2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bana su içebilirsin dedi şeker yüklemesinden önce ya, bu sıcakta ölmeyelim susuz

olsun onuda demeyebilirdi. o konuda şanslıyım herkes gönlünden geçeni yaptı sağolsunlar :) bir beklentim hiç olmadı ama çokta güzel oldu çok şükür
şaka bir yana doğru diyorsun. maddi manevi kimseye güvenerek yapmadım zaten.herkes yerinde sağ olsun . bir de benden uzak olsun başka bir isteğim yok :))

karnımı izlemek çok hoşuma gidiyor kızlar. bıcır bıcır hiç durmuyor biraz dursun hemen özlüyorum dürtüyorum ahaha

Doğum kapsamlı sigorta müthiş bir şey ya. Ben 30 bine yaptırdım, doğum ve muayene dahil şuan sanırım doğum paketleri bile iki katından fazla Ankarada iyi bir hastanede

şaka bir yana doğru diyorsun. maddi manevi kimseye güvenerek yapmadım zaten.herkes yerinde sağ olsun . bir de benden uzak olsun başka bir isteğim yok :))
ben aile kavramını seviyorum ya daha doğrusu akraba kavramını. o yüzden uzak olmasınlar hepsi ayrı ayrı çok değerli :)

Emzirme sütyeni alan var mı? Ne alacağız kızlar? Ayrıca bu lohusa takımları modelleri gerçek mi ya, gelinliğim daha sadeydi yemin ederim
Ben de çok muzdaribim bu konudan. Çok garip bembeyaz dantelli takımlar var. Kanama vs falan olacak damaryolu açılacak nasıl rahat ederki insan onlarla

Ya ben gebeliği öğrenir öğrenmez yaptıralım dedik ama hiçbir sigorta karşılamıyordu illa 3 ay önceden teminatlı yaptırmanız gerekirdi dediler o yönden kullanamadık ya
Anadolu tamamlayıcı 1 ay demişti bana canım, bizimki 1.5 yıl sürdü nerdeyse ama olsundu ajfkdkd

Ben direk totaliyle araba falan alirdim heralde. Dogumu hic katmak istemiyorum

Bence içmesen daha iyi. Çünkü o da şekeri düşüren bir durum sonuçlarını yanıltmasın. Ben akşam 9da meyve yemiştim bir tane. Başka da bir şey yemedim içmedim glukoza kadar canım
off ben susuzluktan ağlarım azcık dudaklarımı ıslatırım çok susarsam

Liste falan var mı, merak ettim.
Yani ben hesaplamadım ama oda + tüm ihtiyaçları 100 bini geçiyor gibi. Aldığın şeylere ve bütçene göre değişir elbette ama hala iPhone’dan ucuz ajfksks
canım liste yanımda değil eve gidince atayım olmazsa da akıl edemediğim bir şeyler varsa eklerim :)

Kızlar şöyle pijama takımları buldum müslin bize gider mi bilmem ama çok minnoş
Bu arada ablam doğum sonrası elbise daha rahat oluyor demişti. Pant indirmek ekstra uğraş oluyor dedi. Düz elbise al üstüne de sabahlık tam oluyor diye söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…