Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kızlar sabah gittim kendi doktoruma ve evet servikal uzunluk 55 mm miş, acil yanılmamış yani. Olabilir kısar uzalır çok önemli değil dedi. Yüksek enfeksiyon varmış idrarda yine, şaşırmadım😅 çatı ağrısını sordum gerçekten de normal doğum için iyi bir şeymiş, vücudun kendini hazırlamaya başladığını söyledi. Şuanlık bebiş makat gelişmiş ama döner daha zaman var dedi.
Anne olunca insan çok pimpirikli oluyor sanırım. Ben daha çatı ağrısı yaşamadım doğuramam mı acaba normal 😁 gerçi doktorum boyun uzun çatın iyidir dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun herşeyin

bu arada demiriniz kac cikmisti kizlar. benim 10,8 cikti 11 olmasi gerekiyormus sinirin cok az altinda ektra demir al dedi sonunda doktor. ben de ztan gunluk 25mg demire basladim. sizinkiler kac mg? ayrica hamilelik vitaminin icinde de 17 mg var gunluk cok mu aliyorum acaba
Benim ki en son 12 Eylül de vermişim tahlil 117 çıkmış demir. Buda 11,7 demek herhalde yada hemoglobin (hgb) galiba gerçek kan değerini gösteren o 13.4 çıkmış

BENDE DÜN KONTROLE GİTTİM 6 DOZ SADECE GECELERİ VURULACAĞIM . GEBE OLMASAN BU ÖLÇÜMLERE İNSÜLİN VERİLMEZ AMA GEBESİN DİYE VERİYORUZ İŞTE DEDİ. DOĞUMDAN SONRA KURTULACAKSIN MERAK ETME DEDİ. AMA BANA İNSÜLİN HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR. NEDEN ACABA
çünkü büyüyorlar 1 hafta vurduğumuz öteki hafta az geliyor. bana ilk 1le başladılar 1 ayda öğlen 5e çıktı haftaya sabah da çıkar.

Bende çok uzun zamandır yaklaşık 2 aydır yaşadığım bi ağrı var acaba sizin bahsettiğiniz çatı ağrısı o mu? Sadece lavaboya giderken ağrıyı hissediyorum nadir normal yaşamda hissediyorum. Ağrı vajina girişinde o iki dudak kısımları ama ağrıyan etim değil orda ki kemik o kısımlar ağrıyor sanki ilişkiye girilmiş zorlanmış gibi düşünün ama çoooook uzun zamandır ilişkide olmuyor 🫣😅 yani sizce çatı ağrısı mı yoksa başka bi ağrı mı. İnternetten görsellere baktım pek çatı gibi durmuyor ama

Bende çok uzun zamandır yaklaşık 2 aydır yaşadığım bi ağrı var acaba sizin bahsettiğiniz çatı ağrısı o mu? Sadece lavaboya giderken ağrıyı hissediyorum nadir normal yaşamda hissediyorum. Ağrı vajina girişinde o iki dudak kısımları ama ağrıyan etim değil orda ki kemik o kısımlar ağrıyor sanki ilişkiye girilmiş zorlanmış gibi düşünün ama çoooook uzun zamandır ilişkide olmuyor 🫣😅 yani sizce çatı ağrısı mı yoksa başka bi ağrı mı. İnternetten görsellere baktım pek çatı gibi durmuyor ama
tam benim de aynı yer canım, çatı ağrısı diye tahmin ediyorum ben de.

aynen de o çatı ağrısı azcık da yürürken bacağına vuruyor işte

tam benim de aynı yer canım, çatı ağrısı diye tahmin ediyorum ben de.

aynen de o çatı ağrısı azcık da yürürken bacağına vuruyor işte
Ben hiç çatı ağrısı olarak düşünmedim öyleyse bende çok uzun zamandır var gurubu takip ediyorum en erken bende başladı demek ama gün içinde fazla hissettirmiyor neyse ki. Yeni yeni daha bazen gün içinde bazen uyurken. Beni daha çok kasık yumurtalık tarafı zorluyor.

Ben hiç çatı ağrısı olarak düşünmedim öyleyse bende çok uzun zamandır var gurubu takip ediyorum en erken bende başladı demek ama gün içinde fazla hissettirmiyor neyse ki. Yeni yeni daha bazen gün içinde bazen uyurken. Beni daha çok kasık yumurtalık tarafı zorluyor.
Bende de daha çok oturduktan ya da uyku arası kalkarken, hareketsizlik sonrası oluyor.

X