2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,5%
  • erkek

OY: 113 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    220
Valla ben de öpüyorum, kendimi suçlu hissediyorum ona karşı bebiş yapınca :))

Ben kedime toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı rahat rahat öpüyorum o yüzden ama toksoplazma sadece kedide değil yıkanmamış yeşilliktede olur dışardaki yemeklerdeki salatalar o yüzden tehlikeli

Evet evet duydum çok şükür. Dr da kilon var dedi hem sağlık açısından sorun hem insanın psikolojisini çok etkiliyor ister istemez. Sadece göbüşü çıkmış hamilelere özeniyorum ben 100 e yaklaşacağım belki dye kaygılanıyorum

Bende olmaz diye düşünüyorum tuvalete dokunmayınca kedilere de çiğ etten falan geliyor diye okudum zaten evdeki kedi çiğ şeyler yemiyor

Onlarda bebişimiz hem Duman benimkinin adı çok masum minnoş bebek gibi bizimle uyur olsa saten geçerd bu zamana kadar ben temizledm kakalarını
Benimkini evlendiğimizden beri eşim temizliyor ya Allah'tan ama kendisiyle samimiyetimiz fazla ağız içini öpüyorum maalesef fkfk

Evt evet öyle çiğ köfte de hiç onerilmiyo yeşillikleri sirkeli suda yıkayıp yemek gerekir
Ben kedime toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı rahat rahat öpüyorum o yüzden ama toksoplazma sadece kedide değil yıkanmamış yeşilliktede olur dışardaki yemeklerdeki salatalar o yüzden tehlikeli

Bende olmaz diye düşünüyorum tuvalete dokunmayınca kedilere de çiğ etten falan geliyor diye okudum zaten evdeki kedi çiğ şeyler yemiyor

Evt evet öyle çiğ köfte de hiç onerilmiyo yeşillikleri sirkeli suda yıkayıp yemek gerekir
10 dakika karbonatlı, sonra yıka süz 10 dakika da sirkeli suda yıka dedi bana hemşire. Salatalık falan onlarda çok böyle yapmıyorum ama yeşillikleri bekletiyorum muhakkak

Üromisin verdi doktor enfeksiyon için, üzülerek içiyorum

Üromisin verdi doktor enfeksiyon için, üzülerek içiyorum
Ben de kullandım ondan. Damardan ve ağızdan da ayrı aldım. Sonuçta veren kadın doğum doktoru bir sıkıntı olmaz. Enfeksiyon daha zararlı bebeğe öyle düşün Bu arada keseyi görmene çok sevindim hayırlı olsun, inşallah her şey sağlıkla ilerler

Canım hayırlı olsun inşallah mide bulantısı benim de hiçç yok

Benim de kedim var kızlar sabahları her yerini öpmeden evden çıkamıyorum. Aşıları falan zamanında yapılıyor o yüzden korkum yok. Tek kediyle büyüyecek bebek de benimki değil oluruna bıraktım o işi. Beraber takılırlar artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…