Bana da bunlar mantıklı geliyor arkadaşım o yatanlardan aldı çocuk onun üstünde uyududa yemekte yedi aktivite de yaptı o çok memnundu onyüzden ama bana göre orası uyku yeri değil bence gereksiz hemde çok amaçlı olması fiyatının karşılığını verdirir diye düşünüyorumben mama sandalyesini şu masalılardan alıcam. Hem bu dönemi geçince etkinlik masası olarak kullanırız.
baby plus Multi Masalı Mama Sandalyesi - ebebek
baby plus Multi Masalı Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
bende bunu yaşadım. kan uyuşmazlığı kaynaklı. emiyor ve ayıptır söylemesi çok sütüm olmasına rağmen beklenen süreçten daha uzun sürdü sarılığı.Bir de sarıldığın birkaç sebebi var beslenme kaynaklı olan hemen çözülüyor ama uzayan sarılık dedikleri anne sütü bol olsa da mama alsa da devam edebiliyor. Kan grubuyla alakalı bir durum vardı. Ben unuttum üzerinden 6 yıl geçtiona da bi bakarsınız aklınızda bulunur. Ben yaşamadım ama bir arkadaşımın başına gelmişti. Sebebini öğrenince daha rahat idare edebildiler süreci.
ay uyku için 10 tane yeri olacak evde zaten orda da uyumayıversin ksdflsBana da bunlar mantıklı geliyor arkadaşım o yatanlardan aldı çocuk onun üstünde uyududa yemekte yedi aktivite de yaptı o çok memnundu onyüzden ama bana göre orası uyku yeri değil bence gereksiz hemde çok amaçlı olması fiyatının karşılığını verdirir diye düşünüyorum
benim çok değişiyor bazen az bazen çok çıkıyor. sanırım gün içinde hareketli olup birade kendimizi aç bırakmamamız gerekiyor. az ama sık sık yemeliymişizMesela sabah açlık ve tokluk genel olarak kaç cikiyor kızlar ben aşırı dikkat ediyorum ama açlık 90lar tokluk 130lar geliyor aç mı kalicaz anlamadım doğrusu
Kesildi gibi baya ama gidicem yine de, böyle şeylerin olabileceğini biliyorum da işteiçini ferah tut stres yok o da etkiliyor. iyi haberlerini bekliyoruz yavrum
%50 çok imkansız ya, sanmambabybjörn yine %30 indirimde babymallda. demek ki çok sık indirime giriyor beklesek %50 falan girer mi ki
Ben de ikinci trimesterin başında vajinal enfeksiyon tedavisi görmüştüm. Kesinlikle bir defa bile kaşıntı yaşamadım. Tek belirti yoğun akıntıydı. Aynı şekilde şeffaf bir akıntı da vardı. Tedaviden sonra kültür alındığında enfeksiyon kalmadığını gördük ama şeffaf akıntı devam etti. Gebe okuluna katıldığımda oradaki doktor kanama veya su olursa doktora görünün dediği için endişelenmiştim. O dönemler doktoruma sorduğumda su gelmesinin genelde artarak ilerlediğini söylemişti. Kontrolde bir sorun görünmemişti. Aylardır hala da devam ediyor. Hiçbir sorunumuz yok çok şükür. Aynısını yaşadığım için içinizi ferah tutmaya çalışın derim. Yine de doktora görünüp netleştirmekte fayda var.Kaşıntım hiç yok, Kağan hocayı dinledim gebelikte olmuyormuş bazen kaşıntı. Kağıtla falan uğraşamam ya, randevu aldım gideyim bugün en iyisi
Ben de aynı sebeple sabah 8.30da doktora koşmuştum, hatta buraya da yazmıştım. Doktor hemen turnusol testi yaptı ama şükür bişey çıkmadı. Enfeksiyon, mantar hepsi sebep olabilir ama ben korkulacak bişey olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü benim iç çamaşırım komple ıslaktı öyle bi akıntı vardıOffff su mu dile getirmek istemiyorum ama çok tedirginim uyku da tutmuyor ya. 1 buçukta randevum
Muhtemelen dediğiniz gibi enfeksiyondan şüpheleniyorum ben de, allah korusun su vs olsa çok daha fazla olurdu diye düşünüyorum. Doktorla paylaşacağım bugün, çok teşekkür ederim bilgilendirme içinBen de ikinci trimesterin başında vajinal enfeksiyon tedavisi görmüştüm. Kesinlikle bir defa bile kaşıntı yaşamadım. Tek belirti yoğun akıntıydı. Aynı şekilde şeffaf bir akıntı da vardı. Tedaviden sonra kültür alındığında enfeksiyon kalmadığını gördük ama şeffaf akıntı devam etti. Gebe okuluna katıldığımda oradaki doktor kanama veya su olursa doktora görünün dediği için endişelenmiştim. O dönemler doktoruma sorduğumda su gelmesinin genelde artarak ilerlediğini söylemişti. Kontrolde bir sorun görünmemişti. Aylardır hala da devam ediyor. Hiçbir sorunumuz yok çok şükür. Aynısını yaşadığım için içinizi ferah tutmaya çalışın derim. Yine de doktora görünüp netleştirmekte fayda var.
Max enfeksiyondur diye düşünüyorum ben de, emaaan bu analık delilikmiş ya uyku girmedi gözümeBen de aynı sebeple sabah 8.30da doktora koşmuştum, hatta buraya da yazmıştım. Doktor hemen turnusol testi yaptı ama şükür bişey çıkmadı. Enfeksiyon, mantar hepsi sebep olabilir ama ben korkulacak bişey olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü benim iç çamaşırım komple ıslaktı öyle bi akıntı vardıiçini ferah tut
Geçmiş olsun canım. Benim dediğim negatif pozitif üzerinden bir uyuşmazlık degildi ama. Sizinki de öyle miydi?bende bunu yaşadım. kan uyuşmazlığı kaynaklı. emiyor ve ayıptır söylemesi çok sütüm olmasına rağmen beklenen süreçten daha uzun sürdü sarılığı.
evet . ben negatiifim eşim pozitif oğlumda pozitif oldu.Geçmiş olsun canım. Benim dediğim negatif pozitif üzerinden bir uyuşmazlık degildi ama. Sizinki de öyle miydi?
Enfeksiyon kaynaklı olmuş zaten hemen şase kullandım sonra azaldı baya. Hala ara ara geliyor benden ama doktorum normal dedi. Bebeğin suyu olsa anlarsınız diyor herkes, ama insan hiç rahat edemiyor çok iyi anlıyorum seniMax enfeksiyondur diye düşünüyorum ben de, emaaan bu analık delilikmiş ya uyku girmedi gözümeseninki neden olmuş peki?
Evet ya, gece tuvalette yattım desem yeridir sjfkdkd gideyim de içim rahat etsin. Minik hanım hanım beni özledi herhalde, çağırıyorsa demekEnfeksiyon kaynaklı olmuş zaten hemen şase kullandım sonra azaldı baya. Hala ara ara geliyor benden ama doktorum normal dedi. Bebeğin suyu olsa anlarsınız diyor herkes, ama insan hiç rahat edemiyor çok iyi anlıyorum senisık sık tuvalete gidiyorsan büyük ihtimalle enfeksiyon olmuştur sende de
yaAy benimde saat 2 de ve tek başıma gidicem ilk defa babası normalde gelecekti iş çıktı gelemicek içim buruk bu yüzden bakalım kızçem yüzünü gösterecek mi bugün
Kasım grubunda gördüm o kadar güzel çıkmış ki bi tane bebo, tam önden ve resmen gülüyor yani. İnşallah öyle bi şekilde görürsünAy benimde saat 2 de ve tek başıma gidicem ilk defa babası normalde gelecekti iş çıktı gelemicek içim buruk bu yüzden bakalım kızçem yüzünü gösterecek mi bugün
küçük bir bilgilendirme, sleepy nin bedenleri diğer aynı numara bezlere göre bır tık daha küçüktür.
Bi tane de goon aldım gelince karşılaştırayımküçük bir bilgilendirme, sleepy nin bedenleri diğer aynı numara bezlere göre bır tık daha küçüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?