- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
Tam çözüm ortağı bu kadın yakaristirmisim o zaman,toplu tasima kullandiysan grip tarzi seyler bulasabilir yaz kis fark etmiyor. Istanbul asiri kalabalik bir sehir salgindan kacamiyorsun varsa eger. hakiki bal varsa karabiber dok icine bir tatli kasigi yut bogazina iyi gelir hastaligina da
Ben sen ne dersen yaparım Şeydacım gizli bir fanın olarak takip ediyorum tüm tavsiyelerinivalla ben taa eskilerden ilk gorev yerim diyarbakirdi millet grip olup ertesine gune sapasaglam ayaga kalkinca sormustum siz napiyorsunuz boyle diye bol biberli corba iciyoruz acidan icerken aglayacak sekilde demislerdi
dusundum asiri c vitamini var kirmizi pul biberde karabiberde bir de tavuk suyuna sehriye biraz da aci tam bir ilacsiz grip tedavisi
canimmm ya kelin ilaci olsa basina surer iste soylemesi kolay da acili corbayi ic deseler kendim pek icemem orneginBen sen ne dersen yaparım Şeydacım gizli bir fanın olarak takip ediyorum tüm tavsiyelerini
Valla benimki de oyle bee . O gelince beni hic iplemiyo. Bi de seninki erkek dogduktan bir sure sonra anneci olacak be napamBeyimin sesini duyunca hareketlenmesinin bi açıklaması var mı dokturr
Var var ölçerim az uyukliyim deAteş ölçer yok mu? Ateşi takip et bence yavrum ateş her zaman sıkıntıdır
Ayy evet o çok iyi geliyodu boğaza yapiyim onu dakaristirmisim o zaman,toplu tasima kullandiysan grip tarzi seyler bulasabilir yaz kis fark etmiyor. Istanbul asiri kalabalik bir sehir salgindan kacamiyorsun varsa eger. hakiki bal varsa karabiber dok icine bir tatli kasigi yut bogazina iyi gelir hastaligina da
Ben severim normalde de içerdim hep gerçekten de gözü açılır insanın acılı çorba içtiğinde inanırım yanicanimmm ya kelin ilaci olsa basina surer iste soylemesi kolay da acili corbayi ic deseler kendim pek icemem orneginama aci seven icin sifa bir bakima midende hassas olmayacak tabi
Halin varsa ılık duş da iyi gelir bak hararetini alır vücudun çıkınca da bir güzel yağla masaj yap şöyle her yerine sonra karabiberli limonlu balını ye vur kafayı yat sabaha dipçik gibi kalkar hepimizden önce yazarsın buraya shhshsVar var ölçerim az uyukliyim de
Ben bir kaç hafta önce öyle oldum, ama böyle daha çok nezle gibiydim. Biraz can yakıcı ama limonu ellerime sıkıp burnuma çektim, biraz can yakıyor ama bence işe yaradı. bir de baya su içtim. Gözlerim falan da gitmişti benim ama 1 haftaya toparladım, yoksa kesin antibiyotiklik olmuştum. Pastil falan varsa o da işe yarar, doktor bana önermişti c vitaminli zencefilli olanlardanBoğaz ağrımın üstüne burun akıntısı da eklendi. Ölçmedim ama eşim baktığında ateşin de var diyornoldu ya bana durduk yere amaaan. Ne önerirsiniz
Burnuna limon mu çektin neeeyyyBen bir kaç hafta önce öyle oldum, ama böyle daha çok nezle gibiydim. Biraz can yakıcı ama limonu ellerime sıkıp burnuma çektim, biraz can yakıyor ama bence işe yaradı. bir de baya su içtim. Gözlerim falan da gitmişti benim ama 1 haftaya toparladım, yoksa kesin antibiyotiklik olmuştum. Pastil falan varsa o da işe yarar, doktor bana önermişti c vitaminli zencefilli olanlardan
Burnuna limon mu çektin neeeyyy
Zıbın, müslinler, reflü yatağı, anne yanı yatak, göğüs pompası, kaşık biberon, bez, küvet, şampuan, nemlendirici, tırnak makası, saç fırçası, pişik kremi, bebek deterjanı, süt kaşığı, battaniye, yelek, emzik ıslak mendil aklıma gelenler.Alışveriş olarak daha hiçbirşeye bakmamıştım. 7 aydan sonra çıkar alırım demiştim. Ve benim sabırsız bebeğim erken gelmek istediği için ayağa kalkmam tamamen yasaklandı. Son kontrolümde rahim ağzı vajinal 22mm düşmüş. Ama içimi karartmak istemiyorum inşallah bebeğim vaktinde gelecek. Şimdi alışverişe başlicam online ama nerden başlayacağım bilmiyorum. Maddi olarak ortalama olan şeyler tercihim. Hastaneye şu ana kadar 40 bin harcadık. Kontroller haftalık devam edecek doğum ücreti de 40 bin diye düşününce biraz fiyat performans ürünleri almam lazımher türlü uygun öneriye açığım. Şimdi ben sabırsız oğlum için acil öncelik olarak nelerden başlamalıyım. Pamuk eller klavyeye kızlar uygun neler aldınız
Oha 16 mm çok düşük yav, var mıdır bir bildikleri acaba bilemedimKızlar iş arkadaşımın serviks uzunluğu 16 mme düşmüş, sadece takip edelim demişler. Bu normal mi
evet aslinda gebelikte emin olamadim zaten midelerimiz bir tuhaf. artik rahim oyle buyudu ki mideye bagirsaga diyaframa surekli baski yapiyor ya sabir diye diye geciricez su 3 ayi sanirim.Ben severim normalde de içerdim hep gerçekten de gözü açılır insanın acılı çorba içtiğinde inanırım yaniAma gebelikte girilmez o riske ya mideye dokunma, ishal ya da kabız yapma durumları olabilir malum
canim sampuani bir arastir ilk bir kac ay ilik su ile yikiyorduk hep sampuan hemen kullanmayin demisti ebe bize burda, cok hassas oluyor tenleri sade su ile yikamistik o yuzden.Zıbın, müslinler, reflü yatağı, anne yanı yatak, göğüs pompası, kaşık biberon, bez, küvet, şampuan, nemlendirici, tırnak makası, saç fırçası, pişik kremi, bebek deterjanı, süt kaşığı, battaniye, yelek, emzik ıslak mendil aklıma gelenler.
Mesaneye ve böbreklere de çok fenaevet aslinda gebelikte emin olamadim zaten midelerimiz bir tuhaf. artik rahim oyle buyudu ki mideye bagirsaga diyaframa surekli baski yapiyor ya sabir diye diye geciricez su 3 ayi sanirim.
ilk defa duydum bunu su temas ediyor aslinda cok rahatliyorlar minik kuvetlerinde ilik suya girince anne karninda da suyun icindeler cok rahatlatiyor gazlari falan varsa ozellikle ardindan da hafif gobek bacak masaji hic bastirmadan. gazi cikiyor hemen cok cok hafif amaBen Kasım annelerinde şey okudum, su direkt vücuduna temas etmesin diye üstüne müslin örtüp yıkıcam demiş bi üye. O neden acaba öyle mi yapmak lazımmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?