- 1 Eylül 2022
- 75
- 46
- 18
- 28
Bilmiyorum ki herkesin ki belirgin belirgin oluyo bisey gosterdi bak yeni olusuyo diye kizinca soramadim benden dahai iyi mi bilicen diye kizdi internetten bakip bakip geliyosunuz boş degil bu gebelik dediKuzum sende var ya yolk sac yüzük gibi olan tepede
Belli olunca yazıcam canım tekrarCanım kız gibi eğer doğruysa ahahahaa kahin olduk iyice eğer bu tahminler doğru çıkarsa bulan kimse helal dicem
Bilmiyorum ki herkesin ki belirgin belirgin oluyo bisey gosterdi bak yeni olusuyo diye kizinca soramadim benden dahai iyi mi bilicen diye kizdi internetten bakip bakip geliyosunuz boş degil bu gebelik dedi
Bugün 6+4 üz canım, kalp duymadık henüz gelecek hafta perşembe çağırdı tekrar. Keseyi gördüğüm gün 5+3 tümKaç haftalıksın canım kalp atışını duydun mu
Ay bende de var mı canım ya ben bilmiyorum o ne demek
Ay insaAllaaah icimi rahatlatiyosun
Var var aşırı net çıkmamış o da ultrasonun kalitesindendir basbaya tektaş işteAy insaAllaaah icimi rahatlatiyosun
Aynen bunlar kamera degil ses dalgasiyla olusan goruntu yolk sac gorunmez cogu zaman bile dedi ama isteee suphe beyni kemiriyoVar var aşırı net çıkmamış o da ultrasonun kalitesindendir basbaya tektaş işte
Eveet ortasinda var karindan mi bakildi vajinal miKızlar benim kesenin içinde birsey görüyor musunuz peki
Karından görüldü Hemde beta 1200 civarıyken doktor bile şaşırdıEveet ortasinda var karindan mi bakildi vajinal mi
Eveeet cok guzel cikmis masallahKarından görüldü Hemde beta 1200 civarıyken doktor bile şaşırdı
Yaa çok sevindim pazartesi kontrole gidicem inşallah büyümüştür bebişimEveeet cok guzel cikmis masallah
Var canım bak halka gibi bişey o işte yolk sacBende o yüzük gibi şeyden yok o ne demek onu da bilmiyorum kızlar biri bakabilir mi
Bu kaç haftalık bebişKızlar benim kesenin içinde birsey görüyor musunuz peki
Çok normal ben birincide sabah kusardım akşamları iyyidmGündüz mide bulantısı yaşıyorum ama akşam biriey yon gibi sizde de oluyor mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?