Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Kedişin nasıl oldu kuzum? Okudum gece nöbet tutmuşsunuz? Daha iyi mi patisini sevdiğim 😍
Daha iyi kuşum bugün yakalığını çıkardık yine başında bekliyoruz yalamasın kendini diye. En azından bizim gözetimimizde yakalıksız kalsın, diğer türlü stresleniyor hep 🥲 sildim taradım falan gayet bebeksi şu an şükür 🫶🏿

Havalar güzel değil mi dışarda çekinsenize 😅 bizde hazır hava güzel hemen hazırlandık arkadaşa söyledim sahil kenarına gittik yanıma işte minik ayakkabısı isim yazılı tablosu ve ultrason kağıdını aldım onlarla foto çekiniriz diye baya güzel fotolar oldu evde de çekincem tabi boş duvar da sonra doğumda ve doğum sonrası fotolarıda eklerim hepsini çıkarttırırım albüm yapmak için
Atsana buraya nasıl çekimler yaptın fikir olsun bize de 😁

Eklentiler

• IMG_0958.jpeg
    IMG_0958.jpeg
    116,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_0913.jpeg
    IMG_0913.jpeg
    250 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0927.jpeg
    IMG_0927.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 102
Bu farklı bak benim aldığımdan. Newborn olarak bakayım bi de o zaman kuzum. sağol

Yarım kollu alayım o zaman. Kolsuz benimkiler hep. Belki uzun kollu gecelik de alırım. Çok kararsızım bu konuda ya. Üşüyeceğim zannediyorum.
Sleppy bio natural da bakabilirsin canım

Hastane içi çok sıcak oluyo ama arada bı sıtma tutabilir o yüzden ben çantama hırka koydum tesettürlu olduğum için koridorda yürürken giyerim diye kısa kollu ve uzun kollu aldım

Havalar güzel değil mi dışarda çekinsenize 😅 bizde hazır hava güzel hemen hazırlandık arkadaşa söyledim sahil kenarına gittik yanıma işte minik ayakkabısı isim yazılı tablosu ve ultrason kağıdını aldım onlarla foto çekiniriz diye baya güzel fotolar oldu evde de çekincem tabi boş duvar da sonra doğumda ve doğum sonrası fotolarıda eklerim hepsini çıkarttırırım albüm yapmak için
Benim fotoğrafçı bir arkadaşım var aslında profesyonel makinesi falan var ilk günden beri diyor hamilelik fotolarını çekelim diye eşimle beraber ama gelgelelim böyle elbiseli falan güzel bir şeyler çekilmek istiyordum hala bi elbise almadım. Evdeki elbiselerim de 55-60 kiloyken giydiğim elbiseler, olma ihtimali yok :KK43: Dolayısıyla öteledik durduk o işi ama bu hafta bi kafa yorucam canım haklısın 🌸

Kızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.
Ben doğumdan sonra kısa kollu gecelik, ertesi gün de çekimde askılı bir gecelik giydim. Bu defa aynı kısa kollu geceliği ve evdeki önü düğmeli pijama takımını götüreceğim. Başka alman ihtiyaç değil gibi görünüyor ama istekler de alınabilir 😊 evde de giyerim diyorsan beğendiğin geceliklerden al tabii, giyersin mis gibi 😍

Kızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.
Ben iki tane uzun kollu ama kumaşı biraz yazlık pijama koydum Bi tane de kalın hırka koydum. Yeter diye düşünüyorum

gittim aldım hemen kaşar:) hem eski hem taze. inşallah işe yarar
yumurta 3 tane yiyorum ya, tek falsom öğle yemeği yemiyorum kahvaltıyı geç yaptığım için.
İyi yapmışsın 😀 aslında bende öğleni çok yemiyorum sabah yumurta falan yediğim için öğleni biraz geçiştiriyorum meyve falan yiyorum. Tahin aldım şimdi onu deneyeceğim birde çok faydası varmış onum meyvelerin üstüne atarım tek yiyemezsem

Eki Görüntüle 3496308

Bende şu ikisi var. Belki bi tane daha pijamalı ama lohusa geceliği sayılmayacak alt üst bi şey alırım
Bunların içindeki uzun mu kısa kol mu?
Daha iyi kuşum bugün yakalığını çıkardık yine başında bekliyoruz yalamasın kendini diye. En azından bizim gözetimimizde yakalıksız kalsın, diğer türlü stresleniyor hep 🥲 sildim taradım falan gayet bebeksi şu an şükür 🫶🏿
Çok şükür maşallah 🧿 bunu da atlatınız inşallah kuzum. Allah'tan evdesin de takip edersin gün içinde.
Sleppy bio natural da bakabilirsin canım

Hastane içi çok sıcak oluyo ama arada bı sıtma tutabilir o yüzden ben çantama hırka koydum tesettürlu olduğum için koridorda yürürken giyerim diye kısa kollu ve uzun kollu aldım
Tamam canım bio naturalaa bakayım. Şimdi evde unibaby buldum onda da asit var yazıyor. Ben doğru seçeneği bulamıyorum sanırım.
Ben doğumdan sonra kısa kollu gecelik, ertesi gün de çekimde askılı bir gecelik giydim. Bu defa aynı kısa kollu geceliği ve evdeki önü düğmeli pijama takımını götüreceğim. Başka alman ihtiyaç değil gibi görünüyor ama istekler de alınabilir 😊 evde de giyerim diyorsan beğendiğin geceliklerden al tabii, giyersin mis gibi 😍
Kısa kollu alasım var bi tane benim de. Hep kolsuz bendekiler. Seninkiler iyiymiş.
Ben iki tane uzun kollu ama kumaşı biraz yazlık pijama koydum Bi tane de kalın hırka koydum. Yeter diye düşünüyorum
Bi tane de yarım kollu mu alsan acaba kuzum? Uzun kol sıcak olmaz mı? Herkes çok sıcak diyor. Ben de üşüyeceğim diye korkuyorum ama arkadaşlarım hep sıcak oluyor kısa kollu al diyor

Çok şükür maşallah 🧿 bunu da atlatınız inşallah kuzum. Allah'tan evdesin de takip edersin gün içinde.

Tamam canım bio naturalaa bakayım. Şimdi evde unibaby buldum onda da asit var yazıyor. Ben doğru seçeneği bulamıyorum sanırım.

Kısa kollu alasım var bi tane benim de. Hep kolsuz bendekiler. Seninkiler iyiymiş.

Bi tane de yarım kollu mu alsan acaba kuzum? Uzun kol sıcak olmaz mı? Herkes çok sıcak diyor. Ben de üşüyeceğim diye korkuyorum ama arkadaşlarım hep sıcak oluyor kısa kollu al diyor
Huggies aliyoruz biz %99 pure water esim bakip aliyor bunlari genelde, o secmis dikkat etmistir icerigine.

Beyaz olan kısa kollu, yeşil olan askılı anam

Şimdi şunu da aldım kızlar. Ben dükkanı kapattım. Toplam 4 gecelik+ pijama oldu benim 🤣🤣 yeter heralde artık. Lcw26 koduyla %26 indirim veriyor 😅 kasımda daha çok indirim olur da ben bekleyemedim. Şunları da aldım.

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-29-20-13-46-699_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2024-10-29-20-13-46-699_com.lcwaikiki.android.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2024-10-29-21-16-49-211_com.lcwaikiki.android.jpg
    Screenshot_2024-10-29-21-16-49-211_com.lcwaikiki.android.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 80

Bende üşürüm diye korkuyorum hatta polar takım mı alsam diye düşündüm 😅 uzun kolluyla incecik zaten sıcak olmaz diye düşünüyorum. Zaten evim çok uzak değil duruma göre getirir eşim artık

Sağlık ocağı idrar ve kan tahlili yapıyor ya belli aylar da. Doğuma yakın tekrar yapacaklar mı şuan 33+5 im. Kendileri yapacaklarsa onların çağırmasını bekleyeceğim. Ama artık çağırmaz derseniz gidip kendim kan tahlili vermeyi düşünüyorum.

Bende üşürüm diye korkuyorum hatta polar takım mı alsam diye düşündüm 😅 uzun kolluyla incecik zaten sıcak olmaz diye düşünüyorum. Zaten evim çok uzak değil duruma göre getirir eşim artık
Aynıyız. Ben de korkuyorum üşümekten ya. Evin yakınsa iyi. Benim de evim yakın ama eşim bulamaz da getiremez de 😅 4 takım gidicem hastaneye 🤣🤣 sanki 15 güntatile gidiom

Aynıyız. Ben de korkuyorum üşümekten ya. Evin yakınsa iyi. Benim de evim yakın ama eşim bulamaz da getiremez de 😅 4 takım gidicem hastaneye 🤣🤣 sanki 15 güntatile gidiom
usumuyorsun hic yenidogan uniteleri sicak tutuluyor ozellikle bebek de oldugu icin, o da senin yaninda kaliyor sonucta mumkun degil usumen oyle soyliyim ama soyle yapabilirsin sabahlik gibi birsey alabilirsin yanina polar ve ya daha kalin uzun. usudugunde gecirirsin ustune. Ben almistim ama hic giyinemedim bile sicaktan
o sezaryan sonrasi titreme dedikleri sey usumekten olmuyor zaten farkli birsey o, ameliyat sirasinda oluyor bir saate geciyor sonrasinda olan birsey degil

usumuyorsun hic yenidogan uniteleri sicak tutuluyor ozellikle bebek de oldugu icin, o da senin yaninda kaliyor sonucta mumkun degil usumen oyle soyliyim ama soyle yapabilirsin sabahlik gibi birsey alabilirsin yanina polar ve ya daha kalin uzun. usudugunde gecirirsin ustune. Ben almistim ama hic giyinemedim bile sicaktan
Patik bile koydum 🤣🤣🤣 aynen üşüyeceğimi sanmıyorum da işte nedense ikna edemiyorum kendimi. Dediğin gibi örgü hırka falan alıcam yanıma. Sırf kendimi rahatlatmak için.

Benim eşimde bilmez neyime güvenerek bu riske giriyorum bilmiyorum 😅😅😅😂😂 zamanında çok refakatçılık yaptığım için kıyafet taşı götür getir artık ben de tik oldu nefret ediyorum yani O yüzden mümkün olduğunca az götürmek istiyorum Bu bile çok geldi gözüme zar zor orta boy bir çantaya sığdırdım

X