- 2 Ocak 2021
- 4.073
- 4.175
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır neden benim karşıma çıkmıyor, bir de aradım çok teşekkür ederim ayrıca bu her yeri ayrı yapılı ve 800 gr alma kibriyle bakan kadında görsem hiç de beğenmezdim
Ahaha onu şunda görürüz muhtemelenHayır neden benim karşıma çıkmıyor, bir de aradım çok teşekkür ederim ayrıca bu her yeri ayrı yapılı ve 800 gr alma kibriyle bakan kadında görsem hiç de beğenmezdim
Ay bunu da şimdi gördüm de, ben hiç bu markaya uygun bir insan değilim galibaAhaha onu şunda görürüz muhtemelen Eki Görüntüle 3496070
O sırada benim lohusa takımı bile almamam peki. Evden önü düğmeli pijamalarımdan yanıma alacağım, Miss Dünya Lisa’dan düz düğmeli gecelik aldım sadece 1 adet yoğun sosyal medya baskısı üzerine o daAy bunu da şimdi gördüm de, ben hiç bu markaya uygun bir insan değilim galiba
Bunlar zaten takım takım satılıyormuş, ben de almam. Paylaştıkları fotoğrafları görünce almaya yeltenecek heves de kalmadı zaten Ben de evdeki onu düğmeli pijamalardan götüreceğim. Bir tane de aldım ama çok beğeniyordum, lohusa halimle bunu giymek bana moral olur, kendimi iyi hissederim fikriyle aldımO sırada benim lohusa takımı bile almamam peki. Evden önü düğmeli pijamalarımdan yanıma alacağım, Miss Dünya Lisa’dan düz düğmeli gecelik aldım sadece 1 adet yoğun sosyal medya baskısı üzerine o da
Ay bende baya hareketli iyi bari diyorum hareketliyse sıkıntı yok diye düşünüyordum yanılıyor muyum acaba bazen karnımın bir yerinde toplanıp kalıyor . Ay ben 35i beklemeden gidiyim en iyisiBi cuma günü çok hareket hissettim bi de ayak dayiyor gibi acıtıyordu. Ama ayak dayasa yine ayirt edemem su an mesela
İyi yaptın bacım temiz bir tane yanımızda olsun kafasındayım bende bunları alsak sonrasında nerde giyeceğizBunlar zaten takım takım satılıyormuş, ben de almam. Paylaştıkları fotoğrafları görünce almaya yeltenecek heves de kalmadı zaten Ben de evdeki onu düğmeli pijamalardan götüreceğim. Bir tane de aldım ama çok beğeniyordum, lohusa halimle bunu giymek bana moral olur, kendimi iyi hissederim fikriyle aldım
O tüylü şey sahnede giyilir bence #dogumdansahneyeİyi yaptın bacım temiz bir tane yanımızda olsun kafasındayım bende bunları alsak sonrasında nerde giyeceğiz
günayydınnnn bugün bizim de kontrol var. üç haftadır ben hiç kilo almadım umarım bebiş almıştır
benim de uyku ihtiyacım inanılmaz arttı gözümü açamıyorum, uyanıp uyanıp tekrar uyuyorum nasıl bebek bakcam diye düşünüyorum çatlasa duymıcamHerkes son aylarda yeniden uyku ihtiyacının arttığından bahsederken benim gece saat 3te hala uykumun gelmemiş olması sabah da geç kalkmadım ve gün içinde uyumadım oysa ki
yaa kıyamam inşallah sana tatlış tatlış gösterir kendini çok mutlu dönersin. ben de oğlumu götürücem umarım yüzünü görebiliriz :))Benim de yarınnnn, beyimsiz gidicem galiba bi tık üzgünüm
Maşallah bebişeee şekerden dolayı değilse nasıl beslendin bize de söyle benimki 33. Haftada 2 kilo skskskben yine açlık tokluk şekeri baktırmak zorunda kaldım bebek 31+0, 2400 gram 45 cm çıktı. Neredeyse 34 haftalık görünüyor, ben de bu hafta 3 kilo almışım…..
Evet bu gece özellikle saatlere baktım kaçta kalktım diye 11 de yatmıştım saat 1 de kalktım sonra tekrar 3 de kalktım bildiğin 2 saatte bir kurulu alarm gibi gerçekten çok ilginçEvet kaan kocatepe cikti simdi karsima, son 2 ayda ozellikle 2-3 saatte bir uyanmak uyuyamamk vicudun kendini hazirlamasiymis. Aslinda mantkkli . Emzirmek icin kalkmaniz gerekiyor , buyuzden dogumdan once vucut sizi alistiriyor demis.
çıktı mı şekerben yine açlık tokluk şekeri baktırmak zorunda kaldım bebek 31+0, 2400 gram 45 cm çıktı. Neredeyse 34 haftalık görünüyor, ben de bu hafta 3 kilo almışım…..
Korkutmak istemem ama fazla şişlik te iyi değil. Yani normal öden dışımda ekstra fazla şiştiğini gereksiz öden olduğunu düşünüyorsan bi doktora görün. İlla duymuşsundur bi anda sık sık ödem olup şişince gebelik zehirlenmesi oluyor diyorlar. Sağa sola dönememek zaten çok normal göbek büyüdü benim ki bilr o kadar büyümedi aşırı zorlanıyorum uyuyamıyorum33+2 ve ben artık dayanamıyorum kızlar . Yemediğim halde ellerim davul gibi uyandım aşırı uyuşuklar . Gece elli sefer uyandım . Sağdan sola dönmek imkansız . Sola yatmaktan kolum çürüdü . Afedersiniz totom aşırı ağrıyor bu bebenin aşağı da olması beni mahvetti . Ama neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum . Kötü bir günaydın herkese