aynen canım ben de zaten tosun gibi doğsun derdinde değilim. küveze ihtiyaç kalmasın, sağlıklı olsun yeter. senin de yaptıkların işe yaramıştır umarım iyi sonuçlar alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ben de zaten tosun gibi doğsun derdinde değilim. küveze ihtiyaç kalmasın, sağlıklı olsun yeter. senin de yaptıkların işe yaramıştır umarım iyi sonuçlar alırsın
RSV aşısı konusunda bilgim yok ama grip aşısı oldum. Hatta hayatımda hiç olmamıştım doktorun mutlaka yaptır demesiyle oldum. Bir doktorun videosunda da gördüm hamileler mutlaka yaptırsın diyordu.bugun aile hekimimi gordum, burda hamilelik paketi icinde iki haftada bir hastane iki haftada bir de aile hekimin kontrolu var rutin.
haftaya grip ve covid asisi olmami onerdi dogumda bir de hafif bile olsan griple ugrasma diye.. devlet hamilelik paketi icine koymus ama sana kalmis dedi kendisi oneriyor kesinlikle.
bunun disinda bir de bebege dogar dogmaz RSV asisi yapacaklarmis kis bebegi oldugu icin, tabi yine ben evet dersem. Devlet bunu da dogum paketine dahil etmis daha yeni cunku gecen yil sirf bu yuzden yogum bakim uniteleri dolmus tasmis solunum sikintisindan bebeklerde.
neyse siz grip asisi olacak misiniz dusunen var mi RSV yenidogan bebeklere yapiliyormu orda ne dusunuyorsunuz?
Çok güzeller. En çok taç ihtiyacım vardı favoriledim ❤
Yaaaa desene bizim yarımız da Kasım annesi olacakKasım annelerine baktım ekim annesi olmuş resmen orası
Çok güzeller. En çok taç ihtiyacım vardı favoriledim ❤v
Naauuu nauuuuYaaaa desene bizim yarımız da Kasım annesi olacak
Bizde kasım annesi olmayalım zaten kadınların geneli 38 de doğuruyormuş. 40 larda doğuran azmış. Mesela bu hesaba göre benim ki kasım sonuna denk geliyorKasım annelerine baktım ekim annesi olmuş resmen orası
Kız kasım da doğuran olursa buraya yazsın he unutmayın burayıBizde kasım annesi olmayalım zaten kadınların geneli 38 de doğuruyormuş. 40 larda doğuran azmış. Mesela bu hesaba göre benim ki kasım sonuna denk geliyor
hiç korkma olup bitiyor hepsiKafamda kuruyorum çok eşimde o tarihlerde askere gidicek işte hepsi üst üste gelince benim panik atak ortaya çıktı
İstanbulda mısın doğumuma gel sen iyi gaz veriyon hehiç korkma olup bitiyor hepsi
Çok doğurunca böyle oluyor bende ilkin de senden beterdim.antalyadayim maalesefİstanbulda mısın doğumuma gel sen iyi gaz veriyon he
phillips avent’in hands free olanını aldım. çok yorum vs de bulamadım ama iyidir herhalde. çok baktıkça kafam iyice karışmıştı, aldım geçtim sonundaGöğüs pompası alan ne aldı daha önce kullanan ne tavsiye eder. Aldım ama yedek alcam bir tane daha
üst bacağım benim de felaket durumda, resmen selülit patlaması oldu hamilelikle. inşallah sonra geçer.hamilelikte selülitlerim çok arttı yea, vücut özellikle yağ mı tutuyor acaba emzireceğiz falan diye
tahin ne içinmiş acaba? bebek kilo alsın diye mi, genel faydası mı varmış?İyi yapmışsın aslında bende öğleni çok yemiyorum sabah yumurta falan yediğim için öğleni biraz geçiştiriyorum meyve falan yiyorum. Tahin aldım şimdi onu deneyeceğim birde çok faydası varmış onum meyvelerin üstüne atarım tek yiyemezsem
sağ olasın canım, içimi ferahlattın vallaSen gönlünü ferah tut, bak doktorun da güzel konuşmuş, daha ne olsun Okuldaki bir sınıf çocuğu düşün, her boydan kilodan çeşit çeşit çocuk var, anne karnında nasıl aynı olsun bu bebeler
Bu iştah olayına katılıyorum, çünkü ben de aynen senin gibi öncesinde aralıklı oruç yapıyordum, sonradan öğün ekledim. Bir bakarsın, olursa olur, olmazsa da zaten çok şükür bebeğin sağlıklı zaten Kendini strese sokup zorla yemek yiyeceğin bir durumun yok ki. Kucağına sağlıkla alıp da her gün biraz daha büyüdüğünü görünce için çok ferahlayacak
biz hiç ara vermedik ama normali gibi de olmuyor tabii. daha çok benden kaynaklı haliyle; hem çokKızlar bu cinsel hayat ne zaman normale dönüyor tahmini? Sizde durumlar nasıl? 1 ay sonra yeniden bir girişimde bulunduk ve yine başarısız Birkaç dk sonra kaçarak uzaklaşasım geliyor. Aslında isteksiz değilim ama iş o noktaya gelince öyle bir libido düşüşü yaşıyorum ki kadar yemin ederim her şey sinirimi bozuyor. Artık doğum olup en az kırkım çıkana kadar istemiyorum, kesinlikle denemeyeceğim bile dedim.