Demek ki yapı meselesi gerçekten. Kendinin de elinde değil. Ama en azından psikolojik destek alabilirdi bizim için. Böyle olur mu en başta kendisi dedi bana bak sen üzülme, kendini bu süreçte bırakma, güçlü ol, bebeği düşün dedi. Ben tamam dedim hayatın akışı içerisinde kalmaya çalıştım kendisi o konuşmadan sonra koptu, bıraktı, gitti. İyi bir baba olacağını hep düşündüm ama çocuğa da aynı panikle yaklaşırsa gerçekten hayatı çekilmez kılar ikimiz için de. Ben yarın detaylı ultrasona bile hem kızdığım, kırıldığım hem de bu huyundan nefret ettiğim için kendisi ile gitmek istemiyorum işte. En ufak bir şey olsa beni de bunaltacak da bunaltacak. Hangi biriyle uğraşayım ya. Tek duam bugünlerin bir an önce geride kalması. Amin, Allah dermansız dert vermesin, hepimize de akıl sağlığımızı koruyabilmemiz için sabır versin inşallah.outoffit çok geçmiş olsun canım benim. Zor bi süreç biraz yıpratıcı olacak ama karşılıklı anlayışı bırakmayın. Eşinin eminim ki elinde değildir. Bende tıpkı senin eşin gibiyim sağlık konusunda anksiyetem var. Başım bile ağrısa hemen panik olurum. Nefret ediyorum bu huyumdan hem kendim zorlanıyorum hem etrafımdaki başta eşim olmak üzere onları zorluyorum. Ama malesef değiştiremiyorum bu huyumu. Bi gün elime göğsümde bi sertlik geldi sabaha kadar ağladım cumartesi bi gündü farklı bi ilçeye özel hastaneye goturttum eşime kendimi. Normal bi insan panik yapmaz haftaici düzgün bi doktordan randevu alır. Ama ben yapamıyorum. Olay anında asla mantıklı düşünemiyorum sonrasında pişman oluyorum. Rabbım beterini göstermesin ama gerçekten bazen elde olmuyor. Eşinin duygularını hissedebiliyorum çünkü bende küçük binhastalik anında kendi eşime senin eşin gibi davranıyorum. Hamilelik çok zor bi süreç ama eşin önceden beri saglik konusunda takıntılıysatakintiliysa kendini üzme ve onun dediklerini de cok önemseme. Eminim ki çok iyi bi baba olacaktır. Su an kendi derdi ile seni ve bebeği dusunemiyor. Bu olaylar bi gecsin sqkinlesecektir. Rabbım kimseye de çaresiz dert vermesin. Cok şükür anlattığın gibibasit bi amileyatmis o bunu anlayamıyor. Geçince hata yaptığını eminim ki farkına varacaktjr ben gibi
Sağol çiçeğimgeçmiş olsun canım benim inşallah bir an önce iyileşir
Ahahahahaha sesli güldüm, gideceğiz canım aynen ama max 2 doktorAh yaaa. Sıyırdığımı düşünmeyeceksen başka doktora da görünün derim canım. 9 tane olmasa da bir şehir hastanesi, özelde iyi bir nöroloji, ortopedi artık hangisinin ilgi alanıysa. Üniversite hastanesi. Çok riskli bir bölge çok iyi cerrahlara emanet etmek lazım. Büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda.
Sağol canım, yok acil değil ama 300 metreden fazla yürüyemiyor dinlenmesi gerekiyor. En kısa sürede olsa iyi olurGecmis olsun kuzum acil mi olmasi gerekiyormus
Teşekkür ederim, allah dermansız dert vermesin ya buna da şükür. Ameliyat olur 1 ay dinlenir geçer yapacak bir şey yok, iyi olsun yeter.Sonrası için galiba sıkıntılıdır çünkü hemen ayağa kalkamayacak o yüzden desteksiz hayatına devam edemez bir süre ama kötü düşünme ne riskli ameliyatlardan geçenler sıkıntı yaşamıyor yakın zamanda arkadaşımın kız kardeşi beyninde tümör vardı daha 30 yaşında onun ameliyatını oldu neler dediler bir duysan onun ameliyatı başarılı geçti süreci güzel geçiyor senin annende en güzel şekliyle atlatacaktır inan biz de dua ederiz
İşte bunlardan böyle yapiyolar. Temiz ve yeni olduğu için böyle bı de kalabalıklastikca ne olacak bakalım hastanenin halıYa hep mi degisik doktorlar bana denk gelir. Dmiin gittim odaya girdim xoktir sen otur canım dedi. Kendisi sekreterle bir güzel poz falan verdi fotoğraf çekilmesini bekledim. Sonra senin organ tarama vaktin niye bana geldin dedi. Sık idrara çıkıyorum böbreğime ağrı var dedim. Tamam kültür ver 3 gune çıkar bebeğe bakmaya gerek yok dedi. Bende hocam baksak olur mu dedim tamam dedi. Baktik o kadar aceleye getirdi ki soracağım hicbirseyi soramadım. Koştur koştur muayene oldum odada fotoğraf cekinmelerini muayeneden daha fazla bekledimAma denemeye devam edicem hastane çok temiz cihaz kaliteli gebe okulu da varmış şeker yuklemesine gittiğimde kayıt yaptıracağım. 25 doktir var deneye deneye bulcam birini qma sanirim dogumu özelde yapcam ilgisizlik beni çok geriyor dnzerdgn canım deneyimim bunlar oldu eh işte para vermedim bebeğin iyi olduğunu öğrendim bebeği bana göstermedi ama icjm rahatladı. Özele gudisimin arasını 1 ay açmış olucam bi de Ozledekj doktorumu başımın üstünde tasiyasim geldi
Off ya kotudur insallah en kolay sekilde sagligina kavusur bebis .Sağol canım, yok acil değil ama 300 metreden fazla yürüyemiyor dinlenmesi gerekiyor. En kısa sürede olsa iyi olur
Kiz firat hoca dedik simdi karsima cikti adamSağol canım, yok acil değil ama 300 metreden fazla yürüyemiyor dinlenmesi gerekiyor. En kısa sürede olsa iyi olur
Djdldjdkdk kontrole kendisi mi çağırıyor kızKiz firat hoca dedik simdi karsima cikti adamcagirdim resmen . Haftaya gel dedi yok tatildeyim dedim tama sonraki hafta gel dedi
Destek alacaksanızda ikinizde birlikte alın ilişki terapisti gibi. Birbirinizin düşüncelerini duyarsınız bu ikinizede iyi gelir. Ben sizdeki eksikliğin bu oldugunu düşündüm. Aslında bunu kendinizde yapabilirdiniz ama simdiye kadar olmamıs. Eşin seni üzmemek icin tamamen kendini geri çekmiş. O yüzden boyle birşeyi de düşünebilirsiniz. En azından 3-4 seans bile baya toparlar durumu. Ondan sonra siz bu iletişim konusuna dikkat edersiniz.Demek ki yapı meselesi gerçekten. Kendinin de elinde değil. Ama en azından psikolojik destek alabilirdi bizim için. Böyle olur mu en başta kendisi dedi bana bak sen üzülme, kendini bu süreçte bırakma, güçlü ol, bebeği düşün dedi. Ben tamam dedim hayatın akışı içerisinde kalmaya çalıştım kendisi o konuşmadan sonra koptu, bıraktı, gitti. İyi bir baba olacağını hep düşündüm ama çocuğa da aynı panikle yaklaşırsa gerçekten hayatı çekilmez kılar ikimiz için de. Ben yarın detaylı ultrasona bile hem kızdığım, kırıldığım hem de bu huyundan nefret ettiğim için kendisi ile gitmek istemiyorum işte. En ufak bir şey olsa beni de bunaltacak da bunaltacak. Hangi biriyle uğraşayım ya. Tek duam bugünlerin bir an önce geride kalması. Amin, Allah dermansız dert vermesin, hepimize de akıl sağlığımızı koruyabilmemiz için sabır versin inşallah.
Coook coook geçmiş olsun canımmmBenim anneme de bel-omurilik ameliyatı olmak zorundasın demişler. Sıkıntılı da bir süreçmiş, aşırı moralim bozuldu çöktüm resmen.
Yemege gitmistik o da gelmis yolda gordum cagirdi ayakudtiDjdldjdkdk kontrole kendisi mi çağırıyor kız
26sındaki iznini simdiden iptal edip eylül ekimdeki bi tarihe erteleme imkanın yok mu?Ya ben mesela biriyle ortak plan yaptığım zaman her ne sebepten olursa olsun o planın benim yüzümden bozulmasını istemem. Aksi için çabalarım. Eşimin süreci kurban bayramından önce başlamıştı. Haziranın başında yani. Bugün 7 ağustos. İzin 26sında başlıyor. O kadar zaman dur dur, illa her şeyi bu tarihe denk getir, karşındaki de sana bunu söyleyince onu bencillikle suçla. Üstelik o kişi de hamile ve zor zamanlardan geçiyor olsun. Asla yapmazdım Allah biliyor ya. Bu işi ya daha erken ya da daha geç neticelendirirdim. Bir daha bugünler gelmez hem de birlikte baş başa zaman geçirmek buralardan, işten, hastane ortamından uzak kalmak ikimize de iyi gelir diye düşünürdüm. Neyse eşin bile olsa bazen Allah'a havale etmek gerekiyor işte demek ki. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla neticelenir de kurtuluruz.
Baya güzeller canım. 500 tl üstüne hediye önlük, ağız bezi falan koyuyorlarSizden onay aldım bende aldım hemenAllahtan süreyi uzattılar 4al 3 ödeyi kredi kesimine yetişti
Ben de ya 2 lı ya 3lüleri var ondan alıcam sanırım. Puset örtüsü, minder ve altına çarşaf gibi lastikli örtülü olanları var . Kış için bunlardan düşünüyorum. Yaza zaten büyüyecekbüyüyecek. Pusetten çıkar heralde o zamana.bu puset örtülerinin minderli olanı da var. pusetin içine direkt koymamak için onlardan alıcam ben. sizin de aklınızda olsun.
Küçükler de kullanılır canım iade etme bence.Süper hemen sipariş verim o zaman aldıklarımı küçük diye begenmedim iade edicem bugün.
Ben de bundan alcaktım da hep çok çiçekli böcekli denk gelmişti şu son attığın ve o satıcının diğer ürünleri iyiymiş ekledim sepeteBen de ya 2 lı ya 3lüleri var ondan alıcam sanırım. Puset örtüsü, minder ve altına çarşaf gibi lastikli örtülü olanları var . Kış için bunlardan düşünüyorum. Yaza zaten büyüyecekbüyüyecek. Pusetten çıkar heralde o zamana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?