Ay kızlar birilerine bir şeyler anlatmazsam çatlicam
Kayınvalidem, görümcem bir ara beni yakaladılar işte eşim yokken, dediler ki son zamanlarda bir şeye çok üzüldü mü stres yaptı mı? Ani stres durumlarında da olurmuş bu hastalık falan filan. Ben de dedim ki yooo gayet mutluydu hatta bebek olmuş hamileyim falan kafasına taktığı bir şey yoktu dedim. Onun öncesinde bebek olmuyor diye üzülmüş olabilir ama çok da kafaya takar gibi değildi en azından benim kadar dedim. Ona çok üzülüyordu, senin üzülmene daha çok üzülüyordu dediler. Hiç cevap vermedim. Bu ne demektir anlamadım yani art niyet aramayayım dedim.
İkinci konu da ramazan bayramında biz memleketlere ayrı gittik ve eşim ısrar etti ki arabayla ben gidicem diye. Bana uçak bileti aldık başta sonra iş yerinden izin de alamadım tek günlük, bilet yandı, ben otobüsle gittim. 4 haftalık hamileydim o zaman da düşünün yani 8-9 saat yol gitmişim.
Kayınvalidem dedi ki ramazan bayramında tek geldi ya araba kullandı saatlerce ve orası sıkışmış o zaman bi ağrıyor batıyor demişti acaba ondan mı oldu dedi. Rezilliği çeken benim sorguladıkları şeye bakın. Ne yani yanında yolculuk yapıp da şoförlük etmedim diye mi geldi bu hastalık başına.
Binbir tane ihtimal var bu hastalığın olabilmesi için amaç ne yani burada sherlock kesiliyorlar falan. Valla bir tatsızlık yaşansın istemiyorum sıkıntılı zamanlarda, eşime de demedim bir şey ama ben de doluyorum kendi kendime yani napıcam bilmiyorum. Gitsinler istiyorum bir an önce.