Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,5%
  • erkek

OY: 91 51,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Çok şıkmış bunlarr ama benim fizik bilgim yetmiyor dkgjg nasıl çekmek lazım bunu
Onu ben de biraz kurcalayacağım Işığı arkaya alıp karanlık odada çekmek gerekiyor da mesela iPhone otomatik aydınlatıyor düzeltiyor falan onu nasıl önleyeceğiz. Ben bütün bunları beyim evde yokken çözmeliyim onu giydirip çekmesi kalmalı sadece hayatta sabredemez böyle şeylere Bir de hafta sonu yapıcaz mecbur hafta içi eve gelene kadar hava kararıyor zaten

Kızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.

Bir de ıslak mendil uninaby mi alacağız? Bugün Sleepy e baktım. Bebek için olanına. İçinde parfüm var asit var. Nasıl bebek için anlamadım

Havalar güzel değil mi dışarda çekinsenize bizde hazır hava güzel hemen hazırlandık arkadaşa söyledim sahil kenarına gittik yanıma işte minik ayakkabısı isim yazılı tablosu ve ultrason kağıdını aldım onlarla foto çekiniriz diye baya güzel fotolar oldu evde de çekincem tabi boş duvar da sonra doğumda ve doğum sonrası fotolarıda eklerim hepsini çıkarttırırım albüm yapmak için

Bir de ıslak mendil uninaby mi alacağız? Bugün Sleepy e baktım. Bebek için olanına. İçinde parfüm var asit var. Nasıl bebek için anlamadım
ben sanırım ılık su ile yıkayacağım her seferinde.
onun dışında da dışarı için su yapıp sprey kaptan sıkmak ve waterwipes var aklımda. diğerlerine güvenemiyorum ben de.

Ben sleppynin yenidoğan için olanını aldım 99.5 su yazılı olanı az aldım tabi sen diyince içeriğine baktımda parfüm asit falan yok gibi yinede bakmak istersen

Eklentiler

• image.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.
ben uzun/yarım kol alacağım çünkü üşünüyormuş doğum sonrası bi süre. zaten normalde de askılı gecelik pek sevmiyorum. ama bence sendeki takımlar çok yeterliymiş canım illa uzun kol takıntın yoksa

16/8'den başlayım, uzmanlar bunu onermiyorlar. Mindy pelz var, hatta kitabı var kadınlar için aralıklı oruç diye. Hamilelik döneminde kesinlikle önermiyorum diyor. Kısa zamanda alışırsın zaten, merak etme.

Hayır hayır hiç kendini suçlama, senin kilonla alakası yok. Yemekte zorlandığın etleri salata gibi yesen daha mı kolay olur senin için acaba? Tavuğu öyle yiyorum ben, sehriyeli tavuk salatası yapıyorum içinde bol yeşillik de var. Vitaminleri düzenli kullanmanın bebeğin kilosuna etkisini şöyle anladım, doktorum dedi ki olmazsa, bebek çok büyük olacak olursa yani, multivitamini keseriz. Yağlı peynir de ille kaşar olmak zorunda değil ki, simit ezine peyniri zeytinyağlı domates yapabilirsin, oh mis. Sadece yarım yağlı falan yeme, tam yağlı ne istiyorsan ye gitsin

Bak zaten ne kadar güzel besleniyormussun, ben senden tavsiye alsam yeriymiş. Hiç sıkma canını, içeride de dışarıda da nasıl güzel bakar büyütürsün sen onu

hic yaptirmadim ben esim yaptiriyor onda bir yan etkisi olmadi hic. hangi doktorun istemedi aile hekimi yoksa kadin dogumcun mu? o sana vitamin de onermiyordu o doktor mu?

Şişme sorunum yok şükür çok zor. Ama dönerken bende çok zorlanıyorum canım o kadar acıyor ki sol taraf kasığın iç tarafı bıçaklanıyorum sanki ordan. Uyurken çok rahatsız şekilde uyuyorum. Hep uyuşuyor yttığım yöndeki kolum bacağım döne döne bir sağ bir sol yapıyorum

Çok sağolun içimi rahatlattınız ben değil ama eşim de iri bir bebekmiş kardeşleri de öyle. Ben de ona bağlıyorum artık. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkür ederim

canim ben ilk dogumumda uc gun kaldim kisa kollu onu dugmeli emzirmeye uygun ve bol bir gecelik giydim karnim inmez hemen diye. 2 gun de degistirdim yine onden dugmeli kolu az daha uzun baska bir gecelik giydim karnim inmisti iki gunde onu giyindim ciktim sonra. zaten cis yapmadigindan birsey baglaniyor sondamiydi neydi onun adi o varken ancak gecelik iyi olur. hastaneler sicak oluyor burda oyle orda da oyledir
Geceligimde bak buydu trendyoldan almistim yumusaci yine aynisini giyincem

Eklentiler

• IMG_3567.png
    213,4 KB · Görüntüleme: 56
Allah yardımcımız olsun gerçekten uykular haram oldu

Ben sleppynin yenidoğan için olanını aldım 99.5 su yazılı olanı az aldım tabi sen diyince içeriğine baktımda parfüm asit falan yok gibi yinede bakmak istersen
Bu farklı bak benim aldığımdan. Newborn olarak bakayım bi de o zaman kuzum. sağol
Yarım kollu alayım o zaman. Kolsuz benimkiler hep. Belki uzun kollu gecelik de alırım. Çok kararsızım bu konuda ya. Üşüyeceğim zannediyorum.
neden izin vermedi ne dedi tam olarak?
Tam olarak birşey demedi kuşum yaptırma dedi. Benimki açıklama yapmaz. Tüp bebek benimki, belki onun için riske atmamak için yaptırma demiştir, ilk iki ay kanamam falan oldu, heyet raporluydum, yaşım ileri, yani bilemiyorum. Benim hem kadın doğumcum, hem aile hekimim de yaptırma dedi. Aile hekimim tüp bebek olduğu için "kıymetli gebelik, aşı yaptırmayıver bu sene" Dedi. Çünkü iğneyi olduktan sonra dediğim gibi benim vücudumda hafif hastalık oluyor, eğer bağışıklığım düşükse baya hasta oluyorum canım.
hic yaptirmadim ben esim yaptiriyor onda bir yan etkisi olmadi hic. hangi doktorun istemedi aile hekimi yoksa kadin dogumcun mu? o sana vitamin de onermiyordu o doktor mu?
Evet vitamin de vermiyor . Kendisi gazi üniversitesi bölüm başkanı ve prof, baya tecrübeli biri yani. Ben serzenişte bulunuyorum falan ama baya bilgili tecrübeli donanımlı iyi bir doktordur kendisi. Yoksa değerlerimin iyi olduğunu söylüyor vermiyor. Muhtemelen o haklıdır ama ben takviye almak istiyorum.
Tamam kuzum böyle birşey alayım ben de. Benimkiler yazlık gibi. Sabahlıkları uzun kollu ama yine de sabahlığı çıkarınca üşürüm sanki. Bi uzun bi yarım kollu gecelik alasım var.

Ben unibaby aldım, açmamıştım düne kadar. Dün kedinin vücudunu silmek için açtım, baya da 1 paket bitti neredeyse hiç rahatsız olmadı ki bilirsin kokulu şeyleri sevmezler normalde hayatta da sildirmez ama bundan rahatsız olmadı. Güvendim ben, sevdim

Kedişin nasıl oldu kuzum? Okudum gece nöbet tutmuşsunuz? Daha iyi mi patisini sevdiğim

Bende şu ikisi var. Belki bi tane daha pijamalı ama lohusa geceliği sayılmayacak alt üst bi şey alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…