Boşverin söyleseniz de asla anlamazlar kabul etmezler. Mevzuyu uzatıp bir de ayılıp bayılırlar hiç gerek yok. Mümkün olduğu kadar az konuşun onlar gidene kadar.Aman ya diyorum ya şov başka bir şey değil. Bebekken yanında sigara içilen erkek çocuklarında olurmuş mesela bunu eşim söyledi bana. Babası da o bebekken hep içmiş. Şeytan diyor sen de git bunu sor kendilerini suçlayıp dursunlar. Sen de anne olarak koruyamamışsın çocuğunu dumandan de.
Di mi insan bi hos oluyor inanamiyorHanımlar bu bebeler nasıl bu kadar santim oluyor yav benim içimde 30 cm canlı mı var şimdi
Di mi insan bi hos oluyor inanamiyor
Gitmeleri için diyebileceğim bir şey yok canım artık ne vakit giderlerse gitsinler ne yapayım çalışıyorum zaten hafta içi akşamları gelirim eve o kısım daha rahat. Ama bu ameliyat ertelendi ben olsam gideyim de nasılsa geri gelecez bunaltmayayım milleti derim yaniEvet canım izlemiştim bunu
Sana vereceğim tavsiye şu olur olayı bilmiyorum eşin rahatsız sanırsam bunun için demiyorum rahatsız olmasa da bu dediğimi yap . Hiç bir zaman eşin yoluyla çözme ona söyleyip halletmesini bekleme. Git ne rahatsızlığın varsa söyle üslup doğru olsun da kötü şeyler bile söylenir. Ama Kibar bir dille yaklaş hep. Şimdi diyeceksin ki evden gitmeleri nasıl söylenir , evin en anlayışlı kişisi ile konuş.
Kız ödümüzü kopardınoutoffit ya canım profil düzenlerken bir seçenek var ona yanlışıkla tıklamışım kaç gündür uğraştım nasıl yaptığımı bilmeden de çözdüm sorunu geldim
Doğru söylüyorsun az muhatap olup sürecin geçmesini beklemek en güzeliBoşverin söyleseniz de asla anlamazlar kabul etmezler. Mevzuyu uzatıp bir de ayılıp bayılırlar hiç gerek yok. Mümkün olduğu kadar az konuşun onlar gidene kadar.
Ayy evet öyle içerde kıvrık duruyorlar düşünsene düz uzandıklarını halimizi düsünemıyorumHanımlar bu bebeler nasıl bu kadar santim oluyor yav benim içimde 30 cm canlı mı var şimdi
Mezurayı çıkarıp karnıma koyuyorum yok sığmıyor ndkgkf büzüşünce demek ancaAyy evet öyle içerde kıvrık duruyorlar düşünsene düz uzandıklarını halimizi düsünemıyorum
Canim oncelikle kolaylik diliyorum.Bende 23 haftalarda normal dogum yaptim bebegimin kalbi durmustu. Suni zanci verdilrr.arastirma hastanesiydi. Dogumun hemen ardindan plesantada geldi ama bende parca kaldigi icin narkozlu kurtaj yaptilar. Bence bu durumlarda da herkesin sureci kendine ozel ve farkli ilerliyo. Oyuzden zor yada kolay gibi soylemlere aldirma. Bu surec sana ait. Yasayinca goreceksin.daha erken asamalar oldugun icin ıkınma ve o siradaki nefes kontrollerini bilmiyordum. Bu konuda bilgi edinebilirsin. Ben ikimdigimi saniyordum ama yanlis yapmisim hep. Sancilar sirasinda nasil ikinacagini yada nefes alacagini ogren.ebelerden destek iste muhakkak surecin icinde. Baska sormak istediklerin olursa yaz bana. Asla korku senaryolarini okuma dinlemeKızlar sürecimi biliyorsunuz.
Birkaç gün sonra bebeğin alınması için normal doğum sürecini başlatacaklar ilaçlar ve suni sancıyla normal doğumdan daha zor oluyormuş bebek cansız olduğu için doğum eylemine katkısı olmadığından. dogum gercekleşince sonrasındada plasentayı narkozsuz kürtajla alıyorlarmış. Narkozsuz kürtaj kısmı standart bi uygulama mı? Bilen varsa bu kısmı özeldende paylaşabilir.
Bu normal doğum sürecini daha rahat atlatmam için bikaç gün içinde yapabileceğim işe yarar dediğiniz önerebileceğiniz şeyler var mıdır?
Ben 3 kere susama kadar geldim . Sonrasini goremedimValla kalkıp kalkıp mezurayı alıyorum nasıl olabilir aklım almıyor skfkfk daha dün susamdı bunlar
Hahahahah sesli güldümValla kalkıp kalkıp mezurayı alıyorum nasıl olabilir aklım almıyor skfkfk daha dün susamdı bunlar
Merhaba, şişli memorial da sadece doğum mu 60 bin acaba ?Kızlar bugün biraz istanbul doğum ücretlerini araştırdım. Medicalpark gop doğum paketi muayeneler dahil 78 bin. Acıbadem fulya 80 civarı. Şişli memorial 60 civarı fiyat verdi.başka bilgisi olan paylaşabilir mi? Evet fiyatlar yazın güncellenecekmiş ama yine de fikir sahibi oluruz
Evet sadece dogum ama bunlar da degisiyor. Sezeryani baska yok epidural baska yok normal dogum gibi gibi. Ki temmuzda zam geldi.Merhaba, şişli memorial da sadece doğum mu 60 bin acaba ?
Kesin gelmiştir zaten çok ucuz bir hastane değil maalesef :/Evet sadece dogum ama bunlar da degisiyor. Sezeryani baska yok epidural baska yok normal dogum gibi gibi. Ki temmuzda zam geldi.
Ben karnıma sürerken elimde kalanı sürüyorum canım şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.Gogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?