- 16 Nisan 2024
- 290
- 293
Günlük kutuda hazırlayacağımız için çantaya bırakıp kullanırız benceEvde ben de öyle kullanıcam ama dışarıda da kullanışlı olur mu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük kutuda hazırlayacağımız için çantaya bırakıp kullanırız benceEvde ben de öyle kullanıcam ama dışarıda da kullanışlı olur mu bu
Bundan aldım bende bunu kullancam yorumlara baktım memnunlar. Evde minik saklama kaplarına bırakanlarda olmuşDURUBOX ISLAK MENDÄ°L KUTUSU EFLATUN Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunlar falan var olur mu bilmem
Trendyoldan sipariş verdim vardı 124 tl falandıBu ıslak mendil kutuları satılıyor galiba bunun için içine ıslatıp koymak için onu nerden buluruz e bebekte var mıdır o zaman dışarıya götürülür gibi
Oyyyy sağlıkla giysin inşallah çok güzellerBenim 10lu setim hiç yok, bana çok kalabalık geldi hepsi fiyat performans olarak. Bir de profesyonel fotoğrafçı tutmayacağım için gerek duymadım 5li aldım ben 2 tane, 1 tane de hediye geldi. Zıbın yok hiçbirinde, ben ekleyeceğim. Şapka, body, eldiven, önlük, alt şeklinde. Bir tane nohut battaniye hediye geldi beyaz, onunla hepsini kombinlerim diye düşündüm. Bak bunlar, yeterli mi sence?
İnsallah öyle bir şey olmaz canım kötü düşünme sakınbenm kı yanls hatrlamyrsam 18 haftada bellı oldu bekledık cıkmadı herhangı bır değişiklik olmadı . artıkta cıkmaz dedı benmkı tamamaen kapatyr. rahım alma konusundada bebek alındıktan snra plesanta rahıme yapısık olur alamazsam eger dedı kı bu surede kanaman baslayabılrı o an ne olur duurma bağlı tabıkı ama bız tedbrlı olmalyz dedı. eger kanaman olur plesanta yapısık olursa seni riske atmam oyuzden rahımınıde alma gıbı durmumuz olur dedı. banada bunları anlatmasının sebebı erken doğum olubılır olursa bılgın olsun dıye . kan ıhtycmz olucak dedı . bunları bılmenz gerklı dedı. kntrllermı 2 hafta da 1 düşürdü. bakalm hayrlısı artık .
Degısıyor mesela Sleepy 1 numara 289 60lı ıkı paket fıyatı oluyorKaça geliyor acaba ya, bizim burda ufak bi Migros var gidip bakayım. Ekonomi diyince ben ajfksks
Sorma bır şey soyleyınce de satarıma getırıyor lafıNerdeyse %90 zam, peeesss
Ben bir tane indirimde yakalayınca almıştım 10lu ama o da zaten tulum alt üst takım ve zıbından oluşuyor. Diğer aldıklarım aynı senin gibi, bence fazlasıyla yeter ya. Zaten ne kadar giydirebileceğiz bakalımBenim 10lu setim hiç yok, bana çok kalabalık geldi hepsi fiyat performans olarak. Bir de profesyonel fotoğrafçı tutmayacağım için gerek duymadım 5li aldım ben 2 tane, 1 tane de hediye geldi. Zıbın yok hiçbirinde, ben ekleyeceğim. Şapka, body, eldiven, önlük, alt şeklinde. Bir tane nohut battaniye hediye geldi beyaz, onunla hepsini kombinlerim diye düşündüm. Bak bunlar, yeterli mi sence?
Değil mi? Ben bir tane tiny lamb indirimden aldım emzirme örtüsü bile var içinde. Zaten gereksiz pahalı 10lular falan, alt üst takım olda tulum olsa yeter gibi benceAnam bence 10'luya gerek yok 2-3 tane, yani 10'lularda ağız mendiliydi battaniyesiydi osuydu busuydu çok detay var hepsini 2 kere değişmeyiz bence
Eczaneden hametan alıyordum ben pişik olduğunda hem anında geçiriyor hem içeriği temiz.Bunun temiz içerikli modeli ne peki diğerleri önleyici, önleyemedik pişik oldu diyelim nası geçiyo
Aynı arkadaş 3 tane aldığıma pişmanım çok rahat oluyor demiş. O da süt falan olursa yıka mıka zor oluyodur ondan dedi herhalde bence +1 daha alsan iyi olur
Mavi hametan mı sarı olan mı canım fark ediyor muEczaneden hametan alıyordum ben pişik olduğunda hem anında geçiriyor hem içeriği temiz.
Ben penaten aldım şampuan yağ pişik kremi içeriği güzel ve asla pişik yapmıyormuş bakalım deneyip görücezMavi hametan mı sarı olan mı canım fark ediyor mu
İhihihi senin bebo önden gidiyor çok almaman iyi o yüzden yenidoğanı. Benimki haftasıyla uyumlu, erkolar hep iriBen bir tane indirimde yakalayınca almıştım 10lu ama o da zaten tulum alt üst takım ve zıbından oluşuyor. Diğer aldıklarım aynı senin gibi, bence fazlasıyla yeter ya. Zaten ne kadar giydirebileceğiz bakalım
100 şükür pakette 3 al iki öde vardı son serisinde 840 a aldım hepsi buradadanDegısıyor mesela Sleepy 1 numara 289 60lı ıkı paket fıyatı oluyor
Uyku tulumu 3 aydan sonrası düşündüğüm için almadım ben ıslak mendilde migrosta indirim vardı sleepy almıştım yenidoğan 3 lü süt sağmayı da doğumdan sonra lazım olursa belki alırım diye almadım e bebek dibimizde gitsin alsın eşim benim emzirme sütyen eksik şuan için bir de kapı süsü ve hediyeliklerBence bende eksikler şunlar;
Ateş ölçer (eltim alacakmış)
Tırnak makası/törpüsü (eltim alacakmış)
Pamuk (eltim alacakmış)
Dün konuştuğumuz banyosu için altına serilecek sünger
Şampuan, pişik kremi, yağ / losyon set olarak alıcam muhtemelen
Uyku tulumu
Islak mendil
Burun aspiratörü / serum fizyolojik
Kendime de süt sağma pompası
Sankim bunlar ama kesin çıkacak bi şeyler daha
Hayır aslında içerikleri aynı farketmiyorum biri su bazlı sanırım ben hep sarı alıyorum ama bir şey bildiğimden değilMavi hametan mı sarı olan mı canım fark ediyor mu
Evet pişik konusunda çok iyi arkadaşım da kullandı ama içeriği baya kötü alkol parfüm boya parafin ve petrolatum diye petrol türevi bir madde var maalesefBen penaten aldım şampuan yağ pişik kremi içeriği güzel ve asla pişik yapmıyormuş bakalım deneyip görücez
Ay onu da bilmiyorum ki arkadaşım geçen şey dedi benim 3 hafta önde diyordu bebek 2900 doğdu kızlar akıllı uslu yerini biliyor erkekler illa bi çıkıntılık yapacakİhihihi senin bebo önden gidiyor çok almaman iyi o yüzden yenidoğanı. Benimki haftasıyla uyumlu, erkolar hep iri