- 22 Eylül 2022
- 1.363
- 1.216
- 25
Doktor da çok net konuşmuş zaten birçok görüşte aldı hiçbir şeyini engellemiyor bu durum hayatı normal seyrinde devam edecek ki bebek içinde uğraşmışsınız ya bir şey olursa korkusu yaşasa keşke ya da konuşunca stresten zorlanıyorum ağrım oluyor falan mı deseniz elbette sağlık sorunu önemli ama pozitif olmazsa belki daha da kötü bir şey olcak Allah korusun. Şükredip ne halde insanlar var karım hamile bebeğim olcak onların yanında olabileceğim düşüncesine odaklansa keşke. Ve senin yıprandığını görmüyor mu hiç en üzüldüğüm kısım o sen ve bebek üzülüyor bebekte stresten etkileniyor illa ki. Özür diledikten sonra tekrar konuşmaya çalıştı mı? Hatasını anlayıp konuşuyorsanız tekrar stresin erken doğuma bir sür olumsuz şeye neden olabildiğini falan anlatsanız birazda abartarak belki etkilenir de daha dikkatli olmaya çalışır aklıma bu geldiSağlık söz konusu olduğu zaman hep aşırı pimpirikli olurdu canım ama çok şükür bu zamana kadar ciddi bir sağlık sorunu yaşamamıştık. Yaşadığımızda nasıl oluyormuş onu gördüm. Bir arkadaşa daha yazdım bak yine yazayım doktor kendisine dedi ki bak oğlum bu eğer kanser bile olsa çok çok erken evre olduğu için belki sadece ameliyat belki en fazla bir kemo ile atlatırız. Tek testis tek böbrek gibidir hayatında bir şey değişmez. Diğerini düzenli olarak takip ederiz. Sperm analiz sonucun yeniden bebek sahibi olmana engel değil, doğal yoldan dahi olabilir ama yine de risk almayalım sperm donduralım biz. Ameliyat sonrası ertesi gün ayağa kalkar bir haftaya işe dönersin. Yani ameliyat sonucuna göre gerilmesi de aşırı anlamsız. Bir testisi aldırmaktan kurtarınca ne olacak madalya mı takacaklar ne duyarlı, bilinçli hasta diye. Giden zamana yazık değil mi? 1 seneden fazla uğraştık biz bu bebek için 5 ay önce gündemimizde acaba çocuğumuz olmuyor mu, olmayacak mı, tedaviyle mi olur ki falan filan varken Allah nasip etti şu nankörlüğe bak