Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok iyi geldi bu söylediğnz . Geçen hafta idrar testi negatif iken yine pozitife dönmüş bugün canım. Çok şaşkınımBelkide yeni bir hamilelik olabilir bir arkadaşım düşükten sonra beta takibi yaparken beta bir anda tekrar yükselmeye başlayınca yeniden hamile kaldığını öğrendi belkide sizinkide öyledir yani istiyorsanız umarım öyledir
Bennn hoş geldinankara’da yaşayan var mı acaba?
Yok hiç yaptırmadım. Sıktım şimdi içinden beyaz bişey çıktı. Siğil değil gibi. Mantar vardır zaten çok sık oluyordu. Enfeksiyonda vardı başlarda ama geçmiş o mu yaptı acaba bilemedim ki. Doktora gidince söyleyeceğim ama normal masum bişey olabilir mi başına gelen var mı böyle diye size sormak istedimSmear testi yaptırdınız mı hiç , Hpv virüsü siğile sebep oluyor. Normal zamanda belirti göstermezken Gebelikte bağışıklık sistemi düştüğü için siğiller ortaya çıkabiliyor
Canım korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir gecikmeden hemen kontrole gitmelisin11 Nisan da düşük yaptım 1400 idi beta . 15 Nisan 555 çıktı değerim. 26 Nisan da 9 çıkmıştı değer. Şimdi tekrar istedi doktorum beta . 11 çıkmış . Kafam çok karıştı kızlar konu açtım ama sanırım böyle yaşayan kimse yok ne olabilir sizce yarın hastaneye gideceğim zaten ama merak ediyorum sizinle paylaşmak istedim
Dış gebelik değildi canım 15 Nisan da progestan 30 çıktı doktor dış gebelik olsaydı 5 den küçük çıkardı dedi. Ama bilmiyorum tabi yarın gideceğim. Sıfırlanmıştı canım betam geçen hafta artık tekrar yükselmeye başlamışCanım korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir gecikmeden hemen kontrole gitmelisin
Hoş buldum :) doktor hastane araştırması yapıyorum var mı tavsiyen bizim için :)Bennn hoş geldin![]()
Ne taraflardasın?Hoş buldum :) doktor hastane araştırması yapıyorum var mı tavsiyen bizim için :)
Ben kolejde oturuyorumNe taraflardasın?
Bana çok uzak canım orası Etimesguttayım benBen kolejde oturuyorum
Aslın A life’ın fiyatı çok uygun olduğu için gitmeyi düşündürdü çünkü diğerleri 45.000’den başlıyorBana çok uzak canım orası Etimesguttayım ben![]()
Ben ilk 2 muayenemi A life'ta oldum da çok sevmedim nedense. Daha önce de menisküs için krem vermişti oradaki bi doktor, ondan beri bi mesafeliyim oraya ve doktorlarınaAslın A life’ın fiyatı çok uygun olduğu için gitmeyi düşündürdü çünkü diğerleri 45.000’den başlıyor
Kızlar benim grip iyice ilerledi annemler acile gidelim serum taktıralım falan dediler istemedim bilmediğimiz bi ilaç koyarlar içine güvenemedim bi kısım serum takılabilir yazmış bi kısım da serum tehlikeli yazmış güvenemedim napıcam hiç bilmiyorum mahvoldum
Ben hoşgeldin canım ❤ankara’da yaşayan var mı acaba?
Hoş buldummmBen hoşgeldin canım ❤
Canım sakınnn ha dobarlan bırakma kendini hemen bi ıhlamur bişey içKız ekrandan bize de bulaştırdın ben de gidiyor gibiyim![]()
Portakal suyu yapıcam c vitamini depolayayım bariCanım sakınnn ha dobarlan bırakma kendini hemen bi ıhlamur bişey iç![]()