- 24 Nisan 2020
- 4.801
- 4.374
Demek ki yapı meselesi gerçekten. Kendinin de elinde değil. Ama en azından psikolojik destek alabilirdi bizim için. Böyle olur mu en başta kendisi dedi bana bak sen üzülme, kendini bu süreçte bırakma, güçlü ol, bebeği düşün dedi. Ben tamam dedim hayatın akışı içerisinde kalmaya çalıştım kendisi o konuşmadan sonra koptu, bıraktı, gitti. İyi bir baba olacağını hep düşündüm ama çocuğa da aynı panikle yaklaşırsa gerçekten hayatı çekilmez kılar ikimiz için de. Ben yarın detaylı ultrasona bile hem kızdığım, kırıldığım hem de bu huyundan nefret ettiğim için kendisi ile gitmek istemiyorum işte. En ufak bir şey olsa beni de bunaltacak da bunaltacak. Hangi biriyle uğraşayım ya. Tek duam bugünlerin bir an önce geride kalması. Amin, Allah dermansız dert vermesin, hepimize de akıl sağlığımızı koruyabilmemiz için sabır versin inşallah.outoffit çok geçmiş olsun canım benim. Zor bi süreç biraz yıpratıcı olacak ama karşılıklı anlayışı bırakmayın. Eşinin eminim ki elinde değildir. Bende tıpkı senin eşin gibiyim sağlık konusunda anksiyetem var. Başım bile ağrısa hemen panik olurum. Nefret ediyorum bu huyumdan hem kendim zorlanıyorum hem etrafımdaki başta eşim olmak üzere onları zorluyorum. Ama malesef değiştiremiyorum bu huyumu. Bi gün elime göğsümde bi sertlik geldi sabaha kadar ağladım cumartesi bi gündü farklı bi ilçeye özel hastaneye goturttum eşime kendimi. Normal bi insan panik yapmaz haftaici düzgün bi doktordan randevu alır. Ama ben yapamıyorum. Olay anında asla mantıklı düşünemiyorum sonrasında pişman oluyorum. Rabbım beterini göstermesin ama gerçekten bazen elde olmuyor. Eşinin duygularını hissedebiliyorum çünkü bende küçük binhastalik anında kendi eşime senin eşin gibi davranıyorum. Hamilelik çok zor bi süreç ama eşin önceden beri saglik konusunda takıntılıysatakintiliysa kendini üzme ve onun dediklerini de cok önemseme. Eminim ki çok iyi bi baba olacaktır. Su an kendi derdi ile seni ve bebeği dusunemiyor. Bu olaylar bi gecsin sqkinlesecektir. Rabbım kimseye de çaresiz dert vermesin. Cok şükür anlattığın gibibasit bi amileyatmis o bunu anlayamıyor. Geçince hata yaptığını eminim ki farkına varacaktjr ben gibi