O kaşıntılar hepimizin başının belası ya en az yarım saat geciktiriyor uykuya dalmamı. Hele ki yatmadan duş alıp kremlendiysem saatlerce kaşınıyor o emilene kadar. Çatlama olmadı bende çok şükür ama kaşıntılar yine de sürekli var. Dua ediyorum şu aya kadar geldik hiç çatlayıp patlamadan inşallah son 1,5 ay kala çatlamaz diye
Belin inşallah geçici bir ağrıdır doğuma kadar sürmez canım. Bazen de öyle ağrılar olabiliyor. Benim 4-5 gün çene eklemim öyle bir ağrıdı ki ağzımı açamaz durumdaydım. Dün ayrıca dilim yara boğazım acıyor falan diyordum. Yatmadan bir gargara yaptım ilaçla bu sabah geçmişlerdi büyük oranda çok şükür. İnşallah seninki de geçicidir
Ya cinsellik işi sinirimi gerçekten bozuyor eşim de bu konuda çok talepkar değil ama öyle olması da beni sinir ediyor. Neden istemiyorsun ya da istiyorsan söylemiyorsun diyorum. E canım yanıyor diyorsun diyor. Haklı, canım yanıyor ama yine de o istemeli ben reddetmeliymişim gibi
Gerçekten iyi değilim shsjjs Son olarak asansördeki kadına da aşk olsun gerçekten çocuk olsa bilmez dersin de koca kadın hiç mi fark edemedi. Biz de dün avm’deyken tam yürüyen merdivene yöneldik iki çocuk hızla koşarak geldi benden önce binmeye çalıştı. Ama bir saniye ile çarpmadılar bana çarpmak üzerelerdi. Eşim de yavaş yavaş diye sesini yükseltti biraz. O esnada fark etti çocuklar. Zaten göbek çevrem o kadar acıyor ki eğer çarpsalar oturur çocuklar gibi ağlardım kesin acısından
Uyarmak gerekiyor canım maalesef. Fark etmedim demeleri de bahane değil fark et o zaman koca karın bu, ne yapalım daha fark edilmesi için