- 24 Mart 2023
- 828
- 883
- 23
Canım raporlu hali böyle maalesef yoksa zaten iğneyi alamıyorumBulantı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti şuan hiç biri yok perşembe ran
ilaçları raporlasınlar canım ücretsiz oluyor öyle olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım raporlu hali böyle maalesef yoksa zaten iğneyi alamıyorumBulantı sırt ağrısı göğüs hassasiyeti şuan hiç biri yok perşembe ran
ilaçları raporlasınlar canım ücretsiz oluyor öyle olunca
Aa masallah bi doktor soyle demisti eger fasulyeye benziyorsa ayse kadin dir o diyeseninkide net fasulye ye benziyor gibi geldi
![]()
Regl kaç gün geçtikten sonra kese görünüyor acabaEvet evet ben de bi şey görünmez diye düşündüm de eksik olan değerim varsa ona takviye verir belki demiştim ama hiç strese girmeyeyim boş yere, ben de 1 hafta sağlık ocağında kan vereyim![]()
5.haftada aşağı yukarı, ben beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra gördümRegl kaç gün geçtikten sonra kese görünüyor acaba
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah teşekkür ederim5.haftada aşağı yukarı, ben beklenen adet tarihinden 1 hafta sonra gördüm![]()
Canım raporlu hali böyle maalesef yoksa zaten iğneyi alamıyorum 7
Ben hiç fark ödemiyorum ilaç raporum temmuza kadar geçerli ve günde 2 iğne kullanıyorumCanım raporlu hali böyle maalesef yoksa zaten iğneyi alamıyorum
Kuzum aile hekiminden değil uzmandan uzun süreli raporla sonra ihtiyacın kadar aile hekimi yazıyorBen hiç fark ödemiyorum ilaç raporum temmuza kadar geçerli ve günde 2 iğne kullanıyorum
Ihlamur serbest canım içebilirsin içine bal limon da koyPortakal suyu yapıcam c vitamini depolayayım bariıhlamur içebiliyo muyuz tüm bitki çaylarını bıraktım ben nolur nolmaz diye
Portakal limon yaptım içtim şimdi yarın ıhlamur yapayım yokmuş evdeIhlamur serbest canım içebilirsin içine bal limon da koy
ankara’da yaşayan var mı acaba?
Bennn hoş geldin![]()
Kızlar ben de Ankara’dayımmBen hoşgeldin canım ❤
Canım c vitamini varsa onu da içersen hızlıca toparlıyor ❤Portakal limon yaptım içtim şimdi yarın ıhlamur yapayım yokmuş evde![]()
Bende ilk onlara söyledm .Bir kap yemek yaparlar yardımcı olurlar canım . Allah başımızdan eksik etmesin . Ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum hep idare ettiler yeni düzeldimBen çoktan söyledim canım, anne sonuçta el değiller. Birkaç arkadaşıma da söyledim de çok yaymadım yine de
SelamlaarrAy selamm![]()
Evettt, bu tesadüfe çok mutlu oldumYaaa sen de mi Ankaradaydın![]()
Düşük nedeniniz neydi?11 Nisan da düşük yaptım 1400 idi beta . 15 Nisan 555 çıktı değerim. 26 Nisan da 9 çıkmıştı değer. Şimdi tekrar istedi doktorum beta . 11 çıkmış . Kafam çok karıştı kızlar konu açtım ama sanırım böyle yaşayan kimse yok ne olabilir sizce yarın hastaneye gideceğim zaten ama merak ediyorum sizinle paylaşmak istedim
Kan pıhtılaşmasndan şüphelendi doktorDüşük nedeniniz neydi?
İnşallah kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsun ben dış gebelik geçirdiğim için çok iyi biliyorum o değeri maalesef o yüzden korkarak yazmıştımDış gebelik değildi canım 15 Nisan da progestan 30 çıktı doktor dış gebelik olsaydı 5 den küçük çıkardı dedi. Ama bilmiyorum tabi yarın gideceğim. Sıfırlanmıştı canım betam geçen hafta artık tekrar yükselmeye başlamış
Çok geçmiş olsun canım. Değerlerin nasıldı peki kaçtan yükseliş gösterdi yada düştüİnşallah kötü bir şey yoktur çok geçmiş olsun ben dış gebelik geçirdiğim için çok iyi biliyorum o değeri maalesef o yüzden korkarak yazmıştımumarım güzel haberlerle gelirsin
![]()