Gebelikte meyveyi çok tükettim diğerlerini çok az yedim umarım çıkmaz çıksa da çözümü var dediğin gibiDilerim ki çıkmaz gebelik şekerinAma çıkarsa da hiç endişelenme çözülmeyecek bir şey değil.
Bu arada ben çikolata aramıyordum ama aşırı meyve ve hamurişi yiyordumbelki onlara dikkat edebilirsin
Park yatak beğenmiyorum açıkcası kullanımı daha kolay ama ahşap beşikler mobilyamla da uyumlu ahşap beşik düşünüyorum. Bebek arabasını kendim deneyip almak istiyorum onu en sona bırakıcam. Ya gözümde şu an çok büyüyor kıyafetler falan son dakikaya bırakmışım gibi kıyafetle başlayayım o zaman. Daha oğlumun bi adı bile yokCanım bence bebek arabası, park yatak y da istediğin bi beşik, kullanacaksan ana kucağı ve reflü yatağı en öncelikli şeyler. Sonra kıyafetlerde zıbınlar, battaniye (hastane çıkışı sarıp götürmelik) belki dış kundak sana nasıl kullanışlı gelirse. Onun dışındakiler sanki doğunca da alınabilir atlamadıysam bi şeyi
O zaman indirilsin bu uygulamalar. Keşke bir iki bişsey alsaymışım evde bebeğe dair sadece 2 tulum varE bebegi takip et bence guzel indirimlee oluyor, lcw defacto . Uygun seyler cikiyor.
Olsun ad dediğin nedirPark yatak beğenmiyorum açıkcası kullanımı daha kolay ama ahşap beşikler mobilyamla da uyumlu ahşap beşik düşünüyorum. Bebek arabasını kendim deneyip almak istiyorum onu en sona bırakıcam. Ya gözümde şu an çok büyüyor kıyafetler falan son dakikaya bırakmışım gibi kıyafetle başlayayım o zaman. Daha oğlumun bi adı bile yok
yok doktora birsey sormadım bir sonraki randevumda sorarım ama zaten tek seferlik yapmıstımben bayılıyorum epsom banyosuna ama hamileyken hiç giremedim küvete girmeyin dedikleri için. şimdi heveslendim senden canım. doktor bir şey dedi mi bunla ilgili?
erken dogum riskin varsa once kıyafetini al hastanede ve cıkınca giyeceği olabilsin bir kaç zıbın alt üst takımlar pijama tarzı, uyku tulumu, gece uyurken giymesi için 2-2,5 tog aralıgında uyku tulumu ayrıca, emzik, bez, ıslak mendil, bir kaç müslin. bir de park yatak ya da ne alacaksan. bunun dısında hiçbirseyin aciliyeti yok. bebeği dısarı ne zaman cklarırsan bebek arabası o zaman lazım, oto koltugu araban varsa al doktora gotururken kullanırsın.Alışveriş olarak daha hiçbirşeye bakmamıştım. 7 aydan sonra çıkar alırım demiştim. Ve benim sabırsız bebeğim erken gelmek istediği için ayağa kalkmam tamamen yasaklandı. Son kontrolümde rahim ağzı vajinal 22mm düşmüş. Ama içimi karartmak istemiyorum inşallah bebeğim vaktinde gelecek. Şimdi alışverişe başlicam online ama nerden başlayacağım bilmiyorum. Maddi olarak ortalama olan şeyler tercihim. Hastaneye şu ana kadar 40 bin harcadık. Kontroller haftalık devam edecek doğum ücreti de 40 bin diye düşününce biraz fiyat performans ürünleri almam lazımher türlü uygun öneriye açığım. Şimdi ben sabırsız oğlum için acil öncelik olarak nelerden başlamalıyım. Pamuk eller klavyeye kızlar uygun neler aldınız
Kedi besliyorsunuz işte anacım hep kediden bunlarAy artınca git dedi doktor, ondan gittim bunlar yeni çıktı çünkü. Kaşıntı da var ya korktum kolestazdan falanama belli ısırmış bişiler girişi var çıkışı yok dnfnf
Dün de kediyi öperken boğazıma tüyü kaçtı çıkaramadım yediğim içtiğim ne varsa kustum. Söylemişti o kadın bana...Kedi besliyorsunuz işte anacım hep kediden bunlar
dur birsey olmaz hemen mevsim gecisidir diyecegim ama sen antalyadaydin sanirim orda mevsim anca aralikta degisir herhaldeBoğaz ağrımın üstüne burun akıntısı da eklendi. Ölçmedim ama eşim baktığında ateşin de var diyornoldu ya bana durduk yere amaaan. Ne önerirsiniz
Büyük sözü dinlemezseniz kabarırsınız böyle işteDün de kediyi öperken boğazıma tüyü kaçtı çıkaramadım yediğim içtiğim ne varsa kustum. Söylemişti o kadın bana...
Antalya ne kız Ankara'dayım ben dkfm ama İstanbula gittim geldim orda hava serindi Ankara daha sıcaktı falan oradan bi kapmış olabilirim. Hastanede de refakatçiydim oradan bi şey kapmamışımdır inşallah. Ihlamur bal limon içtim az öncedur birsey olmaz hemen mevsim gecisidir diyecegim ama sen antalyadaydin sanirim orda mevsim anca aralikta degisir herhalde
ihlamur limon
Kediyi göndermeniBoğaz ağrımın üstüne burun akıntısı da eklendi. Ölçmedim ama eşim baktığında ateşin de var diyornoldu ya bana durduk yere amaaan. Ne önerirsiniz
Salacam kediyi üstüne sonunda fkgkg ıhlamur bal limon içtim, mandalina çıkmış marketten aldım ekşi ekşi yedim maksat c vitamini olsundu. Ateş varsa sorun olur mu acepKediyi göndermeniahahhahaha tamam tamam nane limon iç bebiş içine biraz kekik biraz karabiber de katabilirsin litrelerce tüketmeyeceğin için zararı olmaz ter atar rahatlarsın
Antalya ne kız Ankara'dayım ben dkfm ama İstanbula gittim geldim orda hava serindi Ankara daha sıcaktı falan oradan bi kapmış olabilirim. Hastanede de refakatçiydim oradan bi şey kapmamışımdır inşallah. Ihlamur bal limon içtim az önce
karistirmisim o zaman,toplu tasima kullandiysan grip tarzi seyler bulasabilir yaz kis fark etmiyor. Istanbul asiri kalabalik bir sehir salgindan kacamiyorsun varsa eger. hakiki bal varsa karabiber dok icine bir tatli kasigi yut bogazina iyi gelir hastaligina daAntalya ne kız Ankara'dayım ben dkfm ama İstanbula gittim geldim orda hava serindi Ankara daha sıcaktı falan oradan bi kapmış olabilirim. Hastanede de refakatçiydim oradan bi şey kapmamışımdır inşallah. Ihlamur bal limon içtim az önce
Salacam kediyi üstüne sonunda fkgkg ıhlamur bal limon içtim, mandalina çıkmış marketten aldım ekşi ekşi yedim maksat c vitamini olsundu. Ateş varsa sorun olur mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?