- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.977
- 528
Valla ben de öpüyorum, kendimi suçlu hissediyorum ona karşı bebiş yapınca :))Benim diğer gebeligimde toksoplazma pozitif gittiğimde söylesem belki test yapmaz tekrardan bu arada benimde kedim var cnm tuvaletini büyük kızım temizliyo aşısını daha bu ay başı yaptırdım arada opmeden duramıyorum bişey olmaz heralde ilk defa kedi bakıyorum 6 ay oldu
Ben kedime toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı rahat rahat öpüyorum o yüzden ama toksoplazma sadece kedide değil yıkanmamış yeşilliktede olur dışardaki yemeklerdeki salatalar o yüzden tehlikeliBenim diğer gebeligimde toksoplazma pozitif gittiğimde söylesem belki test yapmaz tekrardan bu arada benimde kedim var cnm tuvaletini büyük kızım temizliyo aşısını daha bu ay başı yaptırdım arada opmeden duramıyorum bişey olmaz heralde ilk defa kedi bakıyorum 6 ay oldu
Evet evet duydum çok şükür. Dr da kilon var dedi hem sağlık açısından sorun hem insanın psikolojisini çok etkiliyor ister istemez. Sadece göbüşü çıkmış hamilelere özeniyorum ben 100 e yaklaşacağım belki dye kaygılanıyorumBende kilo olarak aynı durumdayım inanılmaz kötü göründüğümü düşünüyorum birde hamileliği daha duyurmadık herkes sana ne olmuş diyor aslında 4 kilo aldım ama zaten kilolu hamile kaldım sanırım diyetisyene baslayacagım . Umarım kalp atıslarını duymussunuzdur
Bende olmaz diye düşünüyorum tuvalete dokunmayınca kedilere de çiğ etten falan geliyor diye okudum zaten evdeki kedi çiğ şeyler yemiyorBenim diğer gebeligimde toksoplazma pozitif gittiğimde söylesem belki test yapmaz tekrardan bu arada benimde kedim var cnm tuvaletini büyük kızım temizliyo aşısını daha bu ay başı yaptırdım arada opmeden duramıyorum bişey olmaz heralde ilk defa kedi bakıyorum 6 ay oldu
Onlarda bebişimiz hem Duman benimkinin adı çok masum minnoş bebek gibi bizimle uyur olsa saten geçerd bu zamana kadar ben temizledm kakalarınıValla ben de öpüyorum, kendimi suçlu hissediyorum ona karşı bebiş yapınca :))
Benimkini evlendiğimizden beri eşim temizliyor ya Allah'tanOnlarda bebişimiz hem Duman benimkinin adı çok masum minnoş bebek gibi bizimle uyur olsa saten geçerd bu zamana kadar ben temizledm kakalarını
Ben kedime toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı rahat rahat öpüyorum o yüzden ama toksoplazma sadece kedide değil yıkanmamış yeşilliktede olur dışardaki yemeklerdeki salatalar o yüzden tehlikeli
Bende olmaz diye düşünüyorum tuvalete dokunmayınca kedilere de çiğ etten falan geliyor diye okudum zaten evdeki kedi çiğ şeyler yemiyor
10 dakika karbonatlı, sonra yıka süz 10 dakika da sirkeli suda yıka dedi bana hemşire. Salatalık falan onlarda çok böyle yapmıyorum ama yeşillikleri bekletiyorum muhakkakEvt evet öyle çiğ köfte de hiç onerilmiyo yeşillikleri sirkeli suda yıkayıp yemek gerekir
Benim de sizle aynı kızlar aynı günlerde doğum yapıcaz inşallahAaa tarihlerimiz aynı sizinle umarım sağlıkla büyürherhangi bir gebelik belirtisi yaşıyor musunuz
Ben de kullandım ondan. Damardan ve ağızdan da ayrı aldım. Sonuçta veren kadın doğum doktoru bir sıkıntı olmaz. Enfeksiyon daha zararlı bebeğe öyle düşünÜromisin verdi doktor enfeksiyon için, üzülerek içiyorum
Benim de var canımÇok şiddetli bel ağrım var dualarınıza talibim
Canım hayırlı olsun inşallah mide bulantısı benim de hiçç yokoutoffit Merhaba Aralık anneleri. Ben de aranıza katılmak istedim. 6+5 haftalığız yaş 26 kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum ilk bebiş fakat randevum 7 mayıs inşallah sorunsuz atlatıcaz bu dönemi. Size bi soru sormak istiyorum benim mide bulantım hiç yok normal bi durum mu benim gibi olan var mı aramızda?
benim de bu hafta felaket iştahsızlık ve bulantı var. git gide de artıyor gibi.Günaydın Mide bulantısı 7. Haftadan sonra başladı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?