Haklısın canım. Ben de bak iki parola rağmen rahatlamayınca ki normalde de paroldan hiç fayda görmüş biri değilim çaresizlikten kabul ettim sonrasında buscopan içince rahatladım. Zaten o sancı hafifleyince dış dünyaya dönebildim. O an inan hastane yanıyor deseler kendi imkanlarımla kaçamazdım bir yere. Ne oturabildim ne yürüyebildim ayakta çırpındım saatlerce
Allahım çok kötüydü ya. Ben kimsenin hele ki gebelikte en küçük bir rahatsızlık geçirmesini istemem ama bize kendimizi kötü hissettirenleri bekleyen bir imtihan da vardır diye düşünüyorum. O arkadaşıma da dedim umarım yaşamazsın da bir şey kullanmak zorunda kalmazsın. Ama bu serüven 9-10 ay. Senin üçü bitti benim üçü kaldı ve ben de bu zamana kadar içmemiştim dedim. Demir ilacı bile kullanmıyormuş da, bulantı hapı asla kullanmazmış da. Bugün bir tabak kuru pasta yedi tek başına. Senin belli ki midenle bir sorunun yok zaten. Allah büyüktür ya.
O kadar çoklar ki bunlar sayı olarak. Sosyal medyada da bu içerikler önüme çıkıp duruyor. Folik asit bile kullanmayan bir güruh var ya.
Evet kafama göre içmedim doktor da belli ki doğru bir ilaç önermiş faydası oldu yani. Majezik de diyebilirdi ama buscopan demeyi seçti shshjshs Majezik çok severim bu arada adet sancımı bir o keserdi
Her zaman diyorum kızlar iyi ki burası var. Dışarıda yemin ediyorum güzellemeci bir ordu hazırda bekliyor her türlü sıkıntıyı güzellemek ve gebeliği kutsamak için. Bir erkek arkadaşım var iş yerinde en yakın arkadaşım da o. Çocuk bile gözlemlemiş. Diyor ki dün sancı çekerken içerideki kızlara anlatalım onlar seni sancının çok güzel olduğuna ikna eder gel diyor
Senin de dikkatini çekti di mi dedim yani