- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 25
Ben göbek yuvarlaklığının en üstnde hissediyorum bazenKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun( bu arada 27. Haftaya girdim)
25ten sonra düzenli oluyor ya bende bir hissedip bir edemiyordum şimdi özellikle sabah ve akşam yatakta baya hissediyorum kımıldak bebiğiEvet hareketlerini hissetmek müthiş rahatlıkmış ya, düzenli hissedilmiyor bizim haftalarda genellikle ama yine de çok rahatladım ben
Bunu ancak 2 buçuk yaşında sonra sanki kullanabilirler, tabi herkesin maddi durumu farklı ama yine de bana göre gereksiz pahalı ve çocuğun hepsi oynayacağı belki de bir yıl,, bilmiyorum bana çok gereksiz geliyor böylr şeyler onun yerine çocuğuma yatırım amaçlı kaldırırım parayı diye düşünüyorumBİLMİŞ ÇOCUK Mıknatıslı Manyetik Pimli Yapı Blokları 1 Araba Parçalı (112 Parça ) Magnetic Tiles Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BİLMİŞ ÇOCUK Mıknatıslı Manyetik Pimli Yapı Blokları 1 Araba Parçalı (112 Parça ) Magnetic Tiles yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi tanıdığım bebesine şu oyuncağı almış, hareketli bi çocuk normalde ama bunun başından hiç kalkmıyor. Bana aylaaar öncesinden göstermişti o zaman 2 küsürdü şimdiki fiyata bakın bi dedaha doğmamış çocuğa 1+ yaş oyuncağı alsam ayıp mı olur djfj
Yaa benim de 78-82 arası çıkıyor, ama şeker yüklemesi yapmazsak şeker varmış gibi düşünüp ona göre diyetle devam etmemiz gerekir dediAçlık şekerim 81 çıktı bana şeker yüklemesi yapmıyor doktorum. Umarım sonradan pişman olmayız amindemirim de iyiymiş, ilaç başlamadı.
Motor becerilerini ve yaratıcılıklarını çok iyi geliştiren bi oyuncak ya bence, daha uygun ve benzer olanları vardır illaki o ayrı. LEGO da uçmuş fiyat olarakBunu ancak 2 buçuk yaşında sonra sanki kullanabilirler, tabi herkesin maddi durumu farklı ama yine de bana göre gereksiz pahalı ve çocuğun hepsi oynayacağı belki de bir yıl,, bilmiyorum bana çok gereksiz geliyor böylr şeyler onun yerine çocuğuma yatırım amaçlı kaldırırım parayı diye düşünüyorum
Ben pembe aldım uzun kollu olarak aldım bide elbise ve diğer alt üst takımı beyaz aldım onu takım yaptım resim için oda hastanede çekinirsem diyeMiss dünya lissa benim de favorilerimde baya da yumuşakmış evet, rahatmış. Hangi rengini aldın kuzum gecelik sabahlıkta? Bulamazsam sanırım ondan alacağım ama bej mi pembe mi alayım karar veremiyorum
Ben kocam adına üzgünüm hatta artık kendi adıma dakızlar cinsel hayatınız nasıl gidiyor ya da gidiyor mu
bizim gebeliğin basından beri yok önce mide bulantısı bas donmesi sonra plesanta asagıda diye. eşim delirmek üzere sanırım
Değil canım vajina iltihabı en basit haliyle aslında. Bana zamanında vajina içine sıkılan bi krem vermişti doktor hamilelikte verilir mi bilmiyorum ama iyi gelmiştiKızlar hamileyim akut vajinit olmuşum akut vajinit olan var mı bu vajinit hpv ile ilgili değil demi korktum biraz
Ne aldınnnBugün baya trendyoldan eksikleri aldım bende çok şükür rahatladım daha da var ama onları bir dahaki aya artık ya da çok ucuzlarsa alırım nerdeyse 8 bin tuttueşim diyor naptın sen ne yapayım eksik vardı taksitlendirdim korkma dedim
https://ty.gl/v1ec9jprewq6b Hemen paylaşıyım bunları aldım toplamNe aldınnn
Ayy şu keçe kirli sepeti gelince yorumlar mısınnhttps://ty.gl/v1ec9jprewq6b Hemen paylaşıyım bunları aldım toplam
İnsanın bazen biz sanki bunlarla mı büyüdük diyesi geliyorMotor becerilerini ve yaratıcılıklarını çok iyi geliştiren bi oyuncak ya bence, daha uygun ve benzer olanları vardır illaki o ayrı. LEGO da uçmuş fiyat olarakbizim zamanımızda da uygun değildi gerçi
Onu bende merak ediyorum umarım yamulmaz sırf diğerlerine göre daha dik duruyor diye aldım bunuAyy şu keçe kirli sepeti gelince yorumlar mısınn
Anam bizim zamanımızda sokakta oynama vardı ya, biz ağaçtan yaprak toplar sarma falan yapar sofra kurardık, eski nesil yemekteyiz skfkf şimdi öyle şansları çok yok, bazılarının vardır belki de büyük şehirlerde zor biraz hele duyduğumuz gördüğümüz şeylerden sonraİnsanın bazen biz sanki bunlarla mı büyüdük diyesi geliyorama bi yandan da seviyorum bu tarz şeyleri günümüzde teknoloji çok yaygın telefon tv yerine böyle şeylerle büyümesi çocuklar için çok daha iyi
Yani çocuk gelecek bi dünyaya yüzümüz de değişecek bedende. Benim de yüzümde güneşe çıkmayıp sürekli güneş kremi kullanmama rağmen kahverengi hamilelik lekeleri oldu . Olsun Geçer bunlarda senin yüzünde sarardıysa doğumdan somra geçer. Ama işte bunları bilmeye rağmen başkasından duyunca modu düşüyor insanınBana diyen de oldu bende fazla takmıyorum em çok takıldığım her gören diyor yüzün çökmüş sararmış geçen sağlık ocağı hemşiresi de dedi kansız mısın sararmış yüzün bu moralimi bozuyor biraz, ama karnın küçük kilo almamışsın vs yorumlarını takmıyorum genelikle
Bana birşey demedi kuzum walla. Acayip de yiyorum. Suyum falan da normal. Usulleri farklı oluyor doktorların sanırımYaa benim de 78-82 arası çıkıyor, ama şeker yüklemesi yapmazsak şeker varmış gibi düşünüp ona göre diyetle devam etmemiz gerekir dedi
Tabiki sürekli dönüyor bebekler ama benimki kafasını sokmaya çalışıp rahmi hunileştirmiş yaramaz şeyBen hep kasıkta hissediyorum ya muhtemelen ayakları orada bazen göbek deliğimin oralarda oda nadir bebek 37. Haftada bile dönüyor yani baş aşağı durması bence doğum alemeti değil gibisağlıkla zamanlı gelsin inşallah hepimizin
Ooo bizim kızlar influencer olmuşlar liste yapıyorlar ❤https://ty.gl/v1ec9jprewq6b Hemen paylaşıyım bunları aldım toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?