Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Hediye yağdırma yarışına büyük teyze de katıldı 😂😂🧿🧿🧿 Dikkat et ama çılgın eltiler falan var 😂😂

Sizin bu durumlar karşısında insanın durup çevresini sorgulayasi geliyor ama herkesten daha da soğumamak için yapmıyorum 😂
Yok eltim 1 tane o da hic sallamaz:) dedim ya aramadi bile hic. Genelde gelen hediyeler zevkli oluyo cok sukur🤣

Arkadasim hediye yaptiriyomus minnosuma yine bi gozyasim pit 🌸🥲

Eklentiler

• IMG_9055.png
    IMG_9055.png
    534,2 KB · Görüntüleme: 65
yaa evet iste ben de tam olarak oyle. yemege cikmayi ozledim ya da aksam sohbet ederken biraz rahatlamayi ozledim sanirim. simdi popomun ustune bile oturamiyorum yatar vaziyetteyim o zamanda donup duruyorum koltukta karnim agir geliyor birlikte bi film bitiremiyoruz bile aksamlari. ben yarim saat donup durduktan sonra yatmaya geciyorum genelde erkenden
benim de son 4-5 gündür enerjim yok hiçbir şeye gerçekten. sürekli uzanma modu. yani bazen çok çekiyorum eşimden bile, resmen tembel moddayım ama işte bi süreç, belki bir daha yaşayamayacağız böyle bir şey, tadını çıkarmak lazım

bu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
benim hemoglobin 11.3, 11.9’dan düşmüştü, doktor bi panik oldu. 27 mg vardı multivitaminde, yetmez dedi. ek 2 tablet daha başladık toplam 90 mg . ferritin de birden 98’den 39’a düştü. ben gece yatmadan alıyorum, hiç sorun yaşamadım mide bulantısı konusunda. multi 3’e bölünmüş halde, 2 sabah-1 akşam tablet yapıyorum. ama ondan demir emilimi çok olduğuna emin değilim zira sabah peynir ve çay. akşam yoğurt oluyor genelde.

yalnız benim demire düzenli başlamadan önce korkunç saçım dökülüyordu. ya demir ya da b12; birisi acayip toparladı. şimdi gerçekten 4-5 tel anca dökülüyor banyo sonrası

Benim de fakir ruhum sade fiyonk makarna üstüne sarımsaklı yoğurt istiyo herkese söyledim dogurdugum gün bunu yemek istiyorum tabak tabak 🤣🤣🤣
nohut ya da mercimek makarnası ye canım. benim de aynı şeyi canım çok istiyordu ve tam tadını vermese de, epey bastırdı o isteğimi. 2 haftada bir falan yapıyorum

Bende çok uzun zamandır yaklaşık 2 aydır yaşadığım bi ağrı var acaba sizin bahsettiğiniz çatı ağrısı o mu? Sadece lavaboya giderken ağrıyı hissediyorum nadir normal yaşamda hissediyorum. Ağrı vajina girişinde o iki dudak kısımları ama ağrıyan etim değil orda ki kemik o kısımlar ağrıyor sanki ilişkiye girilmiş zorlanmış gibi düşünün ama çoooook uzun zamandır ilişkide olmuyor 🫣😅 yani sizce çatı ağrısı mı yoksa başka bi ağrı mı. İnternetten görsellere baktım pek çatı gibi durmuyor ama
bende de tamamen aynı ağrı var. hele biraz ayakta kalayım, geçen bebe alışverişi yaptık, 2.5 saat falan sürdü, yattım, anca 2 saatte hafifledi.

2 gün önce ebeye sordum, bağ dokusu ağrısı dedi, içim biraz rahatladı

ben bi de progestan fitil kullanıyorum, o da yapıyor aynı ağrıyı

açlık şekerim 108-109 gibi. tokluklarda en fazla 160 . ama diyet yaptığım için böyle çıkıyor. günde bir öğün 140 üstü çıkıyor genelde
Anladım canım, ben de dikkat ediyorum diyetime , küçücük bişey kaçırsam 160-170-180 leri görüyorum. Günde bi kere oluyor genelde bazen iki üç günde bir . dün sabah ve akşam kaçamak yaptım iki defa yükseldi. Doktor takip edelim dedi şimdilik başlamadı insülin. Ondan merak ettim

benim hemoglobin 11.3, 11.9’dan düşmüştü, doktor bi panik oldu. 27 mg vardı multivitaminde, yetmez dedi. ek 2 tablet daha başladık toplam 90 mg . ferritin de birden 98’den 39’a düştü. ben gece yatmadan alıyorum, hiç sorun yaşamadım mide bulantısı konusunda. multi 3’e bölünmüş halde, 2 sabah-1 akşam tablet yapıyorum. ama ondan demir emilimi çok olduğuna emin değilim zira sabah peynir ve çay. akşam yoğurt oluyor genelde.

yalnız benim demire düzenli başlamadan önce korkunç saçım dökülüyordu. ya demir ya da b12; birisi acayip toparladı. şimdi gerçekten 4-5 tel anca dökülüyor banyo sonrası
ben de sac dokulmesi yok hicbir belirti de yoktu aslinda sadece kan testinde oyle cikti. benim de multi vitaminde 17 mg var 25te ekstradan aliyorum gece yatmadan, toparlar herhalde

benim de son 4-5 gündür enerjim yok hiçbir şeye gerçekten. sürekli uzanma modu. yani bazen çok çekiyorum eşimden bile, resmen tembel moddayım ama işte bi süreç, belki bir daha yaşayamayacağız böyle bir şey, tadını çıkarmak lazım
enerjim yerinde benim ama bebisin basi asagi donmus cok cok baski yapiyor artik bana, agirlik merkezi asagiya kaydi iyice yurumem oturmam hepsi zorlasti. Tadini da cikaramiyorum hic soylenmekten 😐

Benim 12den 10.8e düşünce doktorun panik yapmasını anladım şimdi djdjdj

X