Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kızlar ağrım hiç geçmedi acile geldim. Serviks uzunluğu 60 mm dedi. 60 mm hiç görmedim şuana kadar dedi doktor, bu normal mi ? bir kaç kere ölçtü hatta, şaşırdı baya. Ağrının sebebi fıtık ya da enfeksiyon olabilirmiş

Ben çekmeceleri çekmiştim bak atayım fikir olur belki. Organizerler içi: Altlar, kısa kollu zıbınlar, uzun kollu zıbınlar, tulumlar, şapkalar, önlükler, çoraplar. Askıya da tulumları genel olarak astım. Battaniyelerin arkasındakiler de kıştan sonra giydireceklerim. Onları henüz yıkamadım. Kıyafetler normal giyilip yıkandıkça arada onları da atarız dedi annem

Ben takımları katlayacağım sanırım ya tulum hırka vs asacağın sadece. Müslinleri falan şifonyere koyabilirsin, bez pamuk ıslak mendik vs gibi çok gerekli olan şeyleri de ben çekmeceye koyacağım

İnternette bakınca normal diyor aslında bu uzunluğa ama neden şaşırdı ki doktor. Kendi doktoruna sordun mu canım? Umarım gaz sancısı falan çıkar ya sorunsuz dönersin

İnternette bakınca normal diyor aslında bu uzunluğa ama neden şaşırdı ki doktor. Kendi doktoruna sordun mu canım? Umarım gaz sancısı falan çıkar ya sorunsuz dönersin
50 mm olur en fazla dedi, anlamadım kötü bir şey mi dedi açıklama yapmıyorlar ki fıtık ağrısı gibi duruyor tek kasıkta olduğu için dedi

Çok teşekkür ederim fikir oldu

35-50 mm falan duyuyorum ben genelde, 60 mm biraz fazla evet ama olumsuz bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Bir de cihaz ve hastane güvendiğin bir yer miydi? Çok fark ediyor çünkü

35-50 mm falan duyuyorum ben genelde, 60 mm biraz fazla evet ama olumsuz bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Bir de cihaz ve hastane güvendiğin bir yer miydi? Çok fark ediyor çünkü
Şehir hastanesi ya, çok da güvenmiyorum ama doktor da bi kaç kere ölçtü anlamadım bir de yoğun bakımda yer yok haberin olsun diye başından uyardı

Şehir hastanesi ya, çok da güvenmiyorum ama doktor da bi kaç kere ölçtü anlamadım bir de yoğun bakımda yer yok haberin olsun diye başından uyardı
en kötü ihtimali söylüyordur belki. hâlâ hastanede misin? nasıl netleşecek fıtık mı değil mi

Evet canım iki doz yapıldı ama onun bir süresi varmış sanırım. Hafta ilerlerse tekrar yapabiliriz dedi doktorumn
Ya ilk defa duydum nedenki etkisimi gidiyor acaba tekrar neden yapiliyorki ciger gelisdirici ben 32 de yapdircam mesela etkisi nekadsr kaliyor sonrasinda zaten neden gerek olsunki kuzum acaba haft ilerlemis olmuyirmu daha erken yapanlar icinmi gecerli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…