- 26 Mart 2024
- 683
- 864
- 18
Kız orası neresi göbek deliği mi yoksa takma göbek gibi cizgi olan yerin en üstü mü. Benim tarif de ilginç olduBen göbek yuvarlaklığının en üstnde hissediyorum bazentarifim de biraz ilginç oldu ama
Evet doğru bu zaman da sokağa da çıkmaya korkuyor insanAnam bizim zamanımızda sokakta oynama vardı ya, biz ağaçtan yaprak toplar sarma falan yapar sofra kurardık, eski nesil yemekteyiz skfkf şimdi öyle şansları çok yok, bazılarının vardır belki de büyük şehirlerde zor biraz hele duyduğumuz gördüğümüz şeylerden sonraev içinde olabildiğince iyi vakit geçirsinler dışarıda da ne yapabilirlerse artık
Evet yani gelip geçer bebek iyi olsun da yapacak birşey yokYani çocuk gelecek bi dünyaya yüzümüz de değişecek bedende. Benim de yüzümde güneşe çıkmayıp sürekli güneş kremi kullanmama rağmen kahverengi hamilelik lekeleri oldu . Olsun Geçer bunlarda senin yüzünde sarardıysa doğumdan somra geçer. Ama işte bunları bilmeye rağmen başkasından duyunca modu düşüyor insanın
Gebelikte 2. Trimesterı diş tedavisi için en güvenli zaman kabul ediliyoruz. Hiç korkma lütfen diş hekimine git. Anestezi de yapılabilir kurşun önlük ile periapikal film dediğimiz küçük filmler de alınabilir. En kötü ihtimalle diş hekimin oraya geçici bir dolgu koyar seni daha fazla rahatsız etmez.Kızlar hiç bu dönemde diş tedavisi yaptırdınız mı? Azı dişimin kenarı kırılmış içindeki dolgu duruyor sivri şekilde kırılmış ve dilime batıp acıtıyor bir şey yerken. Dolgu mu yapılır düzelir mi dolguyla onuda bilmiyorum
Ayyy biri bana oyle dicek offff ana avrat giderim valla , benim derdim neden milleti geriyor yahu . Cocuk yaparken sana mi sorucamnekadar yaratici fikirleri var insanlarin. Ben evliligimin ikinci yilindayken niye cocuk yapmiyosunuz sorusuna muhatap olup dusunmuyoruz diyince olmuyoda oyle diyosun denmisti
Ayy olmayadabılır ayrıca bizim de olmadı yıllarca olmuyor derdimnekadar yaratici fikirleri var insanlarin. Ben evliligimin ikinci yilindayken niye cocuk yapmiyosunuz sorusuna muhatap olup dusunmuyoruz diyince olmuyoda oyle diyosun denmisti
Canım bende de olmuştu hamıle degılken doktor fitil vermıstı gecmıstı sımdı hamılesn fitil verirler mi acaba bılmiyorum ya da başka bir sey verırKızlar hamileyim akut vajinit olmuşum akut vajinit olan var mı bu vajinit hpv ile ilgili değil demi korktum biraz
Valla gecenlerde bi deneyelim dedik de esim zaten korkuyor o ayri , ama benim uzuv izin vermedi olmus neredeyse 8 ay piiiii dedim suan bi yapmayalim kapi kilitli galiba bana bir cilingir lazmBen kocam adına üzgünüm hatta artık kendi adıma daen son çocuğu yaptık işte . Sonra hep yasaktı üzülüyorum bazen ama yapacak bir şey yok eşim anlayışlı elbette ama çok özledimm kocamı
Özellikle ben kendime henüz bir sey almadım hala kendi donlarımı giyiyorum
Benim daha çok kıyafet olmuş ama benim aldıklarım da bunlarr. Ebebek ve Hepsiburadadan aldığım kıyafetleri eklemedim bulamadığım için.
Şu benim aldıklarım aşırı rahat ya. Baya göbek deliğinin üstüne çıkıyor sekssavar bi don ama olsun mdfmfm benimkiler hep yüksek belmiş hiç olmadı bana, ağladığımı hatırlıyorum donlarım bile olmuyo diyeÖzellikle ben kendime henüz bir sey almadım hala kendi donlarımı giyiyorumoluyor ama sanırım iki üç haftaya olmaz çünkü bu hafta göbeğim büyüdü baya
Sen yine iyi en son biz bebegı bıle yapmadık tüp bebek marttan önce ne zaman hatırlamıyorum bileBen kocam adına üzgünüm hatta artık kendi adıma daen son çocuğu yaptık işte . Sonra hep yasaktı üzülüyorum bazen ama yapacak bir şey yok eşim anlayışlı elbette ama çok özledimm kocamı
Aslında bende aldım lcwden ama gıymedım henüz biraz büyük gıbı denedım böyle gobegı kapsıyor ya babaanne donu gibiŞu benim aldıklarım aşırı rahat ya. Baya göbek deliğinin üstüne çıkıyor sekssavar bi don ama olsun mdfmfm benimkiler hep yüksek belmiş hiç olmadı bana, ağladığımı hatırlıyorum donlarım bile olmuyo diye
Bende de oldu geçenlerde, ama halen devam eden ara ara gelen çok şiddetli gaz sancısı yaşıyorum doğum sancısı gibi birşey çok kötü yani yaklaşık on dakika felan sürüyor ilk yaşadığımda korktum çünkü belli etmemişti kendini şiddetli sancıydı sadece, sonra gaz sancısı olduğunu anlıyorum karın ağrım da bazen yükleniyor arada, demek herkes aynıKızlar 2 gündür affedersiniz bağırsaklarım bozuldu ve şiddetli karın ağrım var valla fenayım 26 haftalık oldum şuan
Bende valla açılma oldu sandım.Bende de oldu geçenlerde, ama halen devam eden ara ara gelen çok şiddetli gaz sancısı yaşıyorum doğum sancısı gibi birşey çok kötü yani yaklaşık on dakika felan sürüyor ilk yaşadığımda korktum çünkü belli etmemişti kendini şiddetli sancıydı sadece, sonra gaz sancısı olduğunu anlıyorum karın ağrım da bazen yükleniyor arada, demek herkes aynıama ağrı çok şiddetli olduğu için normal doğumdan gözüm korktu baya
Breathe right bu markanınkini çok beğendim. Şeffaf küçük olan hassas cilt içindi. Benim burnum da küçük yetmişti banaçok teşekkür, deneyeyim hemen.
marka söylemekte sakınca yoksa söyleyebilirim misin canım?
Ayyyyyyyy ben bunu diyene aşırı uyuz oldum. Yani olmuyorsa ne yapıcak kına mı yakıcak ayy sinirim bozuldu ya bunu nasıl der bi insannekadar yaratici fikirleri var insanlarin. Ben evliligimin ikinci yilindayken niye cocuk yapmiyosunuz sorusuna muhatap olup dusunmuyoruz diyince olmuyoda oyle diyosun denmisti
Ben hiç emzirme sütyeni almadım ya büyür mü daha diye. Gerçi büyümedi o ilk baştaki büyümeden sonra amaAslında bende aldım lcwden ama gıymedım henüz biraz büyük gıbı denedım böyle gobegı kapsıyor ya babaanne donu gibiama giyerim birde bralet aldım emzırme için güzel beğendim bakın istersenız içi süngerli göğüs ucu falan belli etmez
Emzirme Sütyeni - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Siyah Balensiz Dolgusuz Düz Emzirme Sütyeni size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W40477Z8-CVLwww.lcw.com Külot - LC WAIKIKI - 179,99 TL
Siyah Düz Hamile Klasik Külot size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S45574Z8-CVLwww.lcw.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?