- 15 Nisan 2024
- 1.666
- 1.879
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı üründe yarın yine kod olacakmış 12.30 da hazır bekliyorsun sepete ekleyip anımda kodu yazıp onaylıyorsun. İlk olunca biraz zor oldu ama yetiştirdim yapmayıAy bu nasıl oldu ne olur bir daha olursa bana da haber verin canlı yayınları
Ay önceki sayfalarda yazıldı sanki ya korktum flg
Al canım en sevdigimiz doktorumuz
Çok teşekkür ederimAynı üründe yarın yine kod olacakmış 12.30 da hazır bekliyorsun sepete ekleyip anımda kodu yazıp onaylıyorsun. İlk olunca biraz zor oldu ama yetiştirdim yapmayı
https://ty.gl/wpr843g6k8u3hÜrün linki bu canım almak istersen yarın 12.30 da üzerinde yayın fırsatı yazan yerden yayına katıl
Ye kiz ye bitaneden olmaz bisey herseyin fazlasi gibi bunun da fazlasi zarar. Nefsini korelt ye gitsinCanım aşırı nar istedi ya hamilelikte tüketilmemeli mi demiştiniz, 1 tane yemekten bişi olmaz herhalde?
Siveno aldık canım birkaç kişiKızlar , bebek kıyafetleri için deterjan önerilerinizi alabilir miyim?
Ben bunu almıştım indirimden çok uyguna geldi, leke çıkarıcıyı da bu markanınkini önerdiler onu aldım. Bunu almasam Siveno alırdımKızlar , bebek kıyafetleri için deterjan önerilerinizi alabilir miyim?
Çok güçlü bi antioksidan sadece seker oranından kaynaklı porsiyonlama konusunda dikkatli olursan sorun çıkmaz sana ve bebişe afiyet olsunCanım aşırı nar istedi ya hamilelikte tüketilmemeli mi demiştiniz, 1 tane yemekten bişi olmaz herhalde?
1 tanesi yeto mu porsiyon olarakkÇok güçlü bi antioksidan sadece seker oranından kaynaklı porsiyonlama konusunda dikkatli olursan sorun çıkmaz sana ve bebişe afiyet olsun
amannn hayırlısıyla doğuralım da bugünümüze de şükürCanım ben aynı zamanda "doğurana kadar midesi asla düzelemeyenler derneği başkanı" olarak seni çok iyi anlıyorum İstisnasız her gün bulantı yaşıyorum birçok şeyi hala yiyemiyorum. Geçenlerde 3-4 gün aşırı bir iştah geldi işler düzeliyor diye düşündüm ama hemn de geçti geri. Hatta kusma da yaşadım geçen hafta 2 kez. Bence arada bir iştah gelip arada bir kesiliyor biraz öyle geçebilir artık
Siveno aldım canım keşke birkaç gün önce sorsaydın e bebekte %25 indirimi vardıKızlar , bebek kıyafetleri için deterjan önerilerinizi alabilir miyim?
Ben kundak almadım çift katlı penye pattaniyeyle üşümez heralde yada 4 katlı müslinlede sarabilirim onlarla kundak yapıcam benBiz bu bebelere napıyoruz ilk başta şimdi içine uzun kol falan giydirip kundaklıyo muyuz? Uyku tulumu kullanmıyoruz denmişti ilk aylarda, kundakla üşümüyo muymuş
Ben kundak aldım Le Touche Bebek Kundakâ YenidoÄan Kendi Kendini YatıÅtıran Kundak â Erkek Kız Bebek Uyku Tulumu 1.0 Tog Fiyatı, Yorumları - Trendyol şundan, yorumlarda uyku kalitesini düzeltti bebeğimin falan demişler ama hemen kullanılır mı bilmiyorumBen kundak almadım çift katlı penye pattaniyeyle üşümez heralde yada 4 katlı müslinlede sarabilirim onlarla kundak yapıcam ben
Ben almak istiyorum valla atarsan çok iyi olurAy evde yer yok diye kvde duruyor gittiğimde bi alayım çekim yapayım bak gaza geldim
Çok beğendim kuzum. Ben de yaptırabilirim. Bir bakayımHarfe gore fiyat degisiyor canim , benimki 3 harf oldugundan 375 e yaptirdim kargo dahil cok tstli bir kiz. Tavsiye ederim . Hemen de yoluuyor bi haftada.
MLN DESIGN (@melinadesign_) • Instagram photos and videos
8,470 Followers, 715 Following, 416 Posts - See Instagram photos and videos from MLN DESIGN (@melinadesign_)www.instagram.com
Ben de yaptırdım bundan, daha gelmedi. Atarım fikir olur sana da, 6 harfe 675 tl ödedim kargo dahilÇok beğendim kuzum. Ben de yaptırabilirim. Bir bakayım
Ben geçen yedim haberim olmadan sonra burda okudum tüketilmemesi gerekiyormuşCanım aşırı nar istedi ya hamilelikte tüketilmemeli mi demiştiniz, 1 tane yemekten bişi olmaz herhalde?