Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
bugun aile hekimimi gordum, burda hamilelik paketi icinde iki haftada bir hastane iki haftada bir de aile hekimin kontrolu var rutin.
haftaya grip ve covid asisi olmami onerdi dogumda bir de hafif bile olsan griple ugrasma diye.. devlet hamilelik paketi icine koymus ama sana kalmis dedi kendisi oneriyor kesinlikle.
bunun disinda bir de bebege dogar dogmaz RSV asisi yapacaklarmis kis bebegi oldugu icin, tabi yine ben evet dersem. Devlet bunu da dogum paketine dahil etmis daha yeni cunku gecen yil sirf bu yuzden yogum bakim uniteleri dolmus tasmis solunum sikintisindan bebeklerde.
neyse siz grip asisi olacak misiniz dusunen var mi RSV yenidogan bebeklere yapiliyormu orda ne dusunuyorsunuz?
RSV aşısı konusunda bilgim yok ama grip aşısı oldum. Hatta hayatımda hiç olmamıştım doktorun mutlaka yaptır demesiyle oldum. Bir doktorun videosunda da gördüm hamileler mutlaka yaptırsın diyordu.

Ya işte sürekli hastaneye gidip görmediğimiz için bir de tecrübesizlik ilk çocuk iyi mi kilo aldı mı suyu iyi mi Kordon dolandı mı yok bilmem ne ben yatamıyorum ağrıdan zaten benim oğlan da bana çekmiş gececi tam uyucam o daha aktif o hareketleri de kaçırmak istemiyorum. Bu arada İstanbul'a gelırsen beklerim ☺☺

Hediyelik kolonyalarım geldi😊😊 geriye kurdelesi ve isimliği yapıştırmak kaldı. Bir de magnet ile çikolata düşünüyorum yanına.
9F10A5C9-808C-421E-910C-38D25767B780.jpeg

Kızlar bu cinsel hayat ne zaman normale dönüyor tahmini? Sizde durumlar nasıl? 😂 1 ay sonra yeniden bir girişimde bulunduk ve yine başarısız 😒 Birkaç dk sonra kaçarak uzaklaşasım geliyor. Aslında isteksiz değilim ama iş o noktaya gelince öyle bir libido düşüşü yaşıyorum ki kadar yemin ederim her şey sinirimi bozuyor. Artık doğum olup en az kırkım çıkana kadar istemiyorum, kesinlikle denemeyeceğim bile dedim.

İyi yapmışsın 😀 aslında bende öğleni çok yemiyorum sabah yumurta falan yediğim için öğleni biraz geçiştiriyorum meyve falan yiyorum. Tahin aldım şimdi onu deneyeceğim birde çok faydası varmış onum meyvelerin üstüne atarım tek yiyemezsem
tahin ne içinmiş acaba? bebek kilo alsın diye mi, genel faydası mı varmış?
yememiz gerekenler listesi de epey uzun aslında😊

Sen gönlünü ferah tut, bak doktorun da güzel konuşmuş, daha ne olsun ❤️ Okuldaki bir sınıf çocuğu düşün, her boydan kilodan çeşit çeşit çocuk var, anne karnında nasıl aynı olsun bu bebeler 😊

Bu iştah olayına katılıyorum, çünkü ben de aynen senin gibi öncesinde aralıklı oruç yapıyordum, sonradan öğün ekledim. Bir bakarsın, olursa olur, olmazsa da zaten çok şükür bebeğin sağlıklı zaten 🙏🏻🧿 Kendini strese sokup zorla yemek yiyeceğin bir durumun yok ki. Kucağına sağlıkla alıp da her gün biraz daha büyüdüğünü görünce için çok ferahlayacak ❤️
sağ olasın canım, içimi ferahlattın valla💙

Kızlar bu cinsel hayat ne zaman normale dönüyor tahmini? Sizde durumlar nasıl? 😂 1 ay sonra yeniden bir girişimde bulunduk ve yine başarısız 😒 Birkaç dk sonra kaçarak uzaklaşasım geliyor. Aslında isteksiz değilim ama iş o noktaya gelince öyle bir libido düşüşü yaşıyorum ki kadar yemin ederim her şey sinirimi bozuyor. Artık doğum olup en az kırkım çıkana kadar istemiyorum, kesinlikle denemeyeceğim bile dedim.
biz hiç ara vermedik ama normali gibi de olmuyor tabii. daha çok benden kaynaklı haliyle; hem çok
çirkin hissediyorum hem sürekli tıslayarak nefes alıyorum zaten, horluyorum vs, liste uzuyor😂
eşim sağ olsun bir gün bile kötü hissettirmedi bana bu konularda ama işte hormonlar ne derse desin, en cinselliğe uygun zamanlarımızda değiliz, o kesin.
içinden nasıl geliyorsa öyle davran canım, vücudun karar verir zamana sanırım

X