Ekmek hiç yemesen mi acaba bol yumurta yeşillik ve kuruyemiş de tok tutar. Un ve yürevleri tam bugday bile olsa ani yükseliş ve inişlere sebep olabiliyor sekerde.Kahvaltı yapıyorum biraz doyayım diye iki dilim ekmek yiyorum karnım doyuyor. Yemekten 15-20 dk sonra bir fenalık bir baygınlık geliyor. Bakıyorum ki şeker 160lara ulaşmış, nabız yüksek, tansiyon yerlerde. İki bardak su bir bardak tuzlu ayran içiyorum. Baygın yatıyorum, bir saat içinde tansiyon şeker normale dönüyor. Ama gereğinden fazla sıvı aldığım için o sürede midem bulanmaya başlamış. Kusarsam yeniden acıkırım kusmamalıyım deyip bekliyorum bu sefer de bütün gün bulantı ile yaşıyoruz.
Benim günlerimin rutini ve özeti bu olmaya başladı kızlar
Yani demek istiyor senin stresin onu etkiliyor zayıflar minyon kalır üzme onuSize yeni bi bilgi, ben bu ara çok duygusalım ya az önce yine başka bi nedenden ağladım. Annem şey dedi AĞLAYIP DURMA ÇOCUK KÜÇÜLÜR
Güle güle kullansın bebiş ben de bakıyorum bunlardan ama indirim yakalayamadım. Nerden aldın:)
Hoff istanbul subesini de ben acabilirim yani. Ay tövbeler olsun
Ultrason görüntülerini atayım o zamanHayırlı olsuntahmin ederiz elbet
Hayırlı olsuntahmin ederiz elbet
Erkek gibi geldi bana yaUltrason görüntülerini atayım o zaman
Doktorumda erkek diyor ama.ilk zamanlar kız dediği için hala içimde acaba var haftaya detaylı ultrasana giricem ozaman netleşecek ama içim kıpır kıpırErkek gibi geldi bana ya
İlk zamanlar 2 cinsiyette de bi çıkıntı oluyor demişti doktor bana. O yüzden karışıklık olabiliyormuş, bence erkek diyen görmüştür artıkDoktorumda erkek diyor ama.ilk zamanlar kız dediği için hala içimde acaba var haftaya detaylı ultrasana giricem ozaman netleşecek ama içim kıpır kıpır
Çok teşekkür ederim başka arkadaşlarda yorumlarsa sevinirimİlk zamanlar 2 cinsiyette de bi çıkıntı oluyor demişti doktor bana. O yüzden karışıklık olabiliyormuş, bence erkek diyen görmüştür a
2 aylık hamileyken dayanamayıp almıştım ben, gerçekten inanılmaz uyguna gelmişti:) güle güle kullansın küçük hanım
Tesekkurler canım bende artık indirimde buldukça uyguna alıyorum2 aylık hamileyken dayanamayıp almıştım ben, gerçekten inanılmaz uyguna gelmişti:) güle güle kullansın küçük hanım
pgt bize de onerilmişti eşimin 2. kromozomu inverted diye ama normal yolla gebe kaldık biz ikisinde de hemen 9. haftada panaroma testi yaptirdik 11. haftada sonuclarim gelmisti. eger riskli ciksa erkenden aldiracaktik o yuzden en erken ne zamansa o zaman yaptirdik testi. o testen sonra icimiz rahatladi detayliya kadar da sabrettik o da temiz cikinca ilkini dogurdum simdi 2. de temiz.Evet bu ikili testin istatistik oldugunu bile bile hala benim şaşırmam kaç puan. İnsan bi inanamıyor. Bakalım test sonucları cıksın ne diyecekler. Bana trizomi13 decıkacakmıs gibi gelmiyor. Ama bi sıkıntı varsada bulunsun yoksa bizim icin sürec daha zor olacak. 1-2 gündür arastırıyorum boyle durum yaşayıp testleri temiz cıkanlar olmus. Pgt tüp bebek istemiş aile gittikleri her doktor karsı cıkmıs genetik testlerin temiz tekrardan normal yollardan deneyin diyeay çok zor. Bir şey cıksa bi dert cıkmada bi dert.
Kullanılıyor canım evetkızlar hamilelikte parol kullanabiliyor muyuz? hafif ateşim var gibi yaz günü nezlemiyim hafif grip mi anlamıyorum her yerim ağrıyor
Bana doktor gunde 2 tane kullanabilirsin dedi sabah aksam.kızlar hamilelikte parol kullanabiliyor muyuz? hafif ateşim var gibi yaz günü nezlemiyim hafif grip mi anlamıyorum her yerim ağrıyor
Panaroma testi nasıl birşey?pgt bize de onerilmişti eşimin 2. kromozomu inverted diye ama normal yolla gebe kaldık biz ikisinde de hemen 9. haftada panaroma testi yaptirdik 11. haftada sonuclarim gelmisti. eger riskli ciksa erkenden aldiracaktik o yuzden en erken ne zamansa o zaman yaptirdik testi. o testen sonra icimiz rahatladi detayliya kadar da sabrettik o da temiz cikinca ilkini dogurdum simdi 2. de temiz.
pgt zorlu biraz da pahalı bir süreç. eğer genetik sonuclarınız temiz gelirse bir sonraki gebeliğinde hemen panaroma testi yaptırırsın kimseye hamileliği haber vermeden. Sonucuna göre ilerlersin
Panaroma fetal dna oluyor aslinda.Panaroma testi nasıl birşey?
Yani mesela fetal dna testi için bile yeterli olmadıgı söyleniyor. Micro array ve wes testi şuan icin en gecerli test diye bakılıyor. Onlarda 16haftadan önce amniyosıvısı alınmadan bakılmıyor. Bu testlerinde cıkması max 6 haftayı buluyor.
Zaten bi daha ki gebeliğimde kimseye haber vermeyi düşünmüyorumherkes o kadar cok üzüldü ki. Herkes benden daha üzgün resmen.
Eee nasıl olacak ki o zaman. Bana doktor fetal dna temiz cıkabiliyor boşuna yaptırırsın o testi demişti. Micro array yaptır dedi.Panaroma fetal dna oluyor aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?