- 12 Temmuz 2022
- 23.292
- 85.210
Kaça aldın canoHayırlı olsun canım çok güzel bende prego mios aldık geçen uyguna geldı baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaça aldın canoHayırlı olsun canım çok güzel bende prego mios aldık geçen uyguna geldı baya
Normalde 23 bin ama ebebekte kasıma kadar seçili bebek arabalarında ındırım vardı o da bitane kapalı kutu vardı 14.710 a aldıkKaça aldın cano
Ayy çok iyi almışsın ben 19a almıştımNormalde 23 bin ama ebebekte kasıma kadar seçili bebek arabalarında ındırım vardı o da bitane kapalı kutu vardı 14.710 a aldık
Evet şansa denk geldı benim arkadaşım da 22 ye almıştı güzel günlerde kullanalım insallah daha alınacak çok şey var biz yeni başladık yavaştan bakalımAyy çok iyi almışsın ben 19a almıştım
Olsun olsun en güzel alışveriş zamanları şu an, mis gibi indirimle de başlamışsınızEvet şansa denk geldı benim arkadaşım da 22 ye almıştı güzel günlerde kullanalım insallah daha alınacak çok şey var biz yeni başladık yavaştan bakalım
Ayy evet ya anne yanı beşik ve sünger alan var mı ??Olsun olsun en güzel alışveriş zamanları şu an, mis gibi indirimle de başlamışsınız
Ayy evet ya anne yanı beşik ve sünger alan var mı ??Olsun olsun en güzel alışveriş zamanları şu an, mis gibi indirimle de başlamışsınız
anne yani besik aldim benAyy evet ya anne yanı beşik ve sünger alan var mı ??
Cybex Libelle dusundum bende 6 aydan 22 kiloya kadar kabin boyu agirligi 6 kg. 6 aya kadar Doona almistimcybex eezy twist mi tam olarak hangi modeli bu?
Canım benimde öyleydi rahim ağzı kısalığı görüldüBildiğin su gibi oluyor ya ağ kısmından yukarı doğru su desen su değil ter desen ter değil değişik yani
Ay muhtesem valla bunlari okuyunca insan cok uzuluyor sadece araba 35 suan sevindim ama senin adina harika olmus ben de puseti 20 den 8 e almistim adaptiruyle 10 a gelmisti.Eki Görüntüle 3487310
Kızlar bebek arabasını aldım sonunda. Arabada zaten başından beri cybex eezy istiyordum ama pusette kararsızdım onu da aton s2 aldım. Bence ideal, çok pahalılar vardı ama gereksiz geldi puset için. Eşimle bir günlüğüne yunanistana geçtik öyle aldık. Bebek arabası, puset, adaptörler, babaybjörn aldık. Yol masrafı yurtdışı çıkış pulu vs. derken 30 bin bile etmedi. Sadece şu araba 33 bin küsürdü burada. Zaten mağaza tamamen Türk doluydu insanlar baya komple alışverişe gelmişler
İnternette baktım, doktorlar sürmeyin diyor ama dediğin gibi belki düşük asitli iyi oluyordur canım.aslinda iyi dusunmus sadece dusuk asitli hakiki zeytinyagi almak lazim ben de meme uclarima cok surdum cok iyi geldi yumusatiyor bebege de iyi gelir eminim. asit dengesi daha dusuk olursa yakmaz bebek cildini, biz oyle almistik
Sağol kuzum. Evet gribimsi birşey oldum. Kloroben gargara yaptım bir iki kez. Antibiyotik almaktan iyidir diye düşündüm wala.Çok geçmiş olsun. Senin ki grip belirtisi gibi. Ben ilk doz da orta halli ağrı yaşadım koldan. Çok zorlamadı beni ama ikinci gün çok ciddi halsizlik yaşadım kafamı kaldıramıyordum. Ben genel gebelikten zannettim ama aşı da yapabiliyormuş. Demek benim ki aşıdandı.
Ah kuzumDünkü kadar olmasa da ağrı var kuzum evde kukuletamı tutup yürüyorum mdmg düşecek sanki ağrıyor baya
Evet gerçekten grip gibi oldum. Ballı limonlu karabiberli ıhlamur içtim. İnşallah kötülemeden geçer gider antibiyotik içmek istemiyorumBende olmadı ama hemşire grip benzeri semptomlar yaşayabileceğimi, vitamin almamı söylemişti. Bu belirtilerin olması normalmiş yani, inşallah da hemen geçer gider
Ben işbir yataktan kiki yatagı aldım canım sünger olarak. Ama Kraft comfort da fiyat performans olarak iyi bir ürün olarak duydumAyy evet ya anne yanı beşik ve sünger alan var mı ??
Valla 26 dan beri fil gibiyim yurumek iyi geliyor iniyor ama her daim de yuruyemiyorum.30+4 ten bildiriyorum ortalık karışıyor vaziyet alın
Ben iki adım atınca yoruluyorum valla ama ne kadar hareket o kadar iyi. Yemek temizlik vs yaparken belim kopuyor çok ilginç 2 ay nasıl geçecek acabaValla 26 dan beri fil gibiyim yurumek iyi geliyor iniyor ama her daim de yuruyemiyorum.
Seker testi yapıldı dün ckmadi seker. Amin tüm yavrular sağlıkla insallahMaşallah tosuncukmuş tam Şeker durumu yoksa çok üzerinde durmuyor sanırım doktorlar. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Ya aslında ben de üzüldüm, burdan kalkıp oraya gitmenin akıl karı olmaması lazım normalde ama fiyat farkı mecbur bırakıyor puset seninki neydi, bana bi süre araba koltuğu olarak da idare eder gibi geldiAy muhtesem valla bunlari okuyunca insan cok uzuluyor sadece araba 35 suan sevindim ama senin adina harika olmus ben de puseti 20 den 8 e almistim adaptiruyle 10 a gelmisti.
Evet ya sanki belimi ikiye ayırıyorlar gibi. Ben gece de dönemez oldum kalkıyorum diğer tarafıma yatıyorum öyle dönmüş oluyomBen iki adım atınca yoruluyorum valla ama ne kadar hareket o kadar iyi. Yemek temizlik vs yaparken belim kopuyor çok ilginç 2 ay nasıl geçecek acaba