Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Bizimde doktorumuz geri olmasın ileri olmasında hiçbir sakınca yok dediBildiğim kadarıyla iki hafta geri iki hafta ileri normal kabul edilir hatta doktorum öyle dedi bizde bir hafta küçüğüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Bizimde doktorumuz geri olmasın ileri olmasında hiçbir sakınca yok dediBildiğim kadarıyla iki hafta geri iki hafta ileri normal kabul edilir hatta doktorum öyle dedi bizde bir hafta küçüğüz![]()
Canım serum taktırsana ilerlemesin Allah korusun fayda zarar ilişkisini gözeticeksin burda mecbur .geçmiş olsun çokKötüyüm canım hala çok kötüyüm daha az önce ağladım oturup sinirimden hiç birşey yapamıyorum ne yapsam işe yaramıyor ateşim çıkacak gibi hissediyorum babam ateş ölçer almaya gitti inşallah ateşim çıkmamıştır sinüslerim öyle bi dolu ki aynı şekilde ciğerlerim heryerden geliyor çok fenayım umarım bebeğim iyidir korkuyorum inşallah bir an önce iyileşiriz tek dileğim bu![]()
Bu çıkışta gidicem büyük ihtimal canım. Bende öğretmenim mecbur okulda olmam gerekiyor yerime bakacak kimse yokCanım serum taktırsana ilerlemesin Allah korusun fayda zarar ilişkisini gözeticeksin burda mecbur .geçmiş olsun çokben de öğretmenim çıkısta gene gidicem heralde taktırmaya asla geçmiyor başım duramıyorum
![]()
Hamileliği öğrendiğimden beri hastayım valla canım perişan oldum hep direndim bu akşam bi kelle paça içmeyi düşünüyorum bol acılı normalde hiç sevmem ama tad alamıyorum nasıl olsa içiyim iyi gelir belki yoksa bu gece acildeyiz belli oldu artıkSerum taktırmadın mı daha üzülüyorum sana yaa valla hastalıktan doğru düzgün anlayamadın hamileliğini kuzum umarım bir an önce iyileşirsin
Ya sen de mi öğretmensinBu çıkışta gidicem büyük ihtimal canım. Bende öğretmenim mecbur okulda olmam gerekiyor yerime bakacak kimse yok![]()
Bu halde çalışmak çok zor valla canım bir an önce normale dönelimYa sen de mi öğretmensinvalla canım ben geçen hafta rapor aldım çok kötüydüm bugün geldim ama nasıl geçiyor bir de bana sor bitsin diye saat sayıyorum
![]()
Çok isterim öğrenmek :)Ben vm Medical park'tan doğum paketi aldım canım 45 ödedim evet. Ama doktordan çok memnun kaldım inşallah kalan zaman diliminde de böyle devam eder iletişimimiz. Düşünürsen özelden yazabilirim ismini.
Allah yardımcınız olsun inşAllah herşey yolundadırŞimdi doktora gireceğim kızlar dua edin bana
Naptın canımŞimdi doktora gireceğim kızlar dua edin bana
Canım şimdi çıktım doktordan şöyle söyleyeyim valla doktor çok önemli bu işlerde şimdi ilk doktorumdan çıktım gayet herşey yolunda embriyoyu da gördük düşük riski felan yok çok pişman oldum değiştirdiğime doktorumuNaptın canım
çok geçmiş olsunCanım şimdi çıktım doktordan şöyle söyleyeyim valla doktor çok önemli bu işlerde şimdi ilk doktorumdan çıktım gayet herşey yolunda embriyoyu da gördük düşük riski felan yok çok pişman oldum değiştirdiğime doktorumu
Canım benimde aynı şimdi baktı Dr kalp atışı alamadı.cumaya kadar bekleyecez dedi.ben normalde 7+3 deyim.6+3 ölçtü.büyümemiş dedi maalesefKızlar merhaba ben doktordan yeni çıktım moralim bozuk kese hiç büyümemiş kalp atışı cılız![]()
Oh şükür, gitme daha diğerine madem nasıl moralini bozdu durduk yereCanım şimdi çıktım doktordan şöyle söyleyeyim valla doktor çok önemli bu işlerde şimdi ilk doktorumdan çıktım gayet herşey yolunda embriyoyu da gördük düşük riski felan yok çok pişman oldum değiştirdiğime doktorumu
ohhh çok şükür gözün aydınCanım şimdi çıktım doktordan şöyle söyleyeyim valla doktor çok önemli bu işlerde şimdi ilk doktorumdan çıktım gayet herşey yolunda embriyoyu da gördük düşük riski felan yok çok pişman oldum değiştirdiğime doktorumu
İlk ultrasonlarında kaç çıkmıştı haftası canım kesenin geride miydi yineCanım benimde aynı şimdi baktı Dr kalp atışı alamadı.cumaya kadar bekleyecez dedi.ben normalde 7+3 deyim.6+3 ölçtü.büyümemiş dedi maalesef![]()
Geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşaallahCanım şimdi çıktım doktordan şöyle söyleyeyim valla doktor çok önemli bu işlerde şimdi ilk doktorumdan çıktım gayet herşey yolunda embriyoyu da gördük düşük riski felan yok çok pişman oldum değiştirdiğime doktorumu
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Bizimde doktorumuz geri olmasın ileri olmasında hiçbir sakınca yok dedi![]()