İçtikten 1 saat sonra mı 166 çıktı ben 50 gr içtim yani 50 gr içtiysen yüksek en yüksek 140 çıkması lazımdı, ama 75 lik içtiysen bilgim yokSıkıntı yok galiba, ne diyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçtikten 1 saat sonra mı 166 çıktı ben 50 gr içtim yani 50 gr içtiysen yüksek en yüksek 140 çıkması lazımdı, ama 75 lik içtiysen bilgim yokSıkıntı yok galiba, ne diyosunuz?
Bende bi 5- 10 dakika sürüyor malesefbende de var canım bende normal bu dönemde . benim dinlenirken oluyor birde karnımı ovalayınca . ama hemen geçiyor. bi kaç saniye nefesim kesiliyor gibi oluyor .
75ti benimİçtikten 1 saat sonra mı 166 çıktı ben 50 gr içtim yani 50 gr içtiysen yüksek en yüksek 140 çıkması lazımdı, ama 75 lik içtiysen bilgim yok
75likte üstte biri 180 demişti sınır eğer senin referans da öyleyse gayet iyi duruyo anam maşallahSıkıntı yok galiba, ne diyosunuz?
öyle bir durumda hemen pozisyon değiş canım . genellikle pozisyon sonrası düzelmesi beklenirBende bi 5- 10 dakika sürüyor malesef
normal gelmiş canım tebrikler :) benimde 75 likti referans aralığı 180 dı75ti benim
75likte benim de kağıtta referans 180 yazıyordu ama doktor 140 üstü çıktıysa sıkıntı dedinormal gelmiş canım tebrikler :) benimde 75 likti referans aralığı 180 dı
ABARTMASINLAR .75likte benim de kağıtta referans 180 yazıyordu ama doktor 140 üstü çıktıysa sıkıntı dedi
Müko, gideyim de künefe üstüne pişi yiyeyim anfkdksk75likte üstte biri 180 demişti sınır eğer senin referans da öyleyse gayet iyi duruyo anam maşallah
Referans aralığı yok bende, netten de baktım iyi görünüyor vallanormal gelmiş canım tebrikler :) benimde 75 likti referans aralığı 180 dı
İyi iyi öp başına koy git ye pasta börek misReferans aralığı yok bende, netten de baktım iyi görünüyor valla
Sancı soldan geliyor son ikidir yaşadığım karnımın içinde sancı, sola dönünce rahat ediyorum geçiyor yine sürüyor ama bi kaç dakikaöyle bir durumda hemen pozisyon değiş canım . genellikle pozisyon sonrası düzelmesi beklenir
Pişi deme bana valla evini basar saçını çekerim ha şekerliyim ben mdkgkgMüko, gideyim de künefe üstüne pişi yiyeyim anfkdksk
Evet ya ben genişliyor diye düşünüyordum ama plasenta durumundan olabilir mi? Hiç ormadım doktora dabenimde aynı aşağı konumlu kapamıyor . ben artık saldım :) senin bacak aran ağrıyor mu çatı kemiği dedikleri yer?
Canın çok çekerse yersin 1 tanecik ya, baksana Big King gömmüş kız o kadar da yükselmemiş sjfkdkkdl du bakalım doktorun ne diyecekPişi deme bana valla evini basar saçını çekerim ha şekerliyim ben mdkgkg
Benim doktorum diyetisyene yonlendirmedi mesela kendi listesi vardı onu verdi. Sonuçlarımı haftalık olarak atıyorum. Yüksek de çıkmıyor çok şükür diye diyete de pek uymuyorum ama ufaktan bi endiselendim. Kadın dogumcum da bi baksın bebek kilosuna suyuna ona göre önlemimi alicam.Yanımda da diyetisyen var, oraya dahiliyeden önce gitmek fark ettirir mi dahiliye önce takip yaptırıp sonra mı yönlendiriyor acep
GÜNDE KAÇ KERE OLUYOR ONA BAK 7-8 KERE OLMASI GEREKİYORMUŞ GALİBA . BİDE SAATLERİNİ NOT ET DÜZENLİ Mİ DİYE . BENCE BİR SORUN YOKTUR AMA TEMKİNLİ GİDELİM GENE DESancı soldan geliyor son ikidir yaşadığım karnımın içinde sancı, sola dönünce rahat ediyorum geçiyor yine sürüyor ama bi kaç dakika
Kanama vs olmadıktan sonra bir sıkıntı yok o da olmadı olmaz da inşallah, daha vakti var çıkması için bekleyelim bakalımPlansentası aşağıda olanlar olarak parti kuralım bana da hareketlerini kısıtlama dedi ama 32. Haftaya kadar var zaman sonrası bile çıkabilir dedi. İyi düşünelim iyi olsun
Plesentadanmış canım . yani bizimki o yüzden yüksek ihtimalle . ama normalde aynı zmaanda vücut doğuma hazırlıyormuş kendini. biz ekstra hissediyor olabiliriz. doktor hamile yürüyüşlerin başlamıştır paytak paytak dedi güldü eşim taklidimi yapıyor hepEvet ya ben genişliyor diye düşünüyordum ama plasenta durumundan olabilir mi? Hiç ormadım doktora da
Gözün aydın canım, temizSıkıntı yok galiba, ne diyosunuz?