekiyormuş 🫠 herkeste aynı yöntem işe yaramıyor.

Ben 3.5 sene hiç cevap vermedim, bak sonunda ne oldu 😂 iletişimsizlikleri baki olduğu için benim cevap vermemem onaylamam ve sessiz kalmam anlamına geldi hep. Geç anladım ben de hatamı, halbuki çok kibar başlayıp devam ettikçe vitesi arttırarak bozmak gerekiyormuş 🫠 herkeste aynı yöntem işe yaramıyor.
ay ben de başlarda ne ağladım kafaya takıp 🤣 sürekli bi laf sürekli laf ama o zaman zaten kavga mizaçlı olmadığımdan konuşamamıştım 🤣🤣 hatta anneme anlattım nikah günü annemle kv birbirine girmişti ikisi ayrı köşede ağladılar falan. ben de susmuşum ya senin gibi sonradan konuşmaya başladım bu sefer aramızda bozulmalar oldu. Sonra yine sustum ama bu sefer gerçekten takmıyorum susuşu şeklinde nasıl desem hiç tepki vermiyorum 😁 konuşunda kötü sen oluyorsun ama malesef. Ama senin sınırları aşmaları evin içine kadar giriyorsa mecbur konuşcan valla onda gerekirse kötü olcaksın ki anlasınlar. Arkandayız her türlü 🤣🤣🤣

Bugün servisi kaçırdım otobüsle geldim. 3 vesait geliyorum, son otobüsü beklerken çok uzun bir sıra oluyor bende geldim otobüsün yanına geçtim ve önceden gelen insanların binmesini bekliyordum (hiçbir zaman hamileyim diye tek bir öncelik beklemedim istemedim hakkım olan anlarda bile) arkadan bir adam koşa koşa yanıma geldi hanımefendi binmeyin sıra var sonradan geldiniz diye zaten bekliyorum dedim gitti adam başka bir kadın da hamile kadın dedi o aptal adamsa hamileyse taksiye binsin falan dedi diğer kadına bende bekliyorum zaten görüyosunuz dedim ama çok moralim bozuldu çıkıp gidesim geldi ağlıycaktım🥺zor tuttum kendimi inince eşimi arayıp ağladım. Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilmiyorum hiç hemen ağlayasım geliyor sonrada kendimi savunamıyorum diye ağlayasım geliyor aptal adam gerçekten umarım kötülüğünün ve kaba davranışının karşılığını bulur

Annem beni doğurduğunda çok üşümüş. Diyor normalde yelek giymem yelekle geçirmiştim o kışı. Ben de hamileyken resmen içten içe donma normalde o kadar üşümememe rağmen. Sanırım bizim hormonlar garip işliyor 🤣🤣 bunca sıcaklamanız arasında yorgana mı geçsem şüphesi duydum üşümekten. Bacaklarımın ağrısından gram dalamadım belki bacaklarım ben hissetmesem de üşüyordur djdjdjdjd
Of bende çok üşüyen biriyim normalde sıcak severim eşimde öyle yorganla sarılıp ytıyoruz😄😄hamileyken eskiye oranla daha az üşüyorum ama sıcaklıyorum daha çok doğum olunca nasıl olcaz bakalım

ay ben de başlarda ne ağladım kafaya takıp 🤣 sürekli bi laf sürekli laf ama o zaman zaten kavga mizaçlı olmadığımdan konuşamamıştım 🤣🤣 hatta anneme anlattım nikah günü annemle kv birbirine girmişti ikisi ayrı köşede ağladılar falan. ben de susmuşum ya senin gibi sonradan konuşmaya başladım bu sefer aramızda bozulmalar oldu. Sonra yine sustum ama bu sefer gerçekten takmıyorum susuşu şeklinde nasıl desem hiç tepki vermiyorum 😁 konuşunda kötü sen oluyorsun ama malesef. Ama senin sınırları aşmaları evin içine kadar giriyorsa mecbur konuşcan valla onda gerekirse kötü olcaksın ki anlasınlar. Arkandayız her türlü 🤣🤣🤣
ayyy al bizimki de aynı şekilde oldu. başlarda hiç bişey demedim demedim sonra tepeme çıktı galiba 🙄🙄 sonra çektim kendimi. normalde de çok konuşkan girişken bir tip değilim zaten. şimdi beni her gördüğünde yüzünü gören cennetlik falan diyor 🙄🙄 aslında iyi bir insan ama aşırı aşırı konuşuyor göçmen bizimkiler belki göçmenleri biliyorsan ne demek istediğimi anlarsın 🤣🤣 bırak onu sabaha kadar konuşsun bir de hep aynı şeyi bile konuşabilir 🤣🤣 dün ablasıyla bişey konuşuyoruz durrrmadan atlıyor muhabbete. ablası da ben de cevap vermiyoruz, yine de atlamaya devam ediyor anlamıyor da yani 🙄🙄

Bugün servisi kaçırdım otobüsle geldim. 3 vesait geliyorum, son otobüsü beklerken çok uzun bir sıra oluyor bende geldim otobüsün yanına geçtim ve önceden gelen insanların binmesini bekliyordum (hiçbir zaman hamileyim diye tek bir öncelik beklemedim istemedim hakkım olan anlarda bile) arkadan bir adam koşa koşa yanıma geldi hanımefendi binmeyin sıra var sonradan geldiniz diye zaten bekliyorum dedim gitti adam başka bir kadın da hamile kadın dedi o aptal adamsa hamileyse taksiye binsin falan dedi diğer kadına bende bekliyorum zaten görüyosunuz dedim ama çok moralim bozuldu çıkıp gidesim geldi ağlıycaktım🥺zor tuttum kendimi inince eşimi arayıp ağladım. Böyle durumlarda ne diyeceğimi bilmiyorum hiç hemen ağlayasım geliyor sonrada kendimi savunamıyorum diye ağlayasım geliyor aptal adam gerçekten umarım kötülüğünün ve kaba davranışının karşılığını bulur
canm hiç elalemin terbiyesizliği için kendini üzme. bu toplum böyle olmuş artık. geçen biz de markette sıra beklerken ilk defa bi adam geçin falan dedi. eşim de şey dedi 7 aydır ilk defa böyle bişey görüyoruz sağolun falan dedi güldük geçtik 🤣🤣 Allah bize sağlık güç kuvvet versin de kimseye muhtaç olmayalım boşver

Ben de boşa moşa diyordum sonra dedim ki benden değerli mi girdiğin strese değmez. Ablam 3 hamilelik geçirdi 1 hamile pijaması 1 hamile pantolon aldı. Benim aldıklarım dünyaları geçti dkdjdjd. Ama tabi o hep sıcak memleketteydi. Deli gibi kış görmedi. Şuan kaç katla çıkıyorum resmen dışarı daha kışı görmedik. Bir de ben çok üşürüm istanbulun havasına asla alışamadım 8 yıl geçti. Hamilelikte de ekstra üşüme yüklendi bana milleti sıcak basar djdjd
30 yıl oldu ben İstanbul'un havasına alışamadım 😂😂

kızlar bizi duysanız düşünürken bayılırsınız sıcaktan demek ki 🤣🤣 izmirdeyiz 21 derece gösteriyor termometre, biz doğalgazı açıp dereceyi 22 ye ayarlayıp uyuyoruz eşimle 🤣🤣🤣 eşim hala 23 mü yapsak diyor mahallenin delisi gibi bir biz yakmışızdır eminim 🤣🤣🤣 Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 blocked blocked

Baya kindar arkadaşlar var aramızda😊😊 buarada eşimin arkadaşı bu işi yapıyor indirimli geldi çok merak ettiysen 😊
Ay ne munasebet ne guzel bisey kaliteli sey kullanmissin demek istedim ister bedava gelir ister tonla para harcarsin banane , icimiz fesatsa demek neyse soylemedim farzet aman aman . 😀

kızlar bizi duysanız düşünürken bayılırsınız sıcaktan demek ki 🤣🤣 izmirdeyiz 21 derece gösteriyor termometre, biz doğalgazı açıp dereceyi 22 ye ayarlayıp uyuyoruz eşimle 🤣🤣🤣 eşim hala 23 mü yapsak diyor mahallenin delisi gibi bir biz yakmışızdır eminim 🤣🤣🤣 Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 blocked blocked
Okurken terledim ajfmsks

X