Onu ben de biraz kurcalayacağımÇok şıkmış bunlarr ama benim fizik bilgim yetmiyor dkgjg nasıl çekmek lazım bunu
Havalar güzel değil mi dışarda çekinsenizeOnu ben de biraz kurcalayacağımIşığı arkaya alıp karanlık odada çekmek gerekiyor da mesela iPhone otomatik aydınlatıyor düzeltiyor falan onu nasıl önleyeceğiz. Ben bütün bunları beyim evde yokken çözmeliyim onu giydirip çekmesi kalmalı sadece hayatta sabredemez böyle şeylere Bir de hafta sonu yapıcaz mecbur hafta içi eve gelene kadar hava kararıyor zaten
ben sanırım ılık su ile yıkayacağım her seferinde.Bir de ıslak mendil uninaby mi alacağız? Bugün Sleepy e baktım. Bebek için olanına. İçinde parfüm var asit var. Nasıl bebek için anlamadım
Ben sleppynin yenidoğan için olanını aldım 99.5 su yazılı olanı az aldım tabi sen diyince içeriğine baktımda parfüm asit falan yok gibi yinede bakmak istersenBir de ıslak mendil uninaby mi alacağız? Bugün Sleepy e baktım. Bebek için olanına. İçinde parfüm var asit var. Nasıl bebek için anlamadım
ben uzun/yarım kol alacağım çünkü üşünüyormuş doğum sonrası bi süre. zaten normalde de askılı gecelik pek sevmiyorum. ama bence sendeki takımlar çok yeterliymiş canım illa uzun kol takıntın yoksaKızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.
16/8'den başlayım, uzmanlar bunu onermiyorlar. Mindy pelz var, hatta kitabı var kadınlar için aralıklı oruç diye. Hamilelik döneminde kesinlikle önermiyorum diyor. Kısa zamanda alışırsın zaten, merak etme.canım kaşar (yağlı peynir) dışında hepsini yiyorum ya. 3 yumurta, yarım avokado, 5-6 zeytin, beyaz peynir, ekmek, bal, domates, salatalık kahvaltım
sonrasında 1 ara öğün yapıyordum meyve, yoğurt ve ceviz/pekan/kaju hangisi olursa. şimdi ara öğünü 2’ye çıkardım. kaşar ekledim, kuru meyve ekledim. bi sefer daha kuruyemiş ekledim. muz 2 günde bir yemeye çalıştım hep. artı çok düzenli vitaminlerimi de alıyorum
akşam da koca bi kase salata ki içinde kabak çekirdeği ve ayçiçeği çekirdeği ekli. yoğurt-baklagil en sevdiğim yemek zaten. biraz kırmızı ette zorlanıyorum ama artık yiyeceğiz mecbur. tavuk fa nadir ama ona da başladım şimdi.
6 kilo aldım şimdilik, tabii sorguluyorum ben az aldım da bebek de az mı beslenebildi diye şimdi.
tatillerde de her istediğimi yedim, tatlı vs dahil.
biraz 16/8 gibi besleniyorum yalnız. şimdi o aralığı da düşürmeye çalışıyorum,
neden izin vermedi ne dedi tam olarak?Kuzum ben her sene grip aşısı olurum. Bu senede olmak istedim ama doktorum izin vermedi. Olmadım.
hic yaptirmadim ben esim yaptiriyor onda bir yan etkisi olmadi hic. hangi doktorun istemedi aile hekimi yoksa kadin dogumcun mu? o sana vitamin de onermiyordu o doktor mu?Evet canım aşıdan sonra bir hafta falan sallanıyorsun. Hafif hastalık yapıyor, yaptırdığın sırada bağışıklığın düşükse yatırabiliyor. Yıllaardır olurum. Ben de bu şekilde oluyor.
Şişme sorunum yok şükür çok zor. Ama dönerken bende çok zorlanıyorum canım o kadar acıyor ki sol taraf kasığın iç tarafı bıçaklanıyorum sanki ordan. Uyurken çok rahatsız şekilde uyuyorum. Hep uyuşuyor yttığım yöndeki kolum bacağım döne döne bir sağ bir sol yapıyorum33+2 ve ben artık dayanamıyorum kızlar . Yemediğim halde ellerim davul gibi uyandım aşırı uyuşuklar . Gece elli sefer uyandım . Sağdan sola dönmek imkansız . Sola yatmaktan kolum çürüdü . Afedersiniz totom aşırı ağrıyorbu bebenin aşağı da olması beni mahvetti . Ama neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum . Kötü bir günaydın herkese
Çok sağolun içimi rahatlattınızSelam, benim doğumum normalde Kasım sonu ama bir ay öncesi bir ay sonrasını da takip ediyorum.
Gebelik diyabeti olan ve şekerini düzenli kontrol eden biri olarak söylüyorum tokluk değeriniz çok iyi. Benim bebeğim de sizin bebeğinize benzer persentilde gidiyor. Düzenli şekerimi ölçüyorum diyet de yapıyorum. Ama bebek hala iri. En son doktorum genetik olarak iri bir bebek demek ki dedi. Siz de hiç endişelenmeyin
canim ben ilk dogumumda uc gun kaldim kisa kollu onu dugmeli emzirmeye uygun ve bol bir gecelik giydim karnim inmez hemen diye. 2 gun de degistirdim yine onden dugmeli kolu az daha uzun baska bir gecelik giydim karnim inmisti iki gunde onu giyindim ciktim sonra. zaten cis yapmadigindan birsey baglaniyor sondamiydi neydi onun adi o varken ancak gecelik iyi olur. hastaneler sicak oluyor burda oyle orda da oyledirKızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.
Allah yardımcımız olsun gerçekten uykular haram olduŞişme sorunum yok şükür çok zor. Ama dönerken bende çok zorlanıyorum canım o kadar acıyor ki sol taraf kasığın iç tarafı bıçaklanıyorum sanki ordan. Uyurken çok rahatsız şekilde uyuyorum. Hep uyuşuyor yttığım yöndeki kolum bacağım döne döne bir sağ bir sol yapıyorum
Bu farklı bak benim aldığımdan. Newborn olarak bakayım bi de o zaman kuzum. sağolBen sleppynin yenidoğan için olanını aldım 99.5 su yazılı olanı az aldım tabi sen diyince içeriğine baktımda parfüm asit falan yok gibi yinede bakmak istersen
Yarım kollu alayım o zaman. Kolsuz benimkiler hep. Belki uzun kollu gecelik de alırım. Çok kararsızım bu konuda ya. Üşüyeceğim zannediyorum.ben uzun/yarım kol alacağım çünkü üşünüyormuş doğum sonrası bi süre. zaten normalde de askılı gecelik pek sevmiyorum. ama bence sendeki takımlar çok yeterliymiş canım illa uzun kol takıntın yoksa
Tam olarak birşey demedi kuşumneden izin vermedi ne dedi tam olarak?
Evet vitamin de vermiyorhic yaptirmadim ben esim yaptiriyor onda bir yan etkisi olmadi hic. hangi doktorun istemedi aile hekimi yoksa kadin dogumcun mu? o sana vitamin de onermiyordu o doktor mu?
Tamam kuzum böyle birşey alayım ben de. Benimkiler yazlık gibi. Sabahlıkları uzun kollu ama yine de sabahlığı çıkarınca üşürüm sanki. Bi uzun bi yarım kollu gecelik alasım var.canim ben ilk dogumumda uc gun kaldim kisa kollu onu dugmeli emzirmeye uygun ve bol bir gecelik giydim karnim inmez hemen diye. 2 gun de degistirdim yine onden dugmeli kolu az daha uzun baska bir gecelik giydim karnim inmisti iki gunde onu giyindim ciktim sonra. zaten cis yapmadigindan birsey baglaniyor sondamiydi neydi onun adi o varken ancak gecelik iyi olur. hastaneler sicak oluyor burda oyle orda da oyledir
Geceligimde bak buydu trendyoldan almistim yumusaci yine aynisini giyincem
Oyy bundan ben de aldım da işyerine teslim edildi elime ulaşmadı. Ben sanırım 0-1 almıştım. Yılbaşında hemen giydiririm diyeEki Görüntüle 3496302
Yılbaşı kostümü hazıır. 1 3 aylık aldım ama olur mu o zaman bilemedim büyük geldi gözüme
Ben unibaby aldım, açmamıştım düne kadar. Dün kedinin vücudunu silmek için açtım, baya da 1 paket bitti neredeyse hiç rahatsız olmadı ki bilirsin kokulu şeyleri sevmezler normalde hayatta da sildirmez ama bundan rahatsız olmadı. Güvendim ben, sevdimBir de ıslak mendil uninaby mi alacağız? Bugün Sleepy e baktım. Bebek için olanına. İçinde parfüm var asit var. Nasıl bebek için anlamadım
Kedişin nasıl oldu kuzum? Okudum gece nöbet tutmuşsunuz? Daha iyi mi patisini sevdiğimBen unibaby aldım, açmamıştım düne kadar. Dün kedinin vücudunu silmek için açtım, baya da 1 paket bitti neredeyse hiç rahatsız olmadı ki bilirsin kokulu şeyleri sevmezler normalde hayatta da sildirmez ama bundan rahatsız olmadı. Güvendim ben, sevdim
Kızlar şimdı hastanede ne giycez ya? Ben hala karar vermedim. Bende iki kolsuz gecelik+ sabahlıkları ve bir uzun kollu pijama var. Yarım kollu veya uzun kollu gecelik alıyor muyuz? Almalı mıyım bana bi akıl verin?.