- 16 Şubat 2019
- 1.004
- 990
- 123
- 33
Kademesiyle yataga esinlenir sanırım çok extrem bir yükseklik yoksaHah işte bunlara trendyolda baktım da bilemedim nasıl cıkar diye ondan size sormak istedim. Yatakla bir hiza oluyor mu. Ay benim yatakta o kadar yüksek ki oramızı buramızı da agrıtıyor onu da degiştirmemiz lazım gaaba
İdrar için tahlil, kültürNe için tahlil anam
Haa evet o da olabilir, yarın detaylıdan sonra kendi doktorumu arayıp sorucam orada daha uygunsa orada yaptırayım muayene istemez herhalde biliyor nasılsa durumuİdrar için tahlil, kültür
Onlar bu tarz şeyleri daha çok seviyorlar evet pratik buluyorlarBendede tencere içi aparat var. Bebe için sürekli 1-2 parça birşey yapacaksın bunla hemen olacak diğeri sürekli seni uğraştıracak dedi. Bunu diyen arkadaşım şef
İstemez bence.Haa evet o da olabilir, yarın detaylıdan sonra kendi doktorumu arayıp sorucam orada daha uygunsa orada yaptırayım muayene istemez herhalde biliyor nasılsa durumu
85 bir gün sonra 103 çıktıen üst değerin 2 katıydı benim değerlerim. doktor direkt pilavı çok mu yedin diye sordu :) yediğime içtiğime dikkat edince ikiside normale döndü.
Olsunduİstemez bence.
Ben yanlış mesajı alintilamisim biraz önce pardon
canım her hastanenin referans değerleri farklı oluyor ama evde baktığında farklı . şuan senin güzel çıkmış bir problem yok . 1. saat ve 2. saat 140 ı geçmezse hiçbir sorun yok deniyor evde ölçtüklerinde . ama mesela 1. saatin evde 150 çıktı 2. saatin 140 altı gene sorun yok . sen 140 ı geçmemeye dikkat etŞimdi yine buna bakıyorum tokluk 1.saat 100 çıkmış, 180 olan max değer sanırım ama bi minimum değer var mı yoksa 100 iyi mi
Gece 148 çıktı ama full şeker yükselten şeyler yemiştim ya korktumcanım her hastanenin referans değerleri farklı oluyor ama evde baktığında farklı . şuan senin güzel çıkmış bir problem yok . 1. saat ve 2. saat 140 ı geçmezse hiçbir sorun yok deniyor evde ölçtüklerinde . ama mesela 1. saatin evde 150 çıktı 2. saatin 140 altı gene sorun yok . sen 140 ı geçmemeye dikkat et
100 gayet iyi bir değer bence tokluk şekeri içinŞimdi yine buna bakıyorum tokluk 1.saat 100 çıkmış, 180 olan max değer sanırım ama bi minimum değer var mı yoksa 100 iyi mi
evet ufak ufak dikkat et sorun olmaz . birde stres çok yükseltiyor devamlı ölçme . ben saldım artık . dikkat ediyorum ölçüm çok nadir yapıyorumGece 148 çıktı ama full şeker yükselten şeyler yemiştim ya korktumşimdi güzel kahvaltı yaptım dikkat edicem artık ama çıkacak gibi bende de şeker
Yok ya hiç ölçmiyorum normalde ama dün gece uyuyamadım dön Allah dön sıcak bastı ama önümde sabitlediğim vantilatör var. Eşimden su istiyorum getiriyor içiyorum yine susuyorum geçmiyor, tahmin ettim yükseldiğinievet ufak ufak dikkat et sorun olmaz . birde stres çok yükseltiyor devamlı ölçme . ben saldım artık . dikkat ediyorum ölçüm çok nadir yapıyorum
akşam saatleri tatlı yememeye çalış birde tatlı ve meyve yanına muhakkak çiğ badem ceviz yoğurt yada kefir tarzı şeyler öneriyolar o zaman daha yavaş yükseliyormuş. biraz dikkat etmekle hallolucak yükseklikler bunlar :)Yok ya hiç ölçmiyorum normalde ama dün gece uyuyamadım dön Allah dön sıcak bastı ama önümde sabitlediğim vantilatör var. Eşimden su istiyorum getiriyor içiyorum yine susuyorum geçmiyor, tahmin ettim yükseldiğini
Etcem korktum çokakşam saatleri tatlı yememeye çalış birde tatlı ve meyve yanına muhakkak çiğ badem ceviz yoğurt yada kefir tarzı şeyler öneriyolar o zaman daha yavaş yükseliyormuş. biraz dikkat etmekle hallolucak yükseklikler bunlar :)
korkma korkma allahın izniyle bir şey olmaz :) ama şeker yüklemende muhtelemn gebelik şekeri diyip dahiliyeye yönlendirecekler. oradanda diyetisyene :)Etcem korktum çok
cumartesi günü ilk kez gördüm dışardan ama çok fena vuruyor bazen hepsini göremiyorum tabi.Kızlar bebek hareketlerini dışardan görebiliyor musunu? Ben takip ettim ama dışardan net göremedim, göbeğim var biraz ondan mı ola ki
belki tek seferlik bir şey olmuştur yediklerine dikkat edersen toparlarsın hemenGece 148 çıktı ama full şeker yükselten şeyler yemiştim ya korktumşimdi güzel kahvaltı yaptım dikkat edicem artık ama çıkacak gibi bende de şeker
Ben 23. Haftamdayım ama temmuzun başından beri dışardan görüyorum tabi benim kilom fazla yoktu 48 le hamile kaldım şuan 53 buçuk olmuşum ayımla orantılı gidiyorumKızlar bebek hareketlerini dışardan görebiliyor musunu? Ben takip ettim ama dışardan net göremedim, göbeğim var biraz ondan mı ola ki
Valla çok yedim gerçekten direkt şeker yükseltecek şeyleri.belki tek seferlik bir şey olmuştur yediklerine dikkat edersen toparlarsın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?